Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте! Моля за код на лично съобщение, ако някой има излишен. По принцип дори ми трябват два, но да не нахалствам 🙂

Благодаря предварително! 🙂

Публикувано:
преди 6 минути , traveler каза:

@Lindt нещо не е  наред ли?

така се бяхме разбрали да маркираме, ако вече е ползван, за да не пробват и други. Аз иначе периодично минавам да слагам палчета или благодарности, но понеже този код оцеля едва около минута, а онлайн са доста хора, отбелязвам. 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 8 минути , Lindt каза:

така се бяхме разбрали да маркираме, ако вече е ползван, за да не пробват и други. Аз иначе периодично минавам да слагам палчета или благодарности, но понеже този код оцеля едва около минута, а онлайн са доста хора, отбелязвам. 

Това не го знаех, както и не разбрах дали е използван вече.:smile:

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 минути , traveler каза:

е, ами за жалост не праща известие. Но определено е ползван, което все пак е целта на пускането тук 🙂

image.png.37a91a23faba4995c0f9f77b105283f5.png

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 7 минути , traveler каза:

Ами заради това го давайте на магеланци на л.с., които имат съществен принос за развитието на този форум, както и самите вие сте допринесли.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 8 минути , Kamen каза:

Ами заради това го давайте на магеланци на л.с., които имат съществен принос за развитието на този форум.

Въпрос на лична преценка. Понякога хората го пращат на ЛС, но получателят е твърде зает да влезе и да си го ползва преди изтичане. Аз понеже по цял ден си кисна във форума, ми е много лесно, но не всеки е така. 

П.П. Така де, оглеждам се за код, ако на някой му се намира, и междувременно философствам тук 😄 

• Харесвам 1
  • Смея се 2
Публикувано:

И аз още чакам на лично ако е възможно…. Иначе докато го видиш тук, вече някой го е използвал. Благодаря предварително!

Публикувано:

През мобилната версия ми се намали цената на стаичката под 100 евро, така че разменям код за над 100 с такъв за под 100 🙂 

Публикувано: (редактирано)

ДАДЕН НА bobbyfm

Имам код валиден до днес 19.01 / 23:59ч.  Мога да го изпратя на първия писал на Л.С.

Редактирано от Veselin Petkov
  • Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Radost1
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.