Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Публикувано:

Update: Изпратен

И аз имам отново код (винаги когато не ми трябва 🙂 за минимум резервация 100 лв, валиден до 03.12. Изпращам го на първия писал на лични.

• Благодаря 1
Публикувано:

Здравейте, ако имам код и го въведа, но не завърша резервацията, счита ли се за използван? Използвах кода, но не иска да ми смени картата и трябваше да рефрешна и сега ми го дава вече използван 😞

Публикувано:
преди 18 часа, Pepi Popova каза:

Здравейте, ако имам код и го въведа, но не завърша резервацията, счита ли се за използван? Използвах кода, но не иска да ми смени картата и трябваше да рефрешна и сега ми го дава вече използван 😞

Според мен не е използван, но дявола е в детайлите.

То дори да резервираш и после откажеш, кода пак може да се използва

• Харесвам 1
Публикувано:
На 26.11.2025 г. в 16:19, WanderlustME каза:

Търсите ли още?

Мисля, че открих алгоритъма за получаване на код и за 5-ти или 6-ти път за последния месец споделям код тук  😄

С трика, който ползвам, Букинг ми изпратиха нов код, валиден до 6.12. Мога да го изпратя, ако на някой му трябва код.

Update: изпратено на @wiliko

• Харесвам 3
Публикувано:

Имам код, който не мога да видя, на pop up екрана от приложението се видя, сега, като влизам ми пише, че имам код, без да мога да го видя. Имейл нямам. Ако някой ми каже как да го извадя, негов е, важи до утре.

Публикувано:
преди 14 минути , Oshko каза:

Имам код, който не мога да видя, на pop up екрана от приложението се видя, сега, като влизам ми пише, че имам код, без да мога да го видя. Имейл нямам. Ако някой ми каже как да го извадя, негов е, важи до утре.

И аз получавам кодовете само в приложението и мога да ги видя единствено там където са съобщенията , на камбаната горе в дясно.

Публикувано:
преди 55 минути , Dora Popova каза:

И аз получавам кодовете само в приложението и мога да ги видя единствено там където са съобщенията , на камбаната горе в дясно.

Да, намерих го.

Предполагам на теб не ти трябва, след като даваш своя. Значи имам код за даване.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• Travelling Guinea Pig
    • Oldkozel
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.