Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Здравейте, ако се влезе през  Topcashback или, през  сайта на Уизеър може ли да се ползва и 10 процентния код на Букинг ? 

Някой успял ли е да позва едновременно и двете отстъпки ?

Връзка към коментар
Преди 1 час, nino каза:

Здравейте, ако се влезе през  Topcashback или, през  сайта на Уизеър може ли да се ползва и 10 процентния код на Букинг ? 

Някой успял ли е да позва едновременно и двете отстъпки ?

не не може да комбинираш двете програми

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Ето и един от мен

Вашият промокод за 10% обратно: 

ZTFHMZ813B 

Кликнете върху бутона по-долу, за да активирате вашия код или го въведете, когато си изберете опция за плащане, преди да резервирате. 

Условия 

• Минималият разход е € 100 
  • Резервирайте преди 25 ноември 2021 
  • Можете да използвате този код само веднъж 
  • Този код не може да се прилага със задна дата 
  • Максималната стойност на наградата е € 100
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 13 минути , Mistela каза:

Ето и един от мен

Вашият промокод за 10% обратно: 

ZTFHMZ813B 

Кликнете върху бутона по-долу, за да активирате вашия код или го въведете, когато си изберете опция за плащане, преди да резервирате. 

Условия 

• Минималият разход е € 100 
  • Резервирайте преди 25 ноември 2021 
  • Можете да използвате този код само веднъж 
  • Този код не може да се прилага със задна дата 
  • Максималната стойност на наградата е € 100

Много ти благодаря 🙂

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Продължавам да се ровя в мистерията с изпращане на кодове за 10% отстъпка. 🤣 Регистрирах два нови профила с имейл адреси в Yahoo и gmail, не са участвали в други промоции на букинг..

...и не пращат, и не пращат. Някой получавал ли е такъв код с наскоро регистриран профил? 🙂

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 20 минути , iMari каза:

Продължавам да се ровя в мистерията с изпращане на кодове за 10% отстъпка. 🤣 Регистрирах два нови профила с имейл адреси в Yahoo и gmail, не са участвали в други промоции на букинг..

...и не пращат, и не пращат. Някой получавал ли е такъв код с наскоро регистриран профил? 🙂

Едва ли има логика изобщо.  Имам само един профил и никога не бях получавала код. Имам стотици резервации. От 3 дни всеки ден получавам, точно когато не ми трябват. 

• Харесвам 1
  • Шок 1
Връзка към коментар
преди 1 минута , slujitel каза:

Едва ли има логика изобщо.  Имам само един профил и никога не бях получавала код. Имам стотици резервации. От 3 дни всеки ден получавам, точно когато не ми трябват. 

Е, това е силно обнадеждаващо, благодаря за информацията! 🙂

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, iMari каза:

Ако това ще те успокои - имам десетина (един-два много древни, други - не толкова) профила и на нито един нямам получено нито едно код-че!  :grin:

Връзка към коментар

Кодът на наградата ви

1MME32S7C6

Минималната изразходвана сума е € 50. Резервирайте преди 15 ноември 2021.

Оферта за 10% обратно на максимална стойност € 100. 

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 4 часа, Mary каза:

Ако на някой му е излишен код, моля да ми пусне на лични. :smile:

image.png.2e1d1096ae8031a99702781ed17ac557.png

Изпратих код.И ги следете тия калпазани,че понякога им бяга аритметиката 🙂

image.png

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Наистина си отваряйте очите на четири. Не знам бъг ли е в приложението, но на всички оферти Genius първо показва една цена, а като преминеш към следваща стъпка - друга по-висока. Заради това направих резервация през Агода за място, което си пише, че се предлага от Букинг, но на по-ниската цена.

Ето напълно произволен пример за хотел във Варна

502B0C34-2257-4046-B43D-FA074DCC1FFC.jpeg

A83A8992-6B12-4260-ACE7-BC36DF8FCA5D.jpeg

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 5 минути , ДиянаВ каза:

Наистина си отваряйте очите на четири. Не знам бъг ли е в приложението, но на всички оферти Genius първо показва една цена, а като преминеш към следваща стъпка - друга по-висока. Заради това направих резервация през Агода за място, което си пише, че се предлага от Букинг, но на по-ниската цена.

Ето напълно произволен пример за хотел във Варна

502B0C34-2257-4046-B43D-FA074DCC1FFC.jpeg

A83A8992-6B12-4260-ACE7-BC36DF8FCA5D.jpeg

Предложи ли ти да платиш сега, дори да е с безплатна анулация? По едно време така ми променяше цената в зависимост от начина на плащане?

Връзка към коментар
преди 5 минути , Lindt каза:

Предложи ли ти да платиш сега, дори да е с безплатна анулация? По едно време така ми променяше цената в зависимост от начина на плащане?

Не виждам тази опция. Пробвах пак с различни оферти Genius- плащане в мястото или преди това - все се вдига. Това е на приложението. На сайта изначално се визуализира по-високата цена🤔

Извинявайте, че обременявам темата за кодовете, но това го наблюдавам от няколко седмици и се сетих да споделя🙂

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• bobole4e
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.