Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Публикувано:

неее, 3% е

12% е за коли под наем

освен ако не е различно за всеки

американския е 7% сега, нормално 6%

Публикувано:

Уффф извинявам се за недоглеждането и подвеждащата информация, видях Booking, после 12% и понеже чукче писател, а не читател, реших да споделя без да проверя цялата информация.

Съжалявам.

Публикувано:

няма нищо, само дето се утрепах да погледна 😆

че те 10% дават по черен петък и подобни, доста рядко

Публикувано:

Пробвах доста обстойно букване през Visa програмата. Много пъти следих хотели, трих бисквитки при всеки различен опит и т.н.

Винаги, когато правиш търсене през линка на Visa, цената на хотелите е по-висока, че даже и с кешбека, който дават от Visa пак не слиза до цената на търсене без Visa програмата.

Така че гледайте внимателно, трийте бисквитки, опитвайте и ползвайте наученото в часовете по математика. 

Публикувано:

Някой с излишен код случайно, че ми се налага да направя една скъпа резервация и да спестя някой лев за следващата. : D

Публикувано:

Май тези дни кодовете са кът.

Стиснатите нидерландци са спрели кранчето? Защо им да пускат кодове - хората пътуват като за последно.

Публикувано:
На 20.06.2023 г. в 22:58, lio каза:

Пробвах доста обстойно букване през Visa програмата. Много пъти следих хотели, трих бисквитки при всеки различен опит и т.н.

Винаги, когато правиш търсене през линка на Visa, цената на хотелите е по-висока, че даже и с кешбека, който дават от Visa пак не слиза до цената на търсене без Visa програмата.

Така че гледайте внимателно, трийте бисквитки, опитвайте и ползвайте наученото в часовете по математика. 

не винаги е по-висока цената(може да зависи и от самия хотел), аз обикновено сравнявам освен през референтен линк и с мобилното приложение ... всеки сам си преценява кое му изнася и при липсата на код, даже и през референтен линк на wizz съм резервирала...пак сравнявайки каква е цената с или без ползването на линк 😉 (бе играчка голяма е ...но луд умора няма)

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 22 минути , wiliko каза:

не винаги е по-висока цената(може да зависи и от самия хотел), аз обикновено сравнявам освен през референтен линк и с мобилното приложение ... всеки сам си преценява кое му изнася и при липсата на код, даже и през референтен линк на wizz съм резервирала...пак сравнявайки каква е цената с или без ползването на линк 😉 (бе играчка голяма е ...но луд умора няма)

При мен цената си е същата. 

Е, отстъпката не е 10%, а малко под 7%, но нямам Visa карта.

А не смея да повярвам на твърдението им, че става и с MasterCard.

Untitled.jpg.205ed552644c61df212635c793d9879f.jpg

Публикувано:

@ven62 Става, става. https://magelanci.com/forums/topic/17596-до-10-директна-отстъпка-в-bookingcom-с-мастеркард-премиум/?tab=comments#comment-588635

Пробвана с Мастъркард частта на Diners Evolve заради изгодните валутни курсове

Мога да пратя и един промокод имам все още, генериран през takeaway, но е до 10% (темата отгоре, става и през приложението)

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 35 минути , Петьо Иванов каза:

Здравейте,

кода е валиден до 24.06.2023

за 10% обратно

Q3V7YURKS1

Много благодаря за жеста! Толкова ли е трудно всеки, който използва кода да благодари! Така няма да си правим излишно труда всеки път...

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 33 минути , Петьо Иванов каза:

Здравейте,

кода е валиден до 24.06.2023

за 10% обратно

Q3V7YURKS1

Използван е вече.

преди 33 минути , darinamarinova каза:

@ven62 Става, става. https://magelanci.com/forums/topic/17596-до-10-директна-отстъпка-в-bookingcom-с-мастеркард-премиум/?tab=comments#comment-588635

Пробвана с Мастъркард частта на Diners Evolve заради изгодните валутни курсове

Мога да пратя и един промокод имам все още, генериран през takeaway, но е до 10% (темата отгоре, става и през приложението)

Стана. Мерси.:thank_you:

---

Но всъщност си малко виновна за загубата ми от 6 лв. (Разликата от 10% с код и отстъпката през линка на Visa в размер на около 6-7%):wink::biggrin:

• Смея се 1
Публикувано:
преди 12 минути , ven62 каза:

Използван е вече.

Стана. Мерси.:thank_you:

---

Но всъщност си малко виновна за загубата ми от 6 лв. (Разликата от 10% с код и отстъпката през линка на Visa в размер на около 6-7%):wink::biggrin:

@ven62 ще си наложа да живея с това бреме🤭 🍸

• Смея се 3
Публикувано:

за Мастъркард е друг линка, не е същия като за Виза

иначе ако е 6-7% - топкешбек дава пари, не кредити, сега е 7% и ще резервирам оттам

Публикувано:
преди 17 минути , neuromancer каза:

за Мастъркард е друг линка, не е същия като за Виза

иначе ако е 6-7% - топкешбек дава пари, не кредити, сега е 7% и ще резервирам оттам

Ами аз използвах линка на Visa, Платих с MC частта на Diners-a и получих мейл, че 9 AUD=11 лв. са пендинг и ще ме информират когато ги преведат.

Публикувано:

@neuromancer , сега погледнах в акаунта си в букинг. Този кредит е "паричен кредит", а останалите, които са били от 10% код са "кредити за пътуване".

т.е. пари ще да са.

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)

През линка на Виза пари дават. Можеш да заявиш прехвърлянето им в картата, с която си платил или да ги ползваш за резервации. Аз предпочитам осребряването им, че ми се струват по-високи цените, като стоят в профила🙂

Редактирано от ДиянаВ
  • Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.