Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

преди 4 минути , Фил каза:

Благодарности за подсказката.  :smile3: 
А ти (или някой друг) пробвала ли си го това ? :unsure:
Много ги "обичам" тия намаления (кешбек) тип  "до хх процента"  :mellow:  -  то и половин процент пак е "до 10% " - има ли някакви индикации кога колко процента е? Защото ако е 2, 3 или 5% - по-добре да си мина през topcashback за 7%, или да търся купон аз 10%

Като минеш през линка, за всеки хотел ти показва кешбека като сума, а не като процент. Имам реализирани нощувки, но още не съм получила нищо.

• Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 6 минути , Фил каза:

Много ги "обичам" тия намаления (кешбек) тип  "до хх процента"  :mellow:  -  то и половин процент пак е "до 10% " - има ли някакви индикации кога колко процента е? Защото ако е 2, 3 или 5% - по-добре да си мина през topcashback за 7%, или да търся купон аз 10%

Ами... не ми е 7 % с topcashback, сигурно заради някаквите там превалутирания, невключена част от цената в букинг или пък други причини: 

image.png.85d99cbd0812726eedcdd2abc09b59e7.png

Връзка към коментар
преди 13 часа, chandni каза:

@Фил със сигурност има MC! :laugh1: Знам, защото има Curve

преди 13 часа, chandni каза:

П.С. Сега като се замисля, той и Wizz CC от ДСК имаше, която също е МС 🙂 

:ohmy::blink::ohmy:

Нали може ако си забравя пин-а или статичната парола за някоя карта, да ти се обадя да ми я кажеш?  :scratch_one-s_head:
( Надявам се поне ключа за биткойн-уолета да не ми го знаеш ... :unsure: :huh: )

• Смея се 8
Връзка към коментар
преди 8 минути , Дани Магелани каза:

Като минеш през линка, за всеки хотел ти показва кешбека като сума, а не като процент.

Ааа, мерси, това е добре! 
Нали преди плащането показва?

И още един въпрос @chandni , @Дани Магелани - има ли значеине Мастеркарда дали е кредитна или дебитна?

Връзка към коментар
преди 12 минути , Фил каза:

Много ги "обичам" тия намаления (кешбек) тип  "до хх процента"  :mellow:  -  то и половин процент пак е "до 10% " - има ли някакви индикации кога колко процента е?

Пиша ДО 10%, защото 1-2 пъти установих, че е малко по-малко от 10. Например на настаняване 60€, ми изписа 4€ кешбек. Иначе си има индикация. Като влезеш през линка, ти показва за всяко настаняване колко ще ти е кешбекът. Даже и в потвърждението и в имейла ги пише.

преди 2 минути , Фил каза:

има ли значеине Мастеркарда дали е кредитна или дебитна?

Единственото значение е, да има пари в нея... Ако искаш ще проверя сега по коя имаш достатъчна наличност и ще ти пиша :laugh1:

• Благодаря 1
  • Смея се 5
Връзка към коментар
преди 3 минути , chandni каза:

Ако искаш ще проверя сега по коя имаш достатъчна наличност и ще ти пиша :laugh1:

Така и така си тръгнала да правиш добрини - ако излезе че няма наличност - да те помоля да позаредиш едни 200-300 кинта? :biggrin:

• Смея се 4
Връзка към коментар
преди 9 минути , Фил каза:

На мен винаги ми показва каква е сумата, която ще се върне и оттам си изчислявам процента.

Последно попаднах на случай, при които си беше близо до 10, но накрая резервирах през ie.hotels.com. Цената беше същата, но при тях има 10.5% кешбек от topcashback.co.uk и една безплатна нощувка на 10 (усреднена стойност), което реално са си още 10%, така че проверявайте.  

• Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 9 минути , Фил каза:

има ли значеине Мастеркарда дали е кредитна или дебитна?

Цитат
  • Accommodations that do not accept credit cards are not eligible for the offer.These are accommodations that only accept cash as a mode of payment and do not have a “cashback” badge displayed on their listing.

Transferring to a credit/debit card the user must hold a valid account on Booking.com, and if the reward will be paid out to a credit card, they must have up-to-date valid credit card information added to the account. 

Трябва да ти е запазена картата, по която ще се плаща reward-a.

преди 3 минути , Фил каза:

да те помоля да позаредиш едни 200-300 кинта?

ШегоУбиец... :laugh1: Внимавай, да не се окаже изведнъж, че си написал пред 15 хиляди човека, че ми дължиш 300, ама в € и че се задължаваш да ги изплатиш до края на деня! :sarcastic_blum:

• Шок 1
Връзка към коментар
преди 5 минути , Aureliano каза:

Цената беше същата, но при тях има 10.5% кешбек от topcashback.co.uk

Супер, обаче това било от септември нататък, пък на мен ми трябва за 29.08 :sad:

Връзка към коментар
преди 1 час, Ivko каза:

Не Тази промоция, която се активира в профила и получаваш после кредит за пътуване

Не работи, не става...

Имах дълга кореспонденция с тях, която завърши с това, че те не виждат че е направена резервация през мобилното приложение, а от десктоп версията. Със сигурност промоцията акцентираше да се провери и потвърди телефонния номер в профила, а пък линка който се изпращаше за активация беше за нерегистриран потребител и никога ползвано мобилно приложение с този профил.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 3 минути , Таньо каза:

Не работи, не става...

