Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

преди 47 минути , venelinnn каза:

Получете 10% обратно (до € 100) под формата на кредит за пътуване за следващия ви престой

0?ui=2&ik=6abdfb691a&attid=0.1.4&permmsg

KGBK8BWQ2H

Изтича на 26 Май 2021

Досега съм направил над 50 резервации през Букинг, никога не съм ползвал код. Как точно се прилага това?

Връзка към коментар
преди 10 часа, Mistela каза:

Използван е явно

преди 1 минута , valpet каза:

Последният код  явно е използван

Цитат

... или го проверите, че е използван реагирайте с иконката "замислям се" - 

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 5 минути , Lindt каза:

Има ли как дадена тема да не се показва, ако потребителите не са влезли в акаунта си?  Специално за тази тук питам 🙂

Много добро предложение 😉

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Възможност (техническа) има, но @Георги много пъти е заявявал, че не желае това и няма да ограничаваме информацията от никого и при положение, че той е човекът, благодарение на когото форумът го има и можем да споделяме, мисля, че му дължим най-малко това да не оспорваме решенията му.

Цитат
  • Ако по някаква причина не желаете да споделите код с всички регистрирани и нерегистрирани, просто не го публикувайте

• Харесвам 4
  • Шок 1
  • Благодаря 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 5 минути , vino4erpec каза:

Много нелепо ми звучи някой да седи и да дебне кога в Магеланци ще бъде пуснат код за отстъпка за Booking..... То пък голямата отстъпка тия 10%......

Нелепо или не, проверявайки 5 минути след известие, кодът вече е използван и не е реагирано на коментара на пусналия код. Това е моето наблюдение дори през тази ковидска пътешественическа суша. Случвало ми се е достатъчно пъти, за да съм сигурна, че не се ползва от регистрирани потребители. 

Няма и коментари с благодарност. Доста съмнително ми е само някакви невъзпитани съфорумници да ползват кодовете. 

А 10 % си е супер отстъпка. Доста по-добра от 5 % кешбек на уиз, а дори това се ползва от хората.

Иначе сега @chandni като посочи коментара на Георги, съм сигурна, че промяна няма да има, така че няма какво да го дъвчем...

• Харесвам 5
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

В тази връзка, тия кодове на каква база се получават - брой резервации, определена сума ли? Аз, досега, никога не съм получавал такива, нито съм и ползвал, не че открих как става.....

Връзка към коментар
Дани Магелани
преди 10 минути , vino4erpec каза:

В тази връзка, тия кодове на каква база се получават - брой резервации, определена сума ли? Аз, досега, никога не съм получавал такива, нито съм и ползвал, не че открих как става.....

И аз така. Май ги изпращат на хора, които рядко резервират, за да ги стимулират да го правят.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

@Дани МагеланиСтранното е, че в последната седмица направих 3 резервации и никъде не видях опция код за отстъпка. По-нагоре питах къде точно вписваш кода, но не получих отговор.

Връзка към коментар
6 minutes ago, vino4erpec said:

@Дани МагеланиСтранното е, че в последната седмица направих 3 резервации и никъде не видях опция код за отстъпка. По-нагоре питах къде точно вписваш кода, но не получих отговор.

Полето за промо код е най-долу на финалната стъпка при резервация.През мобилното приложение изглежда така :

IMG_20210602_161817.jpg

• Харесвам 3
Връзка към коментар

@vino4erpec, снимах ти обяснението на @darinamarinova, някъде напред из темата, със стрелката е показано, къде се поставя кодчето за намаление:

32C76FCE-041F-4FC6-A38A-12F21F9FAE8A.png.7c2450a59b1a339c57badd9050433f98.png

• Смея се 1
Връзка към коментар

@AlexandraKo Мерси 😋

@vino4erpec Съжалявам, не съм го видяла (за такива ситуации слагай @ в коментар ) - има един сайт (от там беше взета и картинката) https://wheredoienterthecoupon.com/can-use-coupon-code-booking-com/ - има и за доста други сайтове 🙂 Аз го намерих от google с търсене "how to apply booking promo code" 🙂 Има опции за десктоп и за app през телефона. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   5 магеланци

• Lilija
    • Individuala
    • Kaio
    • Yana Stancheva
    • lyube
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.