Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

преди 27 минути , neuromancer каза:

То в Бразилия освен Букинг друго почти няма, то и Букинг е на късмет

За Букинг само със суперлативи мога да се изкажа , но резервирам вече само директно заради статус, точки, безплатни нощувки и прочие..

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Не, аз не ги критикувам, обаче тук извън големите градове е масова практика хотелите да пускат по една стая за реклама и нататък - по телефона. А в големите градове и курорти ползвам веригите, точно заради точки. А и няма как да дам 1000 евро за хотел на Букинг, или ще пробвам да ползвам точки, или в много краен случай да спечеля точки, ако ще се плаща с пари...

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Вашият промокод за 10% обратно:

APBMHU8HE4

Кликнете върху бутона по-долу, за да активирате вашия код или го въведете, когато си изберете опция за плащане, преди да резервирате.

Резервирайте с вашия код

Условия

• Минималият разход е £90
  • Резервирайте преди 1 ноември 2020
  • Можете да използвате този код само веднъж
  • Този код не може да се прилага със задна дата
  • Максималната стойност на наградата е £90
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Вашият промокод за 10% обратно:

U68CDMBMQ5

Кликнете върху бутона по-долу, за да активирате вашия код или го въведете, когато си изберете опция за плащане, преди да резервирате.

Условия

• Минималият разход е € 100
  • Резервирайте преди 5 ноември 2020
  • Можете да използвате този код само веднъж
  • Този код не може да се прилага със задна дата
  • Максималната стойност на наградата е € 100
  • Харесвам 2
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...
преди 26 минути , Jorro каза:

Изпуснах го, някой го е използвал...мерси иначе 🙂 Някой друг има ли кодче, че ми трябва спешно 🙂 

@Jorro,дано ти свърши работа

Screenshot_20201124-122518_Gmail.jpg.3004a357161abd4ac23cb39ca6d5627c.jpg

• Благодаря 1
Връзка към коментар

Резервирайте преди 3 дек. 2020 г., за да получите 10% обратно (до € 100), след като завършите престоя си. Не позволявайте на спестяванията ви за пътуване да се изпарят!

Кодът на наградата ви

UMGXAQC8RB

Минималната изразходвана сума е € 100. Резервирайте преди 3 декември 2020.

Оферта за 10% обратно на максимална стойност € 100. Често задавани въпроси

Резервирайте с вашия код

Не сте готови да пътувате в момента? Резервирайте пътуване за който период пожелаете и получете БЕЗПЛАТНО анулиране за по-голяма част от местата за настаняване.

Приятно пътуване,

Booking.com

Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...
  • 2 седмици по-късно ...
1 hour ago, t_petkov said:

FNETRZV5XR

15 % отстъпка, до 100 евро максимум. Резервацията трябва да е направена до 31.12.2020

Благодаря, но като опитах да го ползвам ми излязоха няколко съобщения, че не е възможно да се ползва и по-специално, че е за някаква канселирана резервация и т.н. Кода от регулярните кампании ли е или е нещо по-специално?

This promotion is not valid for this email address.

This promotion is only valid for Recanto da Ilha.

Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...

Your 10% back promo code:

37H6QX5END

Conditions

да уточня, че е травъл кредит

10% back in travel credit after your stay – on top of seasonal deals or Genius discounts you find on our site

Редактирано от ДиянаВ
  • Харесвам 4
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

Съжалявам, най-вече за това, че който го ползва не оставя реакция според правилата на темата. Може да е “кражба отвън” 🙂

Един път пуснах код не копиран, а на снимка. Тогава, като че ли се задържа по-дълго. Не знам дали това има значение за бързото, а в някои случаи светкавично, използване на кодовете. Следващия път ще пусна пак снимка, пък да видим🙂

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 2 минути , ДиянаВ каза:

Съжалявам, най-вече за това, че който го ползва не оставя реакция според правилата на темата. Може да е “кражба отвън” 🙂

Един път пуснах код не копиран, а на снимка. Тогава, като че ли се задържа по-дълго. Не знам дали това има значение за бързото, а в някои случаи светкавично, използване на кодовете. Следващия път ще пусна пак снимка, пък да видим🙂

Опитах се да ползвам кода на десетата минута от публикацията, но ми изписа, че кодът вече е използван. Благодаря, Дияна за споделеното, следащия път може да успея😊

Но наистина не е коректно, че ползващият го не оставя реакция и подвежда останалите. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 1 час, a6olq каза:

Но наистина не е коректно, че ползващият го не оставя реакция и подвежда останалите. 

Факт е, че не е коректно, но поне следващите, които са опитали да използват кода, а не са успели и са установили, че вече е използван можеха да поставят съответната реакция, но като гледам, все още няма замислено човече на публикацията на @ДиянаВ

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 1 час, ДиянаВ каза:

Аз съм те лайкнала, но не съм го ползвала, защото сега не ми е необходим.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.