Имах дълга кореспонденция с тях, която завърши с това, че те не виждат че е направена резервация през мобилното приложение, а от десктоп версията. Със сигурност промоцията акцентираше да се провери и потвърди телефонния номер в профила, а пък линка който се изпращаше за активация беше за нерегистриран потребител и никога ползвано мобилно приложение с този профил.

Ами нали може да отвориш линка на Уиз през телефона и то разпознава, че си от мобилното поне аз така съм буквал и конкретно остъпките ми се запазват за мобилно приложение т.с. ползвам два пъти промоция, но тези дни ще буквам и ще споделя

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 1 минута , Ivko каза:

Ами нали може да отвориш линка на Уиз през телефона и то разпознава .....

Точно така, но след като резервирах през мобилното не получих потвърждение, че тази промоция е активирана - нито в мобилното , нито на мейл.. Проверих през десктоп - също не намерих потвърждение там,  Писах на съпорта, но не отговориха своевременно, а когато отговориха отговора беше горния, който споделих.

Между другото  - има промяна от около месец в комуникацията през профила. Избира се резервация и се пита от там, задава се въпрос в свободен текст и се избира от предложени теми, но при следващо влизане старите въпроси ги няма. Или е бъг и настройват сега,  или има нещо, което не е добре за клиента.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Мдааа, при тази схема с Mastercard се появява друг познат  (д)ефект - ако отворя настаняването без да минавам през линка на Mastercard, цената е 179лв.  (с намаление за предварително плащане) 
image.png.3f32ac91320c3627b046b033c5f9a76f.png

Ако мина през линка на Mastercard , намалението за предварително плащане изчезва и цената се повишава до 189лв.
Малко става "танто за кукуригу" 

image.png.c6e102a29f937f1b280e790ec88e0223.png

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 16 минути , Фил каза:

Супер, обаче това било от септември нататък, пък на мен ми трябва за 29.08 :sad:

Да, така е. Напоследък често резервирам там и от известно време големият кешбек от 10.5% важи за резервации от следващия месец нататък.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 41 минути , Фил каза:

Ааа, мерси, това е добре! 
Нали преди плащането показва?

И още един въпрос @chandni , @Дани Магелани - има ли значеине Мастеркарда дали е кредитна или дебитна?

Мисля, че не. При мен беше дебитна и Револют, която също е дебитна. Но ще изчакам кешбека, за да кажа със сигурност.

Връзка към коментар
преди 48 минути , Lindt каза:

Ами... не ми е 7 % с topcashback, сигурно заради някаквите там превалутирания, невключена част от цената в букинг или пък други причини: 

image.png.85d99cbd0812726eedcdd2abc09b59e7.png

Варират малко, както и има разлика между американския и английския сайт, според дали има промоция.

• Благодаря 1
Връзка към коментар

Имам въпрос: плащането на кешбека не беше обратно в картата, с която съм платила престоя? Аз поне така бях го разбрала, а сега виждам, че са ми заредили акаунта с кредит на същата стойност, колкото е кешбека.

Връзка към коментар
преди 25 минути , mu_ry каза:

Аз резервирах за този 10% кредит, но не минавах през Уиз. Иначе с кредита всичко е ок, вече ми е в профила 😂

А някъде вижда ли се, че ще получиш кредит докато резервираш или след това?

преди 55 минути , Таньо каза:

Не работи, не става...

Ами аз получих имейл с тази оферта и цъкнах на линка, който беше вътре и директно ми отвори приложението и го активирах. Може да е различно от това да отвориш линк даден тук примерно.

Връзка към коментар

Преди да резервирате през линка, проверете цената с Genius 1,2 ниво, без Genius, през мобилно и т.н. Мойте наблюдения са, че линка вдига цената, освен това с него не излиза опция за плащане с уолет, за хотели, които по принцип позволяват използване на уолета.

• Харесвам 6
Връзка към коментар
преди 33 минути , saved_ каза:

Имам въпрос: плащането на кешбека не беше обратно в картата, с която съм платила престоя? Аз поне така бях го разбрала, а сега виждам, че са ми заредили акаунта с кредит на същата стойност, колкото е кешбека.

Къде пише, че се връща кешбек и по коя промоция.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На 11.08.2021 г. в 12:29, DoReMi каза:

Привет на всички! Споделям код от вчера, който открих в пощата си- надявам се на някой да послужи!

Кодът на наградата ви - K8CA4PFPY6

Минималната изразходвана сума е € 50. Резервирайте преди 12 август 2021.

Оферта за 10% обратно на максимална стойност € 100

Благодарности! Използвах го.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Не знам дали е ставало дума, но случайно видях хотели, които като ги резервираш полчаваш определена сума в портфейла, без да използваш код.

Търсех хотел в Истанбул и на някои от хотелите имаше надпис - "Вземи Х евро, след резервацията".

Не знам дали навсякъде има такива хотели, но поразгледайте.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 9 минути , Mary каза:

Не знам дали е ставало дума, но случайно видях хотели, които като ги резервираш полчаваш определена сума в портфейла, без да използваш код.

Търсех хотел в Истанбул и на някои от хотелите имаше надпис - "Вземи Х евро, след резервацията".

Не знам дали навсякъде има такива хотели, но поразгледайте.

Да и при мен го има това и не знам от какво е 

book 2.jpg

А аз отделно получавам и някаквъ кредит от запазени места 🙄

book.jpg

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 1 минута , Ivko каза:

аз отделно получавам и някаквъ кредит от запазени места 🙄

Това е от миналата година, като лайквахме по три места и зареждаше по 20-30лв в уолета. Използвай го, че скоро изтича 🙂 Или сега са ти ги заредили?

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.