Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

@crazyhorseПрез тяхната 🙃 https://hotels.lifemiles.com/l/20-bono/en/

Препоръчвам ги заради най-голямата стойност на техните мили и след това платформата на АА , малко по-ниска стойност на милите , но сравнително голям избор на полети сред OneWorld от София  ( BA и QR ).

https://www.bookaahotels.com

@neuromancer - разбира се ,това е частен случай, но дори и 5-10 мили за $ в моето канче са едно минимум 20% ритърн , а ако човек иска да ги ползва за първа класа  на Луфтханза 87000 мили при кеш цена на билета от 7000$ , сигурно няма измислена формула , която да изчисли процентно по-големият ритърн в сравнение с този на Букинг от 10%..

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Не бих отписвал напълно Букинг.

Няма правило ,че цените на Expedia с все кодовете и cashback са задължително по-добри,  и аз поне винаги сравнявам.

Цялата група - Expedia , Hotels.com, Orbitz , Cheaptickets  продава едни и същи настанявания ,като разликата е единствено  в %-а намаление, който може да се постигне за момента през една или друга платформа.

Същото правят Букинