Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 4 часа, aleksandrina каза:

Имам код, валиден до утре 20.07 (някъде до следобяд). Пращам на първия писал на ЛС. 🙂

Изпратен. 

Ако вашият код все още не е използван от вас или от лицето, на което сте го изпратили, пишете ми, трябва да резервирам днес. Благодаря ти
Публикувано:
Преди 1 час, travel8 каза:

Ако вашият код все още не е използван от вас или от лицето, на което сте го изпратили, пишете ми, трябва да резервирам днес. Благодаря ти

Редактирах си поста, че е изпратен. Съжалявам. 

От тук нататък вече не е мой. 🙂

Публикувано:

Здравейте, пътешественици, моля за свободен код, ако на някой му се намира, благодаря предварително, моля пращайте на лично съобщение.

Публикувано:

Здравейте, пускам кода публично тъй като е съвсем към края на срока си. 

SE5EXYEE9M

The minimum spend to receive this reward is € 100 on one booking
The maximum reward value is € 100
This promotion expires on 19 July 2023

Публикувано:
преди 3 минути , Матилда каза:

Здравейте, пускам кода публично тъй като е съвсем към края на срока си. 

SE5EXYEE9M

The minimum spend to receive this reward is € 100 on one booking
The maximum reward value is € 100
This promotion expires on 19 July 2023

Изтекъл е този код... Не е ползван, но му е изтекъл срокът. Трябваше по-рано да го публикувате.

Публикувано:
преди 7 минути , Hakkâri Spor каза:

Изтекъл е този код... Не е ползван, но му е изтекъл срокът. Трябваше по-рано да го публикувате.

Ами не един и два кода съм споделила тук, предположих, че може да е изтекъл. Знам как стоят нещата. Само че не ставам с мисълта "не забравяй да си споделиш кода в magelanci". 

Публикувано:
Преди 1 час, Iliyan Minchev каза:

Screenshot_20230720-062809~2.png

Много благодаря, дакато успея да резервирам и вече бе използван.

Ако някой друг има код моля да го сподели на лично 🙂

Публикувано:

Здравейте!
Отново да повдигна темата, тъй като никой не ми сподели код досега. Някой ще може ли да ми изпрати код за Букинг, ако може на лични?
Сумата на нощувките е висока и ще ми е от помощ. Благодаря предварително!

Публикувано:

Много хора не са получили, защото обикновено на опашката чакат десетки ... за един код. И той ако се праща на един, има опасност никога да не получите. Затова най-справедливият вариант е: "най-бързият печели", публикува се тук и ... "кой превари, той завари". Или просто който има код да публикува съобщение, че има код и ще го даде на този, който първи му пише ЛС и го поиска. По-честен вариант не виждам 😉 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 11 минути , Hakkâri Spor каза:

Много хора не са получили, защото обикновено на опашката чакат десетки ... за един код. И той ако се праща на един, има опасност никога да не получите. Затова най-справедливият вариант е: "най-бързият печели", публикува се тук и ... "кой превари, той завари". Или просто който има код да публикува съобщение, че има код и ще го даде на този, който първи му пише ЛС и го поиска. По-честен вариант не виждам 😉 

Подкрепям мнението. Опитах се да бъда на няколко пъти ''най-бърза'', но не ми се получи 🙂 

Публикувано:

Дано само не е изтекъл, но сега го виждам, кода важи само за САЩ и е до днес

Открийте ново кътче на Америка или посетете някое от любимите си места. Използвайте промокода по-долу, за да резервирате престой в САЩ, и получете 15% от стойността обратно (до 100 USD) под формата на Кредити за пътуване.

Вашият промокод за 15% обратно:

PPGK9H4876

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Публикувано:
преди 11 минути , Ivan Ivanich каза:

Дано само не е изтекъл, но сега го виждам, кода важи само за САЩ и е до днес

Открийте ново кътче на Америка или посетете някое от любимите си места. Използвайте промокода по-долу, за да резервирате престой в САЩ, и получете 15% от стойността обратно (до 100 USD) под формата на Кредити за пътуване.

Вашият промокод за 15% обратно:

PPGK9H4876

Мерси за съжаление не важи или е използван 

Публикувано:

Здравейте, и аз съм за код. Ако някой има свободен ще се радвам. Утре петък, в 8:30 ще правя резервацията преди да тръгна

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.