Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

@Дани Магелани Ако плащането е на място - изрично е написано от линка, че не се изплаща кешбек. И има логика - те откъде да знаят дали на място резервиращият ще плати с Мастъркард или не. А те със сигурност нямат достъп по информация от Пос терминалите на хотели и тн. Може би ако може тази информация да се добави горе - че плащането трябва да е само през сайта ( @Mary 🥺

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
Дани Магелани
преди 1 минута , darinamarinova каза:

@Дани Магелани Ако плащането е на място - изрично е написано от линка, че не се изплаща кешбек. И има логика - те откъде да знаят дали на място резервиращият ще плати с Мастъркард или не. А те със сигурност нямат достъп по информация от Пос терминалите на хотели и тн. Може би ако може тази информация да се добави горе - че плащането трябва да е само през сайта ( @Mary 🥺

Ясно! Това съм го проспала. Благодаря!

Връзка към коментар

Аз не виждам в условията да е посочено, че не може да се плаща в хотела, а само че не важи при плащане кеш. Видях обаче, че не важи за резервации направени през приложението. Да не би от това да идва проблема?

Връзка към коментар
Дани Магелани
преди 43 минути , The rider каза:

Аз не виждам в условията да е посочено, че не може да се плаща в хотела, а само че не важи при плащане кеш. Видях обаче, че не важи за резервации направени през приложението. Да не би от това да идва проблема?

Не съм използвала приложението.

Връзка към коментар

@The rider Не, не го пише, но след като писахте за такъв проблем, според мен написаното по-горе е логиката.

Доколкото знам, когато плащаш през сайта - booking обработва плащането и така са сигурни, че си платил с Mastercard. При плащане в хотела, те няма как да знаят с каква карта плащаш => макар и да не е написано, за тези промоции очевидно могат да се ползват при плащане през сайта. 

Същото беше и с ваучерите от профила за по 20.00-25.00 лв

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Още една промоция на booking, при която 10% се връщат като кредит в акаунта. Трябва да се активира и резервира през приложението. Не съм чел още подробностите. Ето ги тук:

https://www.booking.com/back-to-travel.en-gb.html?aid=356980&label=gog235jc-1FEgthbWF6b25wcmltZSiCAjjoB0gHWANoO4gBApgBB7gBCcgBEdgBAegBAfgBAogCAagCA7gCyqz2hgbAAgHSAiQ1MjJhZWU1ZS1jNGQyLTRjOWItOWY0Zi1hZDQ4NzIyZDBhOWbYAgXgAgE&sid=0b02d0c0669d3f90ffda9c81815e4883&tmpl=landing_pages%2Fback_to_travel&lang=en-gb&soz=1&lang_click=other;cdl=de;lang_changed=1

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 3 минути , Stryper каза:

Виждам надпис: Неактивна промоция

Съжаляваме, в момента тази промоция не е достъпна във вашата дестинация. Планирате пътуване? Започнете търсенето по-долу.

Валидна е само за приложение.

Връзка към коментар

www.booking.com/back-to-travel.bg.html

Условия
(1) Наградата от 10% се изчислява според общата цена за настаняване (без данъци или градски такси)
(2) Активирайте тази промоция до 31 юли 2021 г. и резервирайте преди 1 септ. 2021 г.
(3) Тази промоция е валидна за престои с дата на настаняване до 31 дек. 2021 г.
(4) Максималната стойност на наградата е € 200
(5) Тази промоция е налична само за потребители в Европейския съюз
(6) Налично само в приложението на Booking.com, версии 28.8 за iOS и 27.5 за Android или по-високи
(7) Трябва да имате профил в Booking.com, за да се възползвате от тази промоция.
(8) Тази промоция може да бъде активирана и използвана само веднъж

(9) Проверявайте цените ПРЕДИ да ползвате този кешбек - има случаи, когато цените се вдигат, ако го използвате

