Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

Имам код с валидност до утре сутрин. Моля, който се нуждае да пише лично съобщение.

П.П. Използван.

Редактирано от chandni
Дани Магелани
Публикувано:

Днес или утре трябва да направя резервация. Ако някой има излишен код, моля на лични! Благодаря!

Публикувано:

Моля, който има излишен код, да ми го изпрати на лични. Остана ми само още една резервация от дългата поредица. 🙂 

Публикувано:
На 6.05.2022 г. в 22:42, darinamarinova каза:

10% отстъпка с карта Visa https://www.visa.com.au/en_au/visa-offers-and-perks/bookingcom/146337 / https://www.booking.com/index.html?aid=2112864

Използвайте някой от двата линка и само за резервации в имоти, които предлагат онлайн плащане.

Как да осребрите:

Стъпка 1: Създайте акаунт в Booking.com
Стъпка 2: Изберете настаняване със значка за връщане на пари
Стъпка 3: Резервирайте и платете с валидна карта Visa

Офертата е валидна от 1 февруари 2021 г. 00:00 GMT - 31 декември 2024 г. 23:59 GMT

1. Резервации, направени през приложението Booking.com, не отговарят на условията за тази промоция.

2. Наградата ще бъде кредитирана най-малко 67 работни дни след приключване на престоя в мястото за настаняване. Картодържателите могат да проверят страницата „Награди и портфейл“ за състоянието на връщането на пари.

3. Връщането на пари ще бъде кредитирано на картата, въведена в секцията „Награди и портфейл“ на Booking.com. Този раздел може да бъде достъпен, като щракнете върху Профил > Награди и портфейл.

4. Квартири, които не приемат плащания с карти, не отговарят на условията за офертата. Това са места за настаняване, които приемат само пари в брой като начин на плащане и нямат значка за връщане на пари в обявата си.

5. За запитвания и притеснения относно офертата можете да се свържете с Обслужване на клиенти на Booking.com на адрес www.booking.com/content/contact-us.html

6. Връщане на пари може да бъде осребрено като пари в брой или използвано за резервации в имоти, които предлагат онлайн плащане.

7. Само резервации, направени с кредитна или дебитна карта VISA, отговарят на условията за получаване на тази награда.

8. Ще получите имейл ваучер за 10% за Rentalcars.com, след като резервацията ви бъде потвърдена.

БЛАГОДАРЯ на Дарина, вече не прося едноткратни кодове за booking, а ползвам този линк, кешбекът е 100% гарантиран.

Публикувано:

Днес спешно трябва да направя резервация.

Ако някой има излишен код, моля на лични!

Благодаря предварително!

Публикувано:

Моля ви, ако някой има код да споредели на лично. Ще правя резервация за много скъпа вила и всеки спестен лев ще е плюс 😄 Линка за виза не дава кешбек 😞

• Смея се 1
Публикувано:

В последните ми 2 резервации въобще не се появи полето за вписване на код. Някой имал ли е подобен случай? Единия хотел платих с Портфейл, другия стана с отстъпката на Виза- 8%.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 22 минути , marycap каза:

В последните ми 2 резервации въобще не се появи полето за вписване на код. Някой имал ли е подобен случай?

Разисквахме го наскоро, понякога го хваща липсата 😉

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 24 минути , marycap каза:

В последните ми 2 резервации въобще не се появи полето за вписване на код. Някой имал ли е подобен случай?

Вече 2 пъти ми се случва, но и двата пъти излъгах машините. Излизам от акаунта си или направо сядам на друг компютър, намирам си хотела и тръгвам да резервирам, като посочвам чужди данни на първа страница. След това минавам на втора страница (с плащането). Когато не е на моя акаунт, излиза пустото му поле. Връщам на предната страница и попълвам моите данни, но не се логвам. Отивам отново на втора страница и полето за кода е още там. И така си вкарвам кода и плащам. Това е.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Добро утро! Ако някой има излишен код ще се радвам ако ми го изпрати, че ми предстоят две буквалния. Предварително благодаря!

Публикувано:
преди 10 часа, marycap каза:

В последните ми 2 резервации въобще не се появи полето за вписване на код. Някой имал ли е подобен случай? Единия хотел платих с Портфейл, другия стана с отстъпката на Виза- 8%.

Сайта пази влизане през някакъв реферал и тогава полето задължително липсва.

Трябва да се изтрият кукита, история, да се влезе през режим инкогнито и т.н.

• Благодаря 1
Публикувано:

Директно намаление на цените за повечето настанявания с до 10%. Написали са, че е само за карти издадени от Райфайзен, но работи с всякакви карти. Ограниченията в периода на пътуване също така не се прилагат, въпреки написаното.

image.png.8072cbc36e62e946095d29c7eb164ab2.png

• Харесвам 5
  • Благодаря 3
Дани Магелани
Публикувано:
преди 54 минути , DGTG каза:

Имам свободен код, валиден до 15.07. Ако някой иска - да пише на лично.

@Дани Магелани, получи ли?

Кодът е даден.

Не съм получила, букнах без код. Благодаря!

Публикувано:
преди 22 часа, marycap каза:

Би ли дал линк за отстъпка с Виза ? Аз ползвам този, но уви няма намаление на цената.

https://www.visa.com.au/en_au/visa-offers-and-perks/bookingcom/146337

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.