Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Публикувано:

Директно намаление на цените до 10% през този линк (изисква плащане с карта на QNB, но минават всякакви карти):

booking.com/qnbdeal 

Скромно директно намаление от 4%, за клиенти на ДСК (пак минават всякакви карти):

https://sp.booking.com/index.html?aid=2256442

• Харесвам 3
Публикувано:
На 4.04.2023 г. в 11:02, Tesh каза:

Ще бъда изключително благодарен, ако някой има възможност да сподели код, който няма да използва. 

😇

Ще си позволя още веднъж да нaпомня, ако някой има възможност да изпрати код, който няма да му влезе в приложение. 

Благодаря предварително

Публикувано:

Здравейте,

много ще се радвам на код на лични - трябват ми 2 кода, за 2 резервации за Хърватия. Тези откак приеха еврото са леле-мале 😂

Публикувано:
преди 4 минути , RR12 каза:

Валиден до днес - 05.04

Screenshot 2023-04-05 at 20.22.19.png

Когато пише 05, всъщност заради разликата в часовите пояси истича още сутринта. 

Публикувано:

Да попитам, някой правил ли е врътката да резервира без код (за да си запази наличността), а като получи код, да отмени и наново да направи същата резервация? Сработва ли механизма и дали цената се запазва същата като на първата резервация?

ПП: Някой да има свободен код? 🤩

Публикувано:
преди 5 минути , deian каза:

Да попитам, някой правил ли е врътката да резервира без код (за да си запази наличността), а като получи код, да отмени и наново да направи същата резервация? Сработва ли механизма и дали цената се запазва същата като на първата резервация?

ПП: Някой да има свободен код? 🤩

Аз съм пускала резервация и съм резервирала после с код. Цената беше същата, но не е гаранция, според мен, че ще ти даде същата цена.

• Харесвам 1
Публикувано:

Аз мааалко се съмнявам, че ако няма наличност и отмениш резервация, тя ще се появи обратно веднага. Тоест винаги ме е било малко страх да го направя тоя номер и не знам дали става. Иначе ако има свободни стаи няма никакъв проблем да резервираш първо и после да откажеш.

• Харесвам 2
Публикувано:

Аз съм мяркал интерфейса от гледна точка на собственик на място за настаняване. 

Когато пуснеш заета стая автоматично тя става налична, но собственика получава известие и може да промени това. 

Отделно има опция и след, като стая е освободена да не отива налична автоматично, но според мен много рядко се ползва.

В повечето случаи, ще пусне стаята за налична, като я освободиш, но няма как да си гарантираш, че е старата цена. 

И да напомня, че най-отгоре на темата е закачено инфо за 10% кеш бек при плащане с ВИЗА. 

За повечето места за настаняване е налично online плащане и няма смисъл да се чака код. 

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

Моля ако някой има код, който няма да използва, да ми го изпрати на ЛС. 

Предварително благодаря! :girl_pinkglassesf:

Публикувано:

Здравейте магеланци,

Нареждам се опашката за код в букинг, по възможност на лично съобщение.

Благодаря Ви предварително!

Хубав ден!
Иван

Милена Модева
Публикувано:

Здравейте, някой ако има свободен код за букинг, ще бъда благодарна да го сподели на лично съобщение!

Публикувано:

Здравейте, някой да има свободен код за Букинг?

Моля да е на лично.

Избрала съм си хотела и съм готова за резервацията :)

Свързах се с хотела и ми направиха много добра оферта. Няма да ползвам код.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.