Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Публикувано:

Да драсна 2 реда като благодарност към @Яничка и @ven62 за кодовете - оправихте ми есенното ходене до Испания  - благодаря! Понеже бях давал линковете за плащане с карта Мастъркард, пак да ги дам, че предните изтекоха - дават допълнителни 4% за стандартните или 7% за премиум картите - цъкате на рефералния линк на Мастъркард (не е мой, изрично да подчертая, техен си е :)), той ви води в Букинг и после може да си добавите и кода за 10%, ако някое добро другарче ви е изпратило, ако нямате - все е кяр 🙂

Този е за 4% на стандартните карти - https://www.booking.com/gating/authkey?aid=8131443&key=yPCKVUP1KB&label=am

Този е за 7% на премиум картите - https://www.booking.com/gating/authkey?aid=8131444&key=aG9waCS9vE&label=am

Нямам идея защо го няма на нашия сайт на Мастъркард, та се налага да го вземам от други държави - уж трябва да се появи и при нас 🙂 Значи, при мен не сработи да сложа код от декстоп верисията (просто не ми даваше поле), но на мобилната версия ми разреши да взема и въпросните проценти от Мастъркард, и стандартните 10% от букинг с код на другарче. изрично си проверете цените с и без въпросния реферален линк на Мастъркард, понеже понякога надува цените - при мен нямаше промяна в този случай, но е имало и такива ситуации. За съжаление, напоследък схемата на Матеев с триваго не дава никакви остъпки (поне за моите търсения) за букинг, затова пускам тези линкове за някаква допълнителна отстъпка в уолет кредити. Самите мастъркард са доста по-бавни от Букинг в превеждането на сумите - още си чакам едни от Абу даби за нова година, но ще дойдат, няма да се изгубят

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 15 минути , Ивайла каза:

Здравейте, и аз търся код, ако някой има и няма да го ползва. 

Имате съобщение. 🙂

• Благодаря 1
Публикувано:
На 30.03.2026 г. в 14:24, new one каза:

Да драсна 2 реда като благодарност към @Яничка и @ven62 за кодовете - оправихте ми есенното ходене до Испания  - благодаря! Понеже бях давал линковете за плащане с карта Мастъркард, пак да ги дам, че предните изтекоха - дават допълнителни 4% за стандартните или 7% за премиум картите - цъкате на рефералния линк на Мастъркард (не е мой, изрично да подчертая, техен си е :)), той ви води в Букинг и после може да си добавите и кода за 10%, ако някое добро другарче ви е изпратило, ако нямате - все е кяр 🙂

Този е за 4% на стандартните карти - https://www.booking.com/gating/authkey?aid=8131443&key=yPCKVUP1KB&label=am

Този е за 7% на премиум картите - https://www.booking.com/gating/authkey?aid=8131444&key=aG9waCS9vE&label=am

Нямам идея защо го няма на нашия сайт на Мастъркард, та се налага да го вземам от други държави - уж трябва да се появи и при нас 🙂 Значи, при мен не сработи да сложа код от декстоп верисията (просто не ми даваше поле), но на мобилната версия ми разреши да взема и въпросните проценти от Мастъркард, и стандартните 10% от букинг с код на другарче. изрично си проверете цените с и без въпросния реферален линк на Мастъркард, понеже понякога надува цените - при мен нямаше промяна в този случай, но е имало и такива ситуации. За съжаление, напоследък схемата на Матеев с триваго не дава никакви остъпки (поне за моите търсения) за букинг, затова пускам тези линкове за някаква допълнителна отстъпка в уолет кредити. Самите мастъркард са доста по-бавни от Букинг в превеждането на сумите - още си чакам едни от Абу даби за нова година, но ще дойдат, няма да се изгубят

Сравнявай цените през линка за отстъпка и ако отвориш Букинг без такъв линк. Преди време имаше пак подобен линк за отстъпка през Мастер кард, но цените бяха по-високи от тези ако отвориш нормално Букинг, така че се обезмисля тази отстъпка.

• Харесвам 1
Публикувано:

Предлагам код активен до 2.04 за резервация с минимум € 50. Максимална стойност на наградата е € 100.

Публикувано:
преди 45 минути , Миланка каза:

Предлагам код активен до 2.04 за резервация с минимум € 50. Максимална стойност на наградата е € 100.

Ако може за мен. Пиша на лично.

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте, този път и аз търся код за Букинг. Ще се радвам, ако някой има излишен, да го сподели на лични. 

Публикувано:
3 hours ago, Yana Stancheva said:

Валиден до днес 10% cashback. При минимум 50€ похарчени. 

image.png.9cc2f1e1643a338023db9de2fed802ca.png

Много благодаря, използвах кода 🍹

• Харесвам 1
Публикувано:

Колкото и да е невероятно, “бедствам”

в Дубровник с отменен полет заради силен вятър. Изпуснах вчера връзката през Бари за София . Днес пренасочения полет за 22:20 вече закъснява за 23:55ч, надявам се да литне и все да стигна до Бари. Взех нови билети за София и сега трябва да букна и хотел за през ноща, та ми трябва код за отстъпка. Ако някой има ще съм

благодарен да изпрати на лични

• Шок 1
Боян Димитров
Публикувано:

Здравейте,

Търся код за букинг, който ще се изплати на максиманата сума. По принцип гледам да не преча на други да получат код, когато става дума за малки суми, така че ако някой има да услужи, ще съм блгодарен да ми го изпрати на лично. 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• stani.m
    • mareya
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.