Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

преди 33 минути , iMari каза:

Това е от миналата година, като лайквахме по три места и зареждаше по 20-30лв в уолета. Използвай го, че скоро изтича 🙂 Или сега са ти ги заредили?

Ами той се плаща само при плащане на момента от което си мисля, че и тази промоция с 10-те % също така ще се ползва

преди 1 час, Таньо каза:

Точно така, но след като резервирах през мобилното не получих потвърждение, че тази промоция е активирана - нито в мобилното , нито на мейл.. Проверих през десктоп - също не намерих потвърждение там,  Писах на съпорта, но не отговориха своевременно, а когато отговориха отговора беше горния, който споделих.

Аз резервирах сега и получих имейл, че отговарям на условият и ще получа кредит и да не става едновремено през линка за Уиз пробвах защото не излизаше тогава надписа, че ще получа 10%, а само тези на Уиз и все пак 38лв за билети срещу почти 100лв за ношувки пак е добре

п.с. За инфо при цяла стойност на резервацията от 961лв ми изписа, че ще получа 49.15 евро

Връзка към коментар
преди 1 минута , Ivko каза:

Ами той се плаща само при плащане на момента от което си мисля, че и тази промоция с 10-те % също така ще се ползва

За няколко хотела без линка ми излизаше опция за плащане с уолет, а с линка-не. Заедно с това цената с линка се увеличаваше.

Връзка към коментар
преди 3 минути , iMari каза:

За няколко хотела без линка ми излизаше опция за плащане с уолет, а с линка-не. Заедно с това цената с линка се увеличаваше.

Според мен трябва да си я активирате в профила, а не да ползвате линкове. На мен ми дойде този имейл и имаше бутон 'активирай' и ми се появи в акаунта.

F20959B8-C4D8-4B70-A17D-47D277528BC1.png

Връзка към коментар
преди 42 минути , iMari каза:

Това е от миналата година, като лайквахме по три места и зареждаше по 20-30лв в уолета. Използвай го, че скоро изтича 🙂 Или сега са ти ги заредили?

Имам няколко по 10 евро, които няма да ползвам. Ако някой ги иска да пише -  резервацията ще е на негово име през мой профил.

преди 5 минути , Ivko каза:

Според мен трябва да си я активирате в профила, а не да ползвате линкове

Не само според тебе и според правилата им е така и ДА, така резервирах и не през един профил и НЕ става.

Реда  е: през съобщението за промоция в пощата и от там се активира промоцията, после идва линк на телефона и така ...

Цял ферман изписах с тях и се отказах.

Ти си късметлия или профила ти е "чист" от специфични резервации!   🙂

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Добре, за промоцията на мастъркард, ако избера хотел, който е с възможност да се избере да се плати на място, на определена дата или веднага и има баджа с кешбека, ако избера плащане на място ( безплатна анулация до деня преди чек ин) и гарантирам с мастър кард ще отговарям ли на условията? Като ги чета правилата би трябвало, но нещо ме човърка отвътре, че по-добре да се плати веднага, а си е цифра и не ми се иска.

PS. Някой, ако има да изпрати от стандартните кодове за 10% ще съм много благодарен. Там поне издънки няма. 

Връзка към коментар

@Jorro С плащането на място със сигурност не работи тази промоция, защото те няма как да са сигурни, че ще платиш точно с Mastercard => не става.

Ако платиш веднага е най-сигурно, а за определена дата, ако е в сайта обаче според мен трябва да важи, защото те могат да проверят, че е с Mastercard. За промо код нямам, не знам защо, но не съм получавала от поне 1г и половина. Използвай Vivid в краен случай 🙂 

Връзка към коментар
преди 16 часа, Jorro каза:

PS. Някой, ако има да изпрати от стандартните кодове за 10% ще съм много благодарен. Там поне издънки няма. 

Ако имаш готовност да резервираш днес, имам код за 10% при резервация над 100 евро.

Връзка към коментар
преди 16 часа, Jorro каза:

Добре, за промоцията на мастъркард, ако избера хотел, който е с възможност да се избере да се плати на място, на определена дата или веднага и има баджа с кешбека, ако избера плащане на място ( безплатна анулация до деня преди чек ин) и гарантирам с мастър кард ще отговарям ли на условията? Като ги чета правилата би трябвало, но нещо ме човърка отвътре, че по-добре да се плати веднага, а си е цифра и не ми се иска.

А в потвърдителния имейл виждаш ли логото?

