Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 2 часа, lyubo21 каза:

Освен код, алтернативите са… ако имате акаунт в Уиз, минете през приложението и ще получите 10% в техни кредити. Другият вариант е topcashback.com - в момента дават 8%. И в двата случая ще си получите кешбека след няколко месеца, но пак е опция при такава сума 🙂

10% е за WDC Premium. Не че пречи и на тези без да го платят в този размер, но още няма плащане откакто в има промоцията.

Публикувано:

Ето един код, от който няма да мога да се възползвам. Не мога да пращам лични съобщения все още и го поставям тук за някой.

Screenshot_20250817-093700.Booking.com.png

Публикувано:
преди 12 минути , Jester каза:

Ето един код, от който няма да мога да се възползвам. Не мога да пращам лични съобщения все още и го поставям тук за някой.

Screenshot_20250817-093700.Booking.com.png

Използван, благодаря!

Публикувано:
Вашият промокод

UU4KCLBATX

Използвайте бутона по-долу, за да активирате вашия код. Можете също да го въведете, когато плащате за резервацията си.

изтича на 18 август 2025 г.

Публикувано:

Здравейте, търся свободен код, ако някой има и няма да го ползва, ще помоля да ми го изпрати на лични. Благодаря предварително!

Публикувано:

Здравейте, нареждам се за код, писах по-рано, но така и не се доредих, резервацията е за повечко пари и ще съм благодарна, ако на някой му се намира свободен код. Моля да го изпрати на лично съобщение ✈️

Публикувано:

Здравейте, след като подарих код, сега пък имам нужда от такъв 😅 Моля, при възможност, да ми изпратите на лично съобщение 🙂 Благодаря!

Публикувано:

Здравейте 🙂 Ако на някого му се намира един код и реши да го сподели, нареждам се на опашката и с кеф ще го използвам 🙂 Благодаря ви предварително и ви пожелавам хубав Четвъртък!!!

Публикувано:
преди 1 минута , Hristo2201 каза:

Здравейте, имам код за 10% отстъпка при резервация над 200 лв. Валиден до 03.09.

Моля, пишете на лично.

Писах на лично 🙂 

Публикувано:

Здравейте, 

бих се радвал, ако, някой може да сподели код. 

Благодаря предварително 

На 9.02.2025 г. в 9:07, Георги Матеев каза:

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Mia_vn
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.