Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Привет! Ако на някой му е нужен код- споделям днес получения

Кодът на наградата ви  WXWMRWX64Q

Минималната изразходвана сума е € 50. Резервирайте преди 17 ноември 2021.

Оферта за 10% обратно на максимална стойност € 100 🙂

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Връзка към коментар

Само да подсетя,че някои хотели в Expedia са по евтини от Booking ,букнати през topcashback.co.uk има 10% и платени с някоя карта с кешбек ,става мн по изгодно от код за 10% в Booking 

• Харесвам 8
Връзка към коментар
преди 42 минути , Branko каза:

Само да подсетя,че някои хотели в Expedia са по евтини от Booking ,букнати през topcashback.co.uk има 10% и платени с някоя карта с кешбек ,става мн по изгодно от код за 10% в Booking 

Колегите са попаднали в мрежите на Букинг. Един път код и цял живот поробен 😜😆 Майтап🙂

Нали този код дава кредит, който се ползва при следващата резервация? Дава ли отстъпка от текущата?

Връзка към коментар
преди 3 минути , ДиянаВ каза:

Колегите са попаднали в мрежите на Букинг. Един път код и цял живот поробен 😜😆 Майтап🙂

Нали този код дава кредит, който се ползва при следващата резервация? Дава ли отстъпка от текущата?

Отстъпка за текущата резервация няма.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 27 минути , ДиянаВ каза:

не дава отстъпка за текущата🙂

Аз истински се опитвам да се разнобразя и да букна нещо през експедия, но не се справям. Например за моите дати ми дава да избирам между над 4 вида двойни стаи, но когато опитам да добавя в търсенето още една стая, казва, че няма места ( хотелът е Mundo Nuevo Eco Lodge за 31.12-02.01)

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 56 минути , Branko каза:

Така е, но expedia и сие са с беден избор на апартаменти, а в последната година предимно такива резервираме.

Между другото Travala вади много добри цени тези дни, не е необходимо да се занимавате с крипто за да резервирате там. Може да се пробва гаранцията за най-добра цена на Букинг дали важи при използване на код за 10%. 🙂

А получих имейл и от Quidco, че дават 15% кешбек при резервации в hotels.com.

Аз резервирах, не ми е нужен вече код. 🙂

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Още едно кодче от мен. Толкова години нищо, а сега през 2 дни ми пращат... Странна работа...

Получете 10% обратно (до € 100) под формата на кредит за пътуване за следващия ви престой

X9GQ47GBBM

Изтича на 19 ноември 2021

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 2 минути , Pepi Popova каза:

Още едно кодче от мен. Толкова години нищо, а сега през 2 дни ми пращат... Странна работа...

Получете 10% обратно (до € 100) под формата на кредит за пътуване за следващия ви престой

X9GQ47GBBM

Изтича на 19 ноември 2021

Изтекъл е за съжаление 🙂

Връзка към коментар
преди 5 минути , Pepi Popova каза:

Съжалявам. След като е валиден до 19.11. не значи ли 19 включително?

Не е включително, тогава вече е изтекъл. Веднъж и на мен ми се случи 😞

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Кодът на наградата ви

2H6S1TCSCR

Минималната изразходвана сума е € 50. Резервирайте преди 22 ноември 2021.

Оферта за 10% обратно на максимална стойност € 100. 

ПОЗДРАВИ !

• Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 16 минути , DoReMi каза:

Кодът на наградата ви

2H6S1TCSCR

Минималната изразходвана сума е € 50. Резервирайте преди 22 ноември 2021.

Оферта за 10% обратно на максимална стойност € 100. 

ПОЗДРАВИ !

Веднага въведох кода и ми изписа,че е използван. Втори път ми играят този номер.

Връзка към коментар
На 16.11.2021 г. в 13:01, Branko каза:

На 16.11.2021 г. в 13:44, ДиянаВ каза:

И аз да подсетя , че резервационните платформи даващи мили надхвърлят неколкратно кешбек от 10%.

Личен пример от миналата седмица :

резервиран хотел в Сантяго на стойност 47$ и вече получени мили за 40$ (2200 LifeMiles).

• Харесвам 6
Връзка към коментар
На 16.11.2021 г. в 20:01, Branko каза:

Да не забравяме и Orbitz (продава същата наличност като Expedia).

Ако се буква през апп-а се ползва код SAVEAPP10 за незабавна 10% отстъпка + веднага връща в акаунта още 4% под формата на Orbucks + допълнително се взима някой и друг процент от плащане с карта с кешбек.

Ако се буква през сайта пък се минава през topcashback.com за 7% или 8% кешбек + веднага връща още 3% като Orbucks.

Съчетано с често по-ниските цени, отколкото в букинг, обикновено се получава доста добра крайна оферта.

А на последния Black Friday бяха пуснали и 18% код за намаление - оглеждайте се другия уикенд, може да има изненади.

• Харесвам 9
Връзка към коментар
преди 52 минути , stanislavpp каза:

Личен пример от миналата седмица :

резервиран хотел в Сантяго на стойност 47$ и вече получени мили за 40$ (2200 LifeMiles).

През коя платформа е тази резервация? 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• venceremos
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.