Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Публикувано:

Наличен код, валиден до 25 ноември. На ЛС, ако на някой много му се иска да го ползва.
Кодовете, както вече е писано многократно, са безсмислени, но хората си ги искат.

Edit: Изпратен

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, vorbis каза:

Кодовете, както вече е писано многократно, са безсмислени, но хората си ги искат.

По принцип съм съгласна с теб, но напоследък booking и особено агода много ме изненадват. Цените им са особено добри, а не е като да не търся и в други платформи. Трика с trivago не винаги работи, особено ако търсиш конкретен хотел, вероятно зависи от дестинацията. 

Друго ми прави впечатление от известно време, особено за БГ - местата за настаняване все по-често отсвирват Букинг и определено не стоят празни. Явно не им се плаща висока комисионна, а намират начини да се рекламират. Дори да присъстват в Букинг, ако им звъннеш често ще ти дадат по-добра цена. Имахме фрапиращ случай от това лято. Хотел в Несебър, който в Букинг беше над 100лв на вечер, като се обадих ме оферираха с цена 40лв. Беше още юни, не в топ сезон, но пак разликата беше впечатляваща.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 1 час, vorbis каза:

Наличен код, валиден до 25 ноември. На ЛС, ако на някой много му се иска да го ползва.

Вероятно вече е даден, но аз да потърся, ако има наличен 

Публикувано:
преди 1 час, vorbis каза:

Не знам колко са безмислени, имах натрупани 180 евро в портфейла само от тези кодове (от десетина резервации) и наскоро платих 2 нощувки изцяло с пари от портфейла.   Да, може цените да са по-надути, но... ако резервирам на същите цени, без да въвеждам код за 8, 10, 12% кешбек по-добре ли е?

• Харесвам 4
Публикувано:

Отговарям - много благодаря на @vorbis за кода  - има смисъл и от кодовете (поне на първо четене, винаги могат да си измислят нещо и да не ми го дадат де :)). Така, сметките - цената на хотела в букинг беше 743 евро за 1 семейство, аз взех за две, т.е. 1486 евро (с градския данък, без него е 1436). Минавайки през схемата с триваго, цената ми слезе до 1371 евро (1321 евро без данъка, т.е. отстъпката не е 10%, а около 8-9 - зависи как се смята), като допълнително ми даде да добавя кода и ми изписа (включително на мейла), че съм одобрен за 100 евро в кредити, след като приключа почивката, т.е. цената слезе на 1271 евро реално (1221 без данъка).

Та има смисъл от кодовете, има смисъл и да се мине през триваго. Понеже обичам да пиля на макс, реших да се пробвам да мина и през линка мастъркард за още 4% отстъпка, но явно двата линка (на триваго и на мастъркард) се "бият" и тези 4% не ги оползвотворих. Иначе опцията с 4% от мастъркард, плюс 10% от код също е валидна и може да се ползва, но трябва да го изсимилирате няколко пъти, защото понякога през линка на мастъркард вдига цената и няма смисъл

Още веднъж да благодаря за кода 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
На 25.11.2025 г. в 16:14, Алекс каза:

Здравейте, 

Търся спешно код, ако на някой му се намира. 

Търсите ли още?

Мисля, че открих алгоритъма за получаване на код и за 5-ти или 6-ти път за последния месец споделям код тук  😄

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 15 минути , WanderlustME каза:

Търсите ли още?

Мисля, че открих алгоритъма за получаване на код и за 5-ти или 6-ти път за последния месец споделям код тук  😄

Здравейте! Къде е кода?

Публикувано:
На 25.11.2025 г. в 13:28, Tanyo Kolarov каза:

Здравейте.

Имам нужда от код за днес.

Ако някой има, може ли на лични?

изпратих на лични,   късно видях че  е трябвал за вчера, ако няма да ползвате, моля  изпратете го на друг

Публикувано:
преди 6 минути , dorida каза:

изпратих на лични,   късно видях че  е трябвал за вчера, ако няма да ползвате, моля  изпратете го на друг

Ако няма да го ползвате, аз търся за резервация днес. 

Публикувано:
преди 5 часа, WanderlustME каза:

Ще Ви го изпратя на лично, ако все още търсите. 

Ако е свободен и непотърсен, моля дайте ми го. Поздрави и хубав ден от мен!

Публикувано:

Ъпдейтвам се за код. Имам готова резерваия.

Моля на лични, ако някой има свободен!

Получих и направих резервацията.

Много благодаря!

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.