Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 2 минути , Bilqz каза:

краен срок днес - надявам се, че не е изтекъл

Your 10% back promo code:

6BMRFZFWAM

"Този код е изтекъл"

Публикувано:

Брей, свършиха ли тези кодове вече? Давайте, че е за над 2к евро резервацията за другата седмица и е грехота да не я изтъним още офертата 🙂

Търся код за отстъпка, ако някой има свободен моля да изпрати на лично. 

Публикувано:
преди 22 часа, oli_mali каза:

Брей, свършиха ли тези кодове вече? Давайте, че е за над 2к евро резервацията за другата седмица и е грехота да не я изтъним още офертата 🙂

Търся код за отстъпка, ако някой има свободен моля да изпрати на лично. 

Аз съм готов, благодаря на @Julian999

• Харесвам 1
Публикувано:

И аз тази сутрин се събудих с код под въглавницата, благодарение на @infectedmushroom

П.П. Да споделя обаче, че имам нужда от още…та ако няма желаещи и не ви се струвам нахален, сипвайте кодове, сипвайте😀

• Харесвам 1
Публикувано:

На мен всъщност ми трябва само още едничък.....ама да не съм нахален, ако никой не го пожелае, тогава.

Публикувано:

И аз също имам нужда от код за голяма резервация. Много ще съм благодарна, ако някой може да сподели! Мерси!

Публикувано:
На 6.05.2022 г. в 22:42, darinamarinova каза:

10% отстъпка с карта Visa https://www.visa.com.au/en_au/visa-offers-and-perks/bookingcom/146337 / https://www.booking.com/index.html?aid=2112864

Използвайте някой от двата линка и само за резервации в имоти, които предлагат онлайн плащане.

Как да осребрите:

Стъпка 1: Създайте акаунт в Booking.com
Стъпка 2: Изберете настаняване със значка за връщане на пари
Стъпка 3: Резервирайте и платете с валидна карта Visa

Офертата е валидна от 1 февруари 2021 г. 00:00 GMT - 31 декември 2024 г. 23:59 GMT

1. Резервации, направени през приложението Booking.com, не отговарят на условията за тази промоция.

2. Наградата ще бъде кредитирана най-малко 67 работни дни след приключване на престоя в мястото за настаняване. Картодържателите могат да проверят страницата „Награди и портфейл“ за състоянието на връщането на пари.

3. Връщането на пари ще бъде кредитирано на картата, въведена в секцията „Награди и портфейл“ на Booking.com. Този раздел може да бъде достъпен, като щракнете върху Профил > Награди и портфейл.

4. Квартири, които не приемат плащания с карти, не отговарят на условията за офертата. Това са места за настаняване, които приемат само пари в брой като начин на плащане и нямат значка за връщане на пари в обявата си.

5. За запитвания и притеснения относно офертата можете да се свържете с Обслужване на клиенти на Booking.com на адрес www.booking.com/content/contact-us.html

6. Връщане на пари може да бъде осребрено като пари в брой или използвано за резервации в имоти, които предлагат онлайн плащане.

7. Само резервации, направени с кредитна или дебитна карта VISA, отговарят на условията за получаване на тази награда.

8. Ще получите имейл ваучер за 10% за Rentalcars.com, след като резервацията ви бъде потвърдена.

Благодаря на Дарина за тази споделена връзка, която ползвам вече 2години. Програмата е в сила и booking ми дава 10% кешбек.

• Харесвам 2
  • Браво 1
Публикувано:

Здравейте,

налага се този път да се включа от страната на търсещите код. Моля, ако някой има в излишък да прати на лично.

Благодаря много!

Публикувано:
преди 2 часа, lio каза:

Здравейте,

налага се този път да се включа от страната на търсещите код. Моля, ако някой има в излишък да прати на лично.

Благодаря много!

Имате лично съобщение.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, TripLoveR каза:

Имате лично съобщение.

Благодаря, но за съжаление дава, че кодът е изтекъл. Ако е бил валиден до днешна дата, то вероятно е изтекъл вчера в полунощ.

Моля, ако на някой се намира код да пусне в пощата, търся спешно.

Благодаря!

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.