Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

преди 23 часа, darinamarinova каза:

@Цвете По принцип в промоцията пише "UP TO 10%" т.е. невинаги е 10%. Поразгледах оферти и обикновено е 6-8%.

За евтините нощувки е 3-4%. В този случай TopCashBack.com е по-добрият вариант. В момента е твърдо 7% .

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Не е ли добре да се създадат тук някакви правила? Кой получава кода, първия поискал във времето,  или първия поискал след обявяването на кода? Малко става неприятно да пиша 5 пъти в последните 2 страници и хора, току що поискали да излизат първи. Има и други като мен. Ако е първия поискал след обявяването,  няма да пиша след него.

• Харесвам 5
Връзка към коментар
Дани Магелани

Загуби се линка за промоция на Букинг и Мастъркард. Може ли някой да го постне? Най-добре да се закачи в началото от модераторите, за по-заспалите като мен.

Връзка към коментар
Публикувано: (редактирано)

@Дани Магеланиhttps://www.mastercard.ae/en-ae/consumers/find-card-products/platinum/travel/booking-com.html

Благодарение на @chandni 🙂

Ако плащането е на място - изрично е написано от линка, че не се изплаща кешбек. И има логика - те откъде да знаят дали на място резервиращият ще плати с Мастъркард или не. А те със сигурност нямат достъп по информация от Пос терминалите на хотели и тн. Може би ако може тази информация да се добави горе - че плащането трябва да е само през сайта.

Редактирано от Mary
  • Харесвам 5
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 4 часа, slujitel каза:

Не е ли добре да се създадат тук някакви правила? Кой получава кода, първия поискал във времето,  или първия поискал след обявяването на кода? Малко става неприятно да пиша 5 пъти в последните 2 страници и хора, току що поискали да излизат първи. Има и други като мен. Ако е първия поискал след обявяването,  няма да пиша след него.

Ами след обявяването на кода е по-лесно, защото иначе трябва да се рови неопределено време назад, за да се види кой е бил пръв въобще, пък дали е получил вече код, после следващия.... Трудно е да се направи. А и защо въобще да се обявява, ако списъкът на чакащи вече си го има, направо търсиш там. Само че това вече е доста работа за даващия кода, което не е много честно

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Моето мнение е, че повече правила не са необходими, още по-малко в насока да се съобразява с тях този, който има код. Различни читатели сме тук. Едни имат повече време, желание, а други по-малко. Това, че аз преди седмица реших да следвам някаква последователност, не значи, че и друг трябва да прави така. Мое решение само за мен е било, а не правило🙂

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 8 минути , The rider каза:

Ето една прясна резервация през линка на Мастъркард.

По мои сметки се "връзват" 7%. Пък кога, и дали ще ги получа ще видим.

1.png.6f1978bb5d92566befc768dd2fe25088.png

Аз също направих резервация през линка. През цялото време в хода на резервацията се виждаше сумата, която ще бъде върната, но след потвърждаването й никъде тази сума не излиза, нито в резервацията, нито в наградите. Да разбирам, че няма да я получа обратно или и при вас сумата не се показва в резервацията? 

Връзка към коментар
преди 27 минути , The rider каза:

При мен се вижда и в  мейл-а, и в потвърждението в акаунта.

А плащането веднага ли беше или по-късно плащане в хотела. Аз избрах плащане в хотела и може би оттам нещо се е объркало. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 1 час, a6olq каза:

А плащането веднага ли беше или по-късно плащане в хотела. Аз избрах плащане в хотела и може би оттам нещо се е объркало. 

Аз имам две резервации с плащане седмица преди настаняване, но мисля, че трябва онлайн да бъде плащането.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 1 час, Ivko каза:

Аз имам две резервации с плащане седмица преди настаняване, но мисля, че трябва онлайн да бъде плащането.

Като четох условията не видях такова изискване, но може да съм в грешка

Връзка към коментар
преди 9 часа, a6olq каза:

Плащането ми беше веднага. Не знам дали е задължително за кешбека.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Сега зачетох условията, а не бях и избързах да направя резервация, че и две през линка и също в двата имейла дойдоха с логото на Мастъркарт, НО вътре не пише, че ще получа награда и в условията пише следното: 

• Accommodations that do not accept credit cards are not eligible for the offer.These are accommodations that only accept cash as a mode of payment and do not have a “cashback” badge displayed on their listing.

Хаха и си видах начините на плащане и на двете резервации пише, че не приемат плащане с карти, а само в брой въпреки, че съм дал карта и ще платя с нея онлайн, но така се плаща на букинг и те плащат на домакина явно 🤦‍♂️ и сега изпуснах 60лв кешбек общо от двете ако ги бях минал през Уиз линка…

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 39 минути , Ivko каза:

do not have a “cashback” badge displayed on their listing

Не съм сигурна, че няма да получиш кешбек. Провери пак дали при търсене излиза въпросният бадж при двете места за настаняване. Ако излиза, направи скрийншот, за да може да го покажеш при нужда на букинг. Има хотели, които пише, че приемат само кеш и нямаш опция да платиш през букинг. Букинг може да вземе данните на картата ти с цел да гарантира резервацията дори да се откажеш. Но има и такива, които оставят букинг да приеме сумата вместо тях и по-късно да им я изплати. Те би трябвало да участват в промоцията.

• Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 28 минути , Мари Николова каза:

Не съм сигурна, че няма да получиш кешбек. 

Има само надписа 'в сътрудничество с Мастъркард' и толкова не пише, че ще получа нещо, както при @The rider и отделно резервациите ми са с насрочено плащане на конкретна дата преди настаняване. Здраве да е...

Редактирано от Ivko
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 17 минути , don каза:

Здравейте, да ви попитам, ако направя резервация през линка на мастеркард за кешбек и ако ползвам кредитите си за пътуване в booking, дали ще получа кешбека от мастеркард

Опитайте, това си е май на късмет. Някои получават, други като мен-не. 😊

Връзка към коментар
Дани Магелани
преди 38 минути , don каза:

Здравейте, да ви попитам, ако направя резервация през линка на мастеркард за кешбек и ако ползвам кредитите си за пътуване в booking, дали ще получа кешбека от мастеркард

Два пъти правих резервации през МС. В хода им имаше кеш бек. След това в резервациите и в наградите -нищо. Резервация с МС и едната с плащане на място, а другата с плащане на фиксирана дата.  И нямаше опция за безплатно такси. Ако не е през МС има такова.

Не разбрах ползата от промоцията.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.