Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 7 часа, antea каза:

в случай, че някой има свободен код, и на мен ще ми е полезен, благодаря предварително, ако някой изпрати 🙂

Съжалявам, не мога да изпратя лично съобщение...... не знам защо ?

336639150_148245938180965_6370183078907126723_n.jpg

Публикувано:

Здравейте, имам код от букинг

- 10% back based on the cost of your booking

minimum spend is € 50 on one time booking

book before 2023-04-03 05:54:42

maximum reward is value is €100

Ако ще свърши работа на някого, да ми пише.

Едит: кода е даден

• Харесвам 1
Публикувано:

Търся код , ако може на лични.

P.S. Пробвах линковете за Visa, но за съжаление нещо не сработва- не ми позволява да избера тип карта  и не мога  да направя резервация.

Публикувано:

Здравейте! И аз търся код. Не разбирам защо booking така ме пренебрегва и не ми предлага кодове. Дано да се намери някой добър човек и да изпрати 🌻🌷

Публикувано:
преди 52 минути , noshtna_ptica каза:

Тези кодове могат ли да се ползват през приложението?

Да,аз резервирах през него,защото през браузър ми даваше по-високи цени и различни условия за канселиране. 

Публикувано:
На 1.04.2023 г. в 10:51, terli каза:

Моля за код на ЛС, ако някой има свободен. Благодаря предварително! Ако получа, ще пиша веднага.

Мисля, че ти си на ред за получаване. Писах на лично имам свободен код, валиден до 5ти 🙂

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)

Имам свободен код, валиден до 5 април. Нужен ли е някому?

Изпратен на DGTG.

Редактирано от Маги
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 3 часа, kavesy каза:

Мисля, че ти си на ред за получаване. Писах на лично имам свободен код, валиден до 5ти 🙂

Благодаря, вече не ми е необходим. Резервирах без код. Можете да го предоставите на друг желаещ.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, kavesy каза:

Изпращам на лично. 

Благодаря сърдечно и пожелавам много пътешествия и положителни емоции!!!

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте,

При невъзможност за намиране на промокод, мога да изпратя на нуждаещ се промокод, който се генерира от takeaway.

Дава ДО 10% кешбек от booking

Получавате до 10% отстъпка на Booking.com и допълнителни 10% на Rentalcars.com.

Разменете своите точки, за да получите до 10% отстъпка от отговарящите на условията места за настаняване плюс кешбек под формата на кредити за бъдещи Резервации!

Потърсете дестинация и изберете предпочитано място за настаняване.
Използвайте място за настаняване, което отговаря на условията (маркирано със значката за кешбек), за да завършите резервацията.
В последната стъпка от процеса на резервиране въведете кода от ваучера си в специалното поле веднага след като изберете метода на плащане и преди да кликнете върху „Завършване на резервацията“.
Вашият ваучер от 10% за Rentalcars.com ще ви бъде изпратен по имейл, след като резервацията ви за настаняване бъде потвърдена.
Ваучерите могат да се използват до 31 юли 2023 г.
За да получите наградата си, е необходим валиден профил в Booking.com. Имейл адресът, използван за резервацията, трябва да е същият като този в профила на Booking.com.
Кредитът от Портфейла може да се използва само за места за настаняване, които приемат плащания с Портфейл на Booking.com.
Максималната сума на кредита в Портфейла, който Booking.com B.V. ще предостави, е лв. 1955 на резервация.
Обърнете внимание, че в случай на анулиране активираният ваучер не може да се използва отново.

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.