6ADED462-4164-446E-80CC-DC0F2B5E30EE.jpg

В условията пише, че промоцията не важи за места, където домакина е упоменал само плащане на място. 

• Accommodations that do not accept credit cards are not eligible for the offer.These are accommodations that only accept cash as a mode of payment and do not have a “cashback” badge displayed on their listing.

Аз направих две резервации през линка и до последно ми седеше логото на мастъркарт и после в имейлите виждам логото, но никъде не пише, че ще получа кешбек, както на някой им изписваше и после видях начините на плащане и на двете места пишеше само в брой на място тогава как платих с картата предварително реално на booking и би следвало да участвам.

CF30F409-46ED-4FA6-8F0C-471D08B619E3.jpg

При резервация ми искаше карта и имаше срокове за плащане и ми изтеглиха пари и за двете резервации седмица преди това и реално съм платил с картата и трябва да участвам и не знам сега мога ли да искам нещо.

п.с. @chandni знаеш ли дали трябва да е същата карта с която е платено и с която участваш или просто да имаш карта в профила?

Transferring to a credit/debit card the user must hold a valid account on Booking.com, and if the reward will be paid out to a credit card, they must have up-to-date valid credit card information added to the account. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На 12.08.2021 г. в 14:02, Таньо каза:

според правилата им е така и ДА, така резервирах и не през един профил и НЕ става.

Реда  е: през съобщението за промоция в пощата и от там се активира промоцията, после идва линк на телефона и така ...

Аз мейл никога не съм получавал. В апа просто се появи промоцията за 10% и единствено трябваше да я активирам с един клик. После направих резервация, при това за хотел с плащане на място, и кешбекът се отрази на секундата в акаунта ми. Също така дойде и потвърдителен имейл за кешбека, отделно от този за самата резервация.

Screenshot_20210813-181023_Bookingcom.jpg.0b0a438efaecc087d58a9d8eb377f833.jpg

Като ви чета май и аз трябва да се считам за късметлия. Но може би има значение, че последните 2 години почти не съм ползвал букинг.

• Харесвам 4
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 4 часа, Mary каза:

Ако имаш готовност да резервираш днес, имам код за 10% при резервация над 100 евро.

Мари, благодаря, но за съжаление цената скочи и ще букна от друго място. Благодаря иначе. 🙂

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Ако променя резервация направена с промоцията за 10-те % кредит и се запазят брой нощувки и цената предполагам ще важи и за новата след, като не я отменям?

Връзка към коментар
В момента, Ivko каза:

Ако променя резервация направена с промоцията за 10-те % кредит предполагам ще важи и за новата след, като не я отменям?

Да. И при смяна на дати и при смяна на брой нощувки, се запазва. Не зная дали остава при смяна на вида на стаята.

Променя се сумата, ако промениш броя на нощувките, което е логично. 

• Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 1 час, Дани Магелани каза:

Да. И при смяна на дати и при смяна на брой нощувки, се запазва. Не зная дали остава при смяна на вида на стаята.

Променя се сумата, ако промениш броя на нощувките, което е логично. 

Запазва се, само промяна на хотела не може. 😊 Имах такъв случай с промяна на дати, писах на букинг и ми казаха да взема фактура от плащанего(беше на място в хотела), след престоя им я изпратих и парите след около 10 дни пристигнаха в портфейла в акаунта ми. 

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Наличен код при мен, изпратен ми вчера.

Условия:  Минималната изразходвана сума е € 50. Резервирайте преди 19 август 2021.

Та ако има някой, който ще резервира днес, да пише тук в темата.

Редактирано от Mary
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Аналогична промоция като тази за плащане с MasterCard, но за дебитни или кредитни Visa и MasterCard издадени от Райфайзен Банк. Пак е до 10% кешбек. Сравних и реално кешбека е един и същи при двете промоции за един и същи хотел. Аналогични са условията при двете промоции.

Промоцията важи за резервации, направени до 31.10.2021г.

https://www.rbb.bg/bg/individualni-klienti/produkti-uslugi/karti/uslugi-karti/programa-booking/

• Харесвам 6
Връзка към коментар
преди 13 минути , The rider каза:

Имам код, валиден до 22.08 за минимален разход  € 100. Ако някой има нужда, нека пише тук и ще му го изпратя.

Аз ще помоля за код! Благодаря!

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Търся настаняване в Париж и днес букинг ми предлага "Безплатно такси от летището до мястото на престоя ако резервирам престой за над 600 евро".

Дали тази оферта важи за трансфер от Бове?

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.