Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Публикувано:

Не зная кой е най-отдавна чакащия за код, който има нужда и пише ще му изпратя - резервиране над 100eur, 10% кредит за бъдещо пътуване - кода е валиден до утре 7.2.2025.

Публикувано:
преди 10 минути , leno каза:

Не зная кой е най-отдавна чакащия за код, който има нужда и пише ще му изпратя - резервиране над 100eur, 10% кредит за бъдещо пътуване - кода е валиден до утре 7.2.2025.

Ще се радвам, ако ми го изпратите. Благодаря!

Публикувано:
преди 11 минути , leno каза:

даден на EmoKrastev

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано: (редактирано)
Преди 1 час, Kamelia каза:

Имам свободен код, валиден до 08.02

Изпратете, моля!

Благодаря за кода, Kamelia!

Редактирано от Proletinaata
  • Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, Георги Матеев каза:

Не се мъчете с тези безсмислени кодове, които са просто добър маркетингов трик. Има много по-елегантно решение.

Ако чрез trivago.com потърсите хотели, които по принцип приемат въвеждане на код, то trivago ще покаже същите тези хотели в booking.com с точно 10% по-ниска цена спрямо при директно отваряне на сайта. Минаването през trivago активира "booking pays" опцията и booking.com "плаща" 10% от вашето настаняване. Явно в системата им е заложена максимална потребителска отстъпка от 10%, а за тях е все тая как ще я дадат - дали чрез код / кешбек или с директен дискаунт.

Бонусът е, че тук няма максимален лимит, както при кодовете. Ако например резервирате хотел за €5000 евро, то отстъпката ще е €500.

Освен това не се налага да треперите и да чакате месец-два след приключване на настаняването за да дойде кредита от booking.com, тъй като вече предварително сте усвоили отстъпката, която иначе впоследствие се дава от кода.

Този метод на практика обезсмисля не само кодовете, но и всички "промоции" за отстъпка на Visa/Mastercard и прочие.

Моля модератор да пинне това мнение, вероятно ще е полезно за доста хора.

Здравейте, а има ли някакво значение с какво IP съм, защото на мен Trivago.com ми показва една цена за Booking, но прехвърляйки ме в сайта цената става двойна?

Публикувано:
преди 6 минути , mentina каза:

Здравейте, а има ли някакво значение с какво IP съм, защото на мен Trivago.com ми показва една цена за Booking, но прехвърляйки ме в сайта цената става двойна?

Надали. В момента съм с българско IP и който и хотел да проверих без изключение се показва с точно -10% надолу.

Най-вероятно цената междувременно е скочила и Trivago показва кеширана/неъпдейтната цифра, случва се понякога с търсачките. Проверете колко струва хотела в момента при директен достъп до booking.com и чак след това сравнете с Trivago. Ако и това не обясни ситуацията тогава нямам повече идеи.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 часа, Георги Матеев каза:

Не се мъчете с тези безсмислени кодове, които са просто добър маркетингов трик. Има много по-елегантно решение.

Ако чрез trivago.com потърсите хотели, които по принцип приемат въвеждане на код, то trivago ще покаже същите тези хотели в booking.com с точно 10% по-ниска цена спрямо при директно отваряне на сайта. Минаването през trivago активира "booking pays" опцията и booking.com "плаща" 10% от вашето настаняване. Явно в системата им е заложена максимална потребителска отстъпка от 10%, а за тях е все тая как ще я дадат - дали чрез код / кешбек или с директен дискаунт.

Бонусът е, че тук няма максимален лимит, както при кодовете. Ако например резервирате хотел за €5000 евро, то отстъпката ще е €500.

Освен това не се налага да треперите и да чакате месец-два след приключване на настаняването за да дойде кредита от booking.com, тъй като вече предварително сте усвоили отстъпката, която иначе впоследствие се дава от кода.

Този метод на практика обезсмисля не само кодовете, но и всички "промоции" за отстъпка на Visa/Mastercard и прочие.

Моля модератор да пинне това мнение, вероятно ще е полезно за доста хора.

Това го писах преди, но съвсем не дава отстъпка за всички хотели, а само за някои. Кодовете важат за всички. Ако даде, е по-добре отстъпка отколкото код, съгласен съм. 

Публикувано:

А не може ли и двете - отстъпка и прилагане на код за 10%? 🤑Преди през topcashback, когато цените им не бяха завишени, можеше.

• Харесвам 1
Публикувано:

Хм, през топкешбек не може да сложиш код, иначе другите отстъпки се събират.

Това хем го гледах преди седмици, ама сега не помня можеше ли да се сложи код през триваго, май не.

• Харесвам 2
Публикувано:
Преди 1 час, neuromancer каза:

съвсем не дава отстъпка за всички хотели, а само за някои. Кодовете важат за всички. Ако даде, е по-добре отстъпка отколкото код, съгласен съм. 

Кодовете въобще не важат за всички хотели, често мяркам неприемащи код настанявания. На базата на 10-ина проверки и без да претендирам за 100% точност (няма как да се провери изцяло) останах с впечатление, че Trivago дискаунтът са появява при всички приемащи код хотели.

преди 48 минути , ДиянаВ каза:

А не може ли и двете - отстъпка и прилагане на код за 10%? 🤑Преди през topcashback, когато цените им не бяха завишени, можеше.

Много бих се изненадал, ако стане, но ако видиш нещо подобно дай знак за да разровим и в тая посока 🙂 По принцип минаването през какъвто и да е посредник (Trivago, topcashback и прочие) скрива полето за код. 

• Смея се 2
Публикувано:

Е, аз си играх и не е за всички хотели. Отделно в Букинг примерно има 25 хотела налични, през триваго показва 7-8. 

Кодове откакто почнаха избирателно да пращат не съм ползвал практически никога, 1-2 пъти съм резервирал и после отказвал, вече не ги взимам предвид въобще. Бях останал с впечатление, че почти навсякъде се приема (примерно без плащане кеш на място).

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 5 часа, ДиянаВ каза:

абе объркано ми е

сега гледах, минах през Триваго, нямаше отстъпка booking pays, имаше поле за код

друг хотел, пак през Триваго, същите дати, имаше отстъпка booking pays, имаше поле за код

нямам код да видя дали наистина ще сработи, но изглежда, че може да се комбинират кодовете с тези отстъпки

аз пък само се информирах, а ще резервирам от Хотелс.ком, че са ми останали едни $50 в акаунта на жена ми

• Харесвам 1
  • Замислям се 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• Hakkâri Spor
    • Хрисми
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.