Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

преди 14 минути , nino каза:

Получете 10% обратно (до € 100) под формата на кредит за пътуване за следващия ви престой

displayinline?inline_file=c52e647da9b356

Q2X9MAE1UP

Изтича на 8 юни 2021

Някой вече го е използвал, но не беше отбелязано😉

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Дани Магелани
На 4.06.2021 г. в 14:40, Дани Магелани каза:

Ползвах кода. Благодаря сърдечно!

Май напразно се изхвърлих. Системата ми прие кода, но после се оказа, че липсва съобщението за 10% и в резервацията и в наградите. Букинг, а не хотелът,  направи оторизация и ще изтегли сумата. Възможно ли е това да има нещо общо с липсата на 10% възстановяване? Някой с подобен опит?

Връзка към коментар
преди 2 минути , Дани Магелани каза:

Май напразно се изхвърлих. Системата ми прие кода, но после се оказа, че липсва съобщението за 10% и в резервацията и в наградите. Букинг, а не хотелът,  направи оторизация и ще изтегли сумата. Възможно ли е това да има нещо общо с липсата на 10% възстановяване? Някой с подобен опит?

@Дани Магелани, получи ли мейл след резервацията за наградата? 

Отдавна не съм получавала и ползвала код, дано не те подвеждам,но помня,че наградите ги потвърждаваха с мейл.

Връзка към коментар
преди 9 минути , Дани Магелани каза:

Няма нищо общо. След успешно използван код се получава имейл за очаквана награда като кредит след престоя. В профила трябва да се вижда сумата в раздела награди като текуща

Връзка към коментар
Дани Магелани
В момента, a6olq каза:

Няма нищо общо. След успешно използван код се получава имейл за очаквана награда като кредит след престоя. В профила трябва да се вижда сумата в раздела награди като текуща

Да, така е. Но винаги има съобщение, а сега не.

Връзка към коментар

Успя ли някой да открие на какъв принцип пращат кодове за отстъпка? Проверявам периодично 7-8 профила, но на нито един от тях не съм получавала код повече от година, а започват да ми трябват. 🙂

А дали може да се комбинира награда в портфейла с код?

Връзка към коментар

Нямам идея на кого пращат. Обаче до миналата година получавах редовно всяка седмица и все не ги ползвах, дадох един тук да се ползва и повече не получих нито един. 

Не че съжалявам, така и така не съм резервирал през букинг вече 2 години...

• Смея се 3
Връзка към коментар
На 7.06.2021 г. в 20:42, neuromancer каза:

Нямам идея на кого пращат. Обаче до миналата година получавах редовно всяка седмица и все не ги ползвах, дадох един тук да се ползва и повече не получих нито един. 

Не че съжалявам, така и така не съм резервирал през букинг вече 2 години...

Опровергавам те🙂 Не важи тази орисия, поне с мен 🙂

Споделям и редовно получавам. Само тази зима имах пауза. 

Този път е почти от днес за утре, но това да се надяваме, че е добър знак🙂

CE05A0FC-1177-4D74-BD7A-9E7CCFC50AEC.png

• Харесвам 4
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 18 минути , ДиянаВ каза:

Опровергавам те🙂 Не важи тази орисия, поне с мен 🙂

Споделям и редовно получавам. Само тази зима имах пауза. 

Този път е почти от днес за утре, но това да се надяваме, че е добър знак🙂

CE05A0FC-1177-4D74-BD7A-9E7CCFC50AEC.png

За съжаление не успях, някой вече го е ползвал. Със сигурност не е магеланец, защото щеше да реагира със замислено човече.

Моля модераторите да ни разрешат да пишем в темата, когато имаме нужда от код. И без това рядко резервираме в последната година, нека да си подкрепяме общността.

• Харесвам 7
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

@cck, би ли желал да се произнесеш по назрелия казус с тази тема, когато помислиш и прецениш какво е твоето виждане?

Благодаря 😘

@Георги каза, че не изпитва болка при мисълта за промяна тук, ако е необходима такава, или поне аз така го разбрах 🙃

На 2.06.2021 г. в 8:51, Lindt каза:

Има ли как дадена тема да не се показва, ако потребителите не са влезли в акаунта си?  Специално за тази тук питам 🙂

На 2.06.2021 г. в 12:57, chandni каза:

Възможност (техническа) има, но @Георги много пъти е заявявал, че не желае това и няма да ограничаваме информацията от никого и при положение, че той е човекът, благодарение на когото форумът го има и можем да споделяме, мисля, че му дължим най-малко това да не оспорваме решенията му.

преди 12 минути , Мари Николова каза:

За съжаление не успях, някой вече го е ползвал. Със сигурност не е магеланец, защото щеше да реагира със замислено човече.

Моля модераторите да ни разрешат да пишем в темата, когато имаме нужда от код. И без това рядко резервираме в последната година, нека да си подкрепяме общността.

• Харесвам 11
Връзка към коментар
преди 10 часа, Lindt каза:

@cck, би ли желал да се произнесеш по назрелия казус с тази тема, когато помислиш и прецениш какво е твоето виждане?

