Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Публикувано:

Интересно по какъв начин и къде излиза тази тема при търсене, че генерира толкова много нови и безсмислени регистрации през последните седмици 🤨

• Харесвам 5
  • Смея се 6
  • Замислям се 2
Публикувано:
преди 33 минути , Lindt каза:

Интересно по какъв начин и къде излиза тази тема при търсене, че генерира толкова много нови и безсмислени регистрации през последните седмици 🤨

Предположението ми е, че доста тази тема се е качила нагоре при търсене в Google 🙂 И това е при някакъв тотално random search, който направих.

image.png.409337d4c1a6f8fa01f36393f9a394e6.png

• Харесвам 6
Публикувано:

Привет! Един път и аз да правя резервация за няколко дни на едно място, заради което ще се радвам на код. :give_rose:

Публикувано:
1 hour ago, Lindt said:

Ако това е проблем / нещо като маймуните на клона 😁/ може да се реши със смяна на заглавието на темата. @Zdravko Nestorov е дал инфо какво се случва.

• Харесвам 2
Публикувано:

Привет, мили хора !

Имам необходимост от КОД за букинга. Ако имате желание да го споделите с мен, моля ви за лично съобщение.

Благодаря ви и всичко ДОБРО ! 

Публикувано:
преди 2 часа, Lindt каза:

преди 2 часа, Zdravko Nestorov каза:

Предположението ми е, че доста тази тема се е качила нагоре при търсене в Google 🙂 И това е при някакъв тотално random search, който направих.

image.png.409337d4c1a6f8fa01f36393f9a394e6.png

Преди 1 час, Antigona каза:

Ако това е проблем / нещо като маймуните на клона 😁/ може да се реши със смяна на заглавието на темата. @Zdravko Nestorov е дал инфо какво се случва.

Излишно се тревожите.

Нали се вижда кой колко мнения има. 

Сами си преценявайте.

Когато имам, аз давам на "ветерани", ако няма такива желаещи - на "новобранци".

---

Току-що пратих на една супер "ветеранка", която доста често ме дразни с дестинациите си.:wink:

• Харесвам 4
  • Смея се 5
Публикувано:

Аз не се дразня или тревожа, съмнявам се някога да получат код тези с 1 мнение, но получавам известия, та влизам и се изненадвам от 8-мия за два дена. А си има във Фейсбук група, където ако споделиш някаква информация за пътуване, админът ти дава код за букинг. Могат там да се пренасочат хората, по-голям шанс ще имат.

П.П. да се оплача, покрай новите алгоритми и кодове по 5, 7, 12%, аз вече не получавам нищо от букинг и съм малко тъжна, бях си свикнала да имам.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 42 минути , Lindt каза:

Аз не се дразня или тревожа, съмнявам се някога да получат код тези с 1 мнение, но получавам известия, та влизам и се изненадвам от 8-мия за два дена. А си има във Фейсбук група, където ако споделиш някаква информация за пътуване, админът ти дава код за букинг. Могат там да се пренасочат хората, по-голям шанс ще имат.

П.П. да се оплача, покрай новите алгоритми и кодове по 5, 7, 12%, аз вече не получавам нищо от букинг и съм малко тъжна, бях си свикнала да имам.

Явно и от букинг знаят, че сте ангажирани с @Gentleman Basta и не ви се полагат нито кодове, нито екскурзии. Само разходки на близки разстояния от вкъщи,:wink:

• Шок 1
  • Смея се 8
Публикувано:
преди 5 минути , ven62 каза:

Явно и от букинг знаят смятат, че сте ангажирани с @Gentleman Basta и не ви се полагат нито кодове, нито екскурзии. Само разходки на близки разстояния от вкъщи,:wink:

Пооправих ти малко коментара, защото тази информация до нас поне не е стигнала!

• Смея се 7
Публикувано:
преди 1 минута , Argentique каза:

Аз получих код благодарение на @Redyred :give_rose: Не ми пращайте повече, че не смогвам. 😄

Е винаги можеш да препратиш на нуждаещ се :)

Аз още чакам за кодче, ако на някой му се намира излишно.

И мен като @Lindt нещо са ме забравили букинг в последните един, два месеца, а преди ми пращаха през 10 дена. :(

• Харесвам 3
Публикувано:

На 31.08.2025 г. в 12:03, liliya каза:

Нареждам се за едно кодче, благодаря предварително. Моля на ЛС :).

Получих :), за което сърдечно благодаря !🍸

Публикувано:
преди 20 часа, Lindt каза:

.....

Вече... Аз никога не съм получавала от букинг! Освен да се оплача за дискриминация ... 🤨

• Харесвам 1
Публикувано:
1 hour ago, jul said:

Вече... Аз никога не съм получавала от букинг! Освен да се оплача за дискриминация ... 🤨

Можем да подадем колективен иск- и аз никога не съм получавала кодове.

• Смея се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• Taliana
    • bobole4e
    • aleksandrina
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.