Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

преди 3 минути , Lindt каза:

Но този човек, водещият в комуникацията, може би не иска всеки ден да отказва на 20 човека да им даде код, оправдавайки се, че е ползван вече, а просто да сподели и да помогне. 

Аз мисля, че има решение и на този проблем. В момента, в който е даден код, отново се редактира или пише ново мнение в темата. Опитвам се да разсъждавам логично. Имам код, който нямам против да споделя. Трябва да вляза в темата и да избера на кого от всички запитани да изпратя лично съобщение. Избирам и изпращам. В един момент получавам отговор, че търсенето вече не е актуално. Хайде наново започвам да избирам по симпатии следващия в темата. Някак не ми се струва удачно, този който предлага да бъде активната страна в тази комуникация...

• Харесвам 4
Връзка към коментар

На мен ми допада новото правило и съм ЗА да поработи до края на юли. При възникването на темата практиката показа, че не е толкова времеемко или досадно излишният за някой код да си намери потребител.

Предлагам да не разтягаме темата с дебати, защото така заявката на @Мари Николова за код остана на предната страница 🙂

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 5 минути , yordanov каза:

Според мен и двата варианта трябва да са разрешени - ако имам код, но никой не е писал в темата, че му трябва, ще напиша, че разполагам с такъв

Прекрасно, актуализираме значи и в тази посока.

Идеята е да не се оказва даващият код в позиция да обяснява защо на този или онзи е дал/не дал.

Целта на заниманието винаги е била да си помагаме, кой-колкото може и иска.

Добавих в анонсиращото обявление:

"Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема. Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано"

• Харесвам 10
  • Браво 1
Връзка към коментар

Допълвам със следното предложение - и търсещите, и предлагащите да пишат в темата при вече свършена работа, че да не получават още и още предложения/съобщения.

Ще се постараем да редактираме оригиналния пост с нещо като "Получен код" или "Изпратен код" например. 

• Харесвам 8
Връзка към коментар

И аз никога не съм получавал код за отстъпка в акаунта ми в Букинг. Винаги ми е било чудно как и на какъв принцип се пращат тези кодове?

Ако случайно някой от вас има код и не мисли да го ползва и естествено желае да го сподели с мене,може да ми го изпрати. Благодаря предварително!!!

Връзка към коментар

На мен не ми трябва вече код, резервирах без. 

Красен, в момента в expedia.com  и .co.uk всеки ден излиза купон за 20% намаление. За съжаление никой от хотелите, които ме интересуваха не прие техен купон, но може вие да имате късмет.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Гледах условията на експедия преди ден и кода за 20% важеше само за 2 хотела в Америка. Абсолютно неизползваем за нас.  Бих се радвала ако някой сподели код за booking с мен. Трябва да направя 2 резервации и ги отлагам, тъй като не ми харесват цените.

Връзка към коментар

В английския TopCashback има 4 % кешбек.

https://www.topcashback.co.uk/search/merchants/?s=Booking.com

,а в американския 7 %

https://www.topcashback.com/search/merchants/?s=Booking.com

,но доколкото знам за да се получи премията трябва английска и съответно американска КК. За английския мисля, че Револут върши работа.

Всъщност то си има тема за кешбек, аз оттам знам за това.

Връзка към коментар
1 hour ago, nino said:

,а в американския 7 %

,но доколкото знам за да се получи премията трябва английска и съответно американска КК. За английския мисля, че Револут върши работа.

Всъщност то си има тема за кешбек, аз оттам знам за това.

Може да си ги зареждаш във виртуална  Visa , която topcashback.com ти генерира.

Няма минимална сума за резервация , няма таван от 100€ ,получаваш реални пари. Вярно "само" 7% , но пък сигурни, а и при по-скъпи резервации може да надскочи ония 100€ бонус кредит в който booking те ограничават.

Относно Expedia - техните оферти са същите и в дъщерните им сайтове Orbitz , Cheaptickets, Hotels.com ,където все има някакъв промоционален код.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
Преди 1 час, stanimir каза:

Може да си ги зареждаш във виртуална  Visa , която topcashback.com ти генерира.

Няма минимална сума за резервация , няма таван от 100€ ,получаваш реални пари. Вярно "само" 7% , но пък сигурни, а и при по-скъпи резервации може да надскочи ония 100€ бонус кредит в който booking те ограничават.

Коментирали сме го това неколкратно :
освен (почти ) константните 7% през топ кешбек , при осребряване на кешбека също има бонуси.

Едит: През виртуална Виза има още 5% върху кешбека , Амазон -3% и т.н.

Редактирано от stanislavpp
  • Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 6 часа, nino каза:

,а в американския 7 %

Няма значение кредитната карта, най-просто е към Пейпал или Револют от английската версия, предполагам Transferwise от американската (дава ти американска банкова сметка). Може и да заредиш във виртуална виза с бонус, не съм го пробвал това, че все малки суми получавам.

преди 6 часа, nino каза:

• Харесвам 2
Връзка към коментар

И аз съм от тези, които никога не са получавали код за намаление. Ако някой от вас има такъв, няма да го използва и желае да го сподели с мен ще съм много благодарна! 

Връзка към коментар

@Мари Николова в темата за cheaptickets съм сложила за 10% само намерих, но orbitz имат 15% и го има там. Сега намерих за 15% в expedia, ако върши работи, но е валиден до утре 9:59 ч сутрин. 

И на мен не изпраща промокодове booking, Не бях резервирала сума ти време - не пращат. Резервирах на други хора заради Genius акаунта да ползват отстъпка - пак не пратиха. 😞 

• Харесвам 4
Връзка към коментар

@krasen_denev и другите магеланци, питали за код след него, отново имам изпратен код, който с удоволствие бих дала. Трябва ли ти още?

Редактирано от Mary
  • Харесвам 2
Връзка към коментар
Дани Магелани
преди 3 минути , ДиянаВ каза:

@krasen_denev и другите магеланци, питали за код след него, отново имам изпратен код, който с удоволствие бих дала. Трябва ли ти още?

Мога и аз да го ползвам, ако има възможност. 

Връзка към коментар
преди 1 минута , Дани Магелани каза:

Мога и аз да го ползвам, ако има възможност. 

Мисля, че е справедливо да попитам дали им трябва код на заявилите преди това. Иначе бих го дала на всеки, който му трябва🙂 Ще изчакам🙂

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 49 минути , ДиянаВ каза:

Мисля, че е справедливо да попитам дали им трябва код на заявилите преди това. Иначе бих го дала на всеки, който му трябва🙂 Ще изчакам🙂

На мен ми трябва, бях писала по горе.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   4 магеланци

• Kaio
    • Yana Stancheva
    • lyube
    • lorita70
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.