Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

преди 45 минути , DGTG каза:

Търся настаняване в Париж и днес букинг ми предлага "Безплатно такси от летището до мястото на престоя ако резервирам престой за над 600 евро".

Дали тази оферта важи за трансфер от Бове?

На мен Букинг ми предлагаше такси на летището в Ница, до хотела, който е точно, срещу Т1, с намаление, 10%, като на Genius 2 ниво, за 32 €. Нормалното такси ни взе веднъж 19, веднъж -21€.

Това е, за по-малко от 2 км дистанция. Но ние нямахме условие за “ престой над “…

Можеш да проиграеш ситуацията : да букнеш за малко, хотел с безплатно анулиране, да заявиш таксито - то накрая се потвърждава, както резервацията и ще видиш. Ако кажат, че ще го има, отменяш тази резервация, намираш си, каквото ти трябва и го поръчваш и таксито.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Дано се възползва някой 🙂,макар че доста късно открих кода в един от регистрираните мейли към букинг!

Минималната изразходвана сума е € 50. Резервирайте преди 26 август 2021.

Оферта за 10% обратно на максимална стойност € 100

HTX3441FCY

• Харесвам 1
Връзка към коментар

@Jorro Сайтът вече е https://www.priceless.com/travel/product/162208/receive-up-to-6-percent-cash-back-on-hotel-bookings-at-booking-com/0/4007/options/sortBy/popularity/category/509/ поизчетох набързо условията, не мисля, че би трябвало да има проблем, но

(1) отстъпката вече е ДО 6% 

(2) искат регистрация с имена и номера на картата, за да е валидна отстъпката

(3) според мен по-добре през кешбек сайтове 

(4) напоследък забелязвам, че hotels.com имат по-добри оферти –поне за това, което аз търся - и освен това там има по-добър кешбек и-или събирам Avios мили през портала за пазаруване на Avios 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, darinamarinova каза:

@Jorro Най-изгодната кешбек опция, която намерих, е тази https://rakuten.es/tiendas/booking - но не съм ползвала сайта досега. видях го в темата за кешбек 

Благодаря, вече използвах линка на уизз, т.к линка на топкешбек не ми показа никаква сума за връщане за конкретното B&B и реших, че е заради отстъпката за gateway deals и реших да заложа на сигурно с уизз. Благодаря много иначе. 

Връзка към коментар
преди 1 минута , neuromancer каза:

През Topcashback не показва сума предварително, защото кешбека не е в сметката в букинг, а в топкешбек.

Наясно съм, но съм сигурен, че ми е показвал сума. Принципа с реферала на уизз е същия, пак не е в букинг. 

Връзка към коментар

Австралийската Visa имат до 10% кешбек по подобие на Мастъркард в ОАЕ: https://www.visa.com.au/en_au/visa-offers-and-perks/bookingcom/146337

Не видях в T&C да пише, че важи само за издадени в Австралия карти.

Пише, че офертата е от февруари тази година и все още е валидна. Дали някой е пробвал?

• Замислям се 2
Връзка към коментар
преди 1 час, Iliyan Minchev каза:

Нещо се бъгнаха, всеки ден кодове 😄ето, поредния

IMG_20210905_112353.jpg

Не може да се ползва кода или вече някой го е използвал. Пратиха  сега и на мен и използвах него.

Връзка към коментар
преди 2 часа, Iliyan Minchev каза:

Нещо се бъгнаха, всеки ден кодове 😄ето, поредния

IMG_20210905_112353.jpg

Късметлии!

Как пък веднъж не се объркаха да изпратят и на мен! А резервирам само през Букинг. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.