Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Публикувано:

Пак да си кажа, че търся код. Имам няколко готови резервации. Моля на лично, проверявам по няколко пъти на ден форума (когато колкото ми позволи работата), но уви все изпускам моментите когато някой дава кодове. 

П.С. Щеше да е хубаво и тук да се въведе система с билетчета за реда на чакащите, както масово в администрацията 😁😁😁

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, DGTG каза:

Имам свободен код валиден до 06.02. Пращам на първия писал на лично.

@kavesy, получи ли?

Не, още нямам. Ако е свободен ще съм благодарна да го пуснеш на лично 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 7 часа, kavesy каза:

Пак да си кажа, че търся код. Имам няколко готови резервации. Моля на лично, проверявам по няколко пъти на ден форума (когато колкото ми позволи работата), но уви все изпускам моментите когато някой дава кодове. 

П.С. Щеше да е хубаво и тук да се въведе система с билетчета за реда на чакащите, както масово в администрацията 😁😁😁

СУПЕР.  Не е честно някой да изпреварва другия...

Публикувано:
преди 22 минути , ruwenzogy каза:

СУПЕР.  Не е честно някой да изпреварва другия...

Не съм сигурна дали е подкрепящ или ироничен коментара 🙂

аз също съм на мнение, че не е честно, затова е леко мрънкащ и моя пост, защото виждам как някои хора пишем и чакаме с дни търпеливо.  А други си получават кодовете почти моментално като пишат. 

Аз също много кодове съм давала и съм писала наред съобщения на чакащите да проверявам дали са получили или не, но всеки сам го преценява това спрямо времето което има и времето до изтичане на кода. 

без лоши чувства, все пак идеята е да си помагаме когато можем, но не означава непременно, че ще се случва винаги 🙂

• Харесвам 2
Публикувано:

Привет ! Две седмици търсех КОД и не го получих от букинга, но благодарение на добър магеланец имах късмета да ми бъде споделен. 

Днес аз имам КОД за споделяне и ако имате нужда -  моля пишете на лично, за да ви го споделя .

Публикувано:
В момента, DoReMi каза:

Привет ! Две седмици търсех КОД и не го получих от букинга, но благодарение на добър магеланец имах късмета да ми бъде споделен. 

Днес аз имам КОД за споделяне и ако имате нужда -  моля пишете на лично, за да ви го споделя .

Да помоля за код!

• Харесвам 1
Публикувано:

Да се наредя и аз за кодче.

До вчера ги раздавах, днес като ми трябва букинг не иска да ми изпрати нищо, та ще разчитам на вас :)

• Харесвам 1
Публикувано:

Пращат ги на мейла, Зори. Общо взето, много рядко се случва. При мен до сега само 2 пъти. А ти може и да си ги пропуснала, при този спам от Букинг.

Публикувано:
преди 17 часа, ESK каза:

Да се наредя и аз за кодче.

До вчера ги раздавах, днес като ми трябва букинг не иска да ми изпрати нищо, та ще разчитам на вас 🙂

Случайно ми се намира един 😇

• Благодаря 1
Публикувано:

Имам наличен код валиден до 21.02. Пращам на ЛС на първият отговорил:

Правила и условия
bullet.png   Трябва да резервирате за минимум BGN 200 за една резервация, за да получите наградата.
bullet.png   Максималната стойност на наградата е BGN 200.
bullet.png   Този код може да бъде използван само веднъж.
bullet.png  

Този код трябва да бъде приложен, преди да направите резервацията, и не може да бъде приложен за вече съществуваща резервация.

Кодът е даден

Публикувано:

Тия кодове идват точно когато не трябват.

Имам един.

Утре му е крайния срок.

Ще го пратя на първия желаещ. Ако има повече от един - на този с повече мнения във форума.

Даден на @Vyara.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• alex_555
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.