(10) Само 1 резервация на профил с тази промоция

Ако видя още нещо допълнително, ще го добавя тук. 🙂 

Ако някой има възможност да го качи горе, за да няма неприятни изненади като миналия път. ( @chandni @Mary )

• Харесвам 10
Връзка към коментар
Преди 1 час, darinamarinova каза:

https://www.booking.com/back-to-travel.bg.html 

Условия
(1) Наградата от 10% се изчислява според общата цена за настаняване (без данъци или градски такси)
(2) Активирайте тази промоция до 31 юли 2021 г. и резервирайте преди 1 септ. 2021 г.
(6) Налично само в приложението на Booking.com, версии 28.8 за iOS и 27.5 за Android или по-високи
(7) Трябва да имате профил в Booking.com, за да се възползвате от тази промоция.

(9) Проверявайте цените ПРЕДИ да ползвате този кешбек - има случаи, когато цените се вдигат, ако го използвате

Ако някой има възможност да го качи горе, за да няма неприятни изненади като миналия път. ( @chandni @Mary )

Като вляза през линка ми изписва, че промоцията не е валидна за моята държава. 

Връзка към коментар

@slujitel Да, наистина. Напиши го сам без да кликваш на линка в полето на телефон / компютър и ще видиш, че се отваря. Ако го искаш например на английски вместо BG.HTML, ако напишеш US.HTML ще излезе на английски. Мисля, че имаше обяснение защо става така, но не го помня. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 2 минути , darinamarinova каза:

@slujitel Да, наистина. Напиши го сам без да кликваш на линка в полето на телефон / компютър и ще видиш, че се отваря. Ако го искаш например на английски вместо BG.HTML, ако напишеш US.HTML ще излезе на английски. Мисля, че имаше обяснение защо става така, но не го помня. 

Трябва да се отвори от телефон и да има инсталирано приложението на Booking.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

@Христиан Не, не е в това проблемът. @Георги го беше обяснил. Аз го отварям само от компютър. Когато се отвори линка на компютър / през телефон трябва да се махне това, което излиза след .HTML и отново като се зареди и Voilà 

clipboard03.jpg

Връзка към коментар

Хора, имам следният проблем: Отварям го през тела с IOS кликвам на линка и ми изписва " Нещо се обърка Тази промоция не е налична, но можете да откриете други оферти във всички други дестинации" Някакви идеи 🙄

Връзка към коментар
преди 5 минути , Vankata каза:

Хора, имам следният проблем: Отварям го през тела с IOS кликвам на линка и ми изписва " Нещо се обърка Тази промоция не е налична, но можете да откриете други оферти във всички други дестинации" Някакви идеи 🙄

От телефон,но с инсталирано приложение и без да кликаш върху линка,а да го въведеш ръчно!

Поне при мен така се получи!

Успех!

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На 4.07.2021 г. в 9:19, darinamarinova каза:

www.booking.com/back-to-travel.bg.html

Условия

преди 16 минути , darinamarinova каза:

@crazyhorse А като отвориш приложението от линка, има ли съобщение за кешбек? Прш мен нищо не се появи - нито информация за кешбек, нито съобщение. 😂

Излезе ми това,което си пуснала в неделя!

Връзка към коментар
преди 6 минути , Vankata каза:

Пробвах на друг телефон с приложение на английски (ако има някакво значение) и стана 🙂 

Да,има значение.Трябва да е от устройство ,от което преди това да не е резервирано с подобна промоция 

преди 12 минути , The rider каза:

При мен като се опитвам да го активирам се показва това. Пробвах от 3-4 профила, и все същото.

18.jpg.0868f3a33bb5fb211d779604e9f32543.jpg

Пробвай от друго устройство/телефон и профил който е регистриран в Европа и не е участвал в подобно промо

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Получих код за отстъпка за следващо пътуване от букинг. Тъй като не съм ползвала кода го споделям , ако на някой му потрябва.

Получете 10% обратно (до € 100) под формата на кредит за пътуване за следващия ви престой Изтича на 8 юли 2021

YABG2A7XUM

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.