Благодаря 😘

@Георги каза, че не изпитва болка при мисълта за промяна тук, ако е необходима такава, или поне аз така го разбрах 🙃

Ами моето мнение е, че тази тема е чудно индексирана от Гугъл (стои на първа страница там при търсене на кодове), т.е. имаме посетители идващи именно за това. Също така може да работи и някой скрипт, който да проверява. Изобщо технически решения за "извличане на информация" има всякакви.

Ако придвижим темата в посока да не е съвсем публична, (т.е. видима само, ако си логнат), то не би затруднило никого, защото ще има регистрирали се с тази цел и съответно получаващи дори мейл с "новината за код" 🙂

Т.е. ходът е безсмислен от тази гледна точка.

В миг на някаква изобретателност ми беше хрумнало, че е възможно да направим галерия където да се публикуват "скрийншотчета с кодчета". В тази тема да се пише, а там да са реалните картинки и като няма пряка връзка да има елемент на забавяне, но резултатът предполагам ще е същия.

Малко е като да спреш водата в реката... Знам, че не давам решение, но не ми хрумва нищо градивно.

• Харесвам 2
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 3 минути , Lindt каза:

Бих искала да споделя какво получава сестра ми. По принцип английските й акаунти винаги са по-различни. 

198902451_1185674071909209_3729233381813712345_n.jpg.72018cdd5125e14257284afba091b2b8.jpg197838831_916926509087981_5100035555344606386_n.jpg.cb58c852a7651d7ffaa6fe0df66619fa.jpg197344170_945466279623231_1924452379485786473_n.jpg.1b1d72f9fa769d74cadba171df94cedd.jpg

По-нагоре бях го споделил. Постига се и в БГ с английско IP.

След като веднъж активираш промоцията, няма нужда да сменяш IP-то след това, остава си валидна. 
Въпросът е, че не съм буквал нищо и не знам дали ще сработи след това. 🙂

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 13 минути , Мари Николова каза:

Достатъчно би било, когато някой има нужда от код да пише в темата и мнението му да не се трие. Така, които има код за споделяне ще му го прати на лични.

Добре, нека направим този експеримент, пък дано сработи.

Смених правилата в темата до 30.7.21, а до тогава се надявам да си покаже дали това е правилната посока:

"Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема."

• Харесвам 8
  • Благодаря 4
Връзка към коментар
преди 1 минута , yordanov каза:

По-нагоре бях го споделил. Постига се и в БГ с английско IP.

След като веднъж активираш промоцията, няма нужда да сменяш IP-то след това, остава си валидна. 
Въпросът е, че не съм буквал нищо и не знам дали ще сработи след това. 🙂

Не знам дали работи, тя е изпуснала срока за активация. Странно е в условието на промоция да има три срока, с които да се съобразиш - за активация, за резервация, за период на пътуване.... 

Връзка към коментар
На 9.06.2021 г. в 9:58, Lindt каза:

А всички хора, които никога не получават код, дали са обновили в акаунта си предпочитанията си да получават такива имейли? 

Всички отметки са активирани, кьорав код не съм получила повече от година.😄

Ще съм благодарна, ако някой добър човек ми прати такъв на лични. 🙂

Благодаря и на @cck!

П.П.Подозирам, че неизпращането на код има връзка с миналогодишната промоция да ти зареждат 10евро,долара или паунда ако лайкнеш няколко места за настаняване. Т.е. ако си получил такава награда, няма код за тебе. Но отдавна изхарчих кредита от наградата в част от профилите и все още не изпращат код.

Редактирано от Mary
  • Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 32 минути , cck каза:

"Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема."

Може и да не съм прав, но ми се струва, че процесът е по-скоро обратен. Не този който търси, а този който предлага и желае да сподели следва да е водещ в комуникацията. Не е ли по-скоро удачно, този който може да предложи код да пише в темата и да очаква запитване на лично съобщение? При подобен вариант ще могат да се контролират и запитванията от новорегистрирани и неактивни членове на общността, които не допринасят за развитие на това място. С две думи, решението на кого да даде код е изцяло в полето на предлагащия...

• Харесвам 7
  • Браво 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 4 минути , Duke каза:

Може и да не съм прав, но ми се струва, че процесът е по-скоро обратен. Не този който търси, а този който предлага и желае да сподели следва да е водещ в комуникацията. Не е ли по-скоро удачно, този който може да предложи код да пише в темата и да очаква запитване на лично съобщение? При подобен вариант ще могат да се контролират и запитванията от новорегистрирани и неактивни членове на общността, които не допринасят за развитие на това място. С две думи, решението на кого да даде код е изцяло в полето на предлагащия...

Но този човек, водещият в комуникацията, може би не иска всеки ден да отказва на 20 човека да им даде код, оправдавайки се, че е ползван вече, а просто да сподели и да помогне. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Според мен и двата варианта трябва да са разрешени - ако имам код, но никой не е писал в темата, че му трябва, ще напиша, че разполагам с такъв и до кога е валиден. Ако на някого му потрябва, ще си каже на лични и ще го изпратя. След това ще редактирам мнението с инфо, че кодът вече е даден/използван.

Обратното вече се изкоментира. 

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• lyube
    • Yana Stancheva
    • lorita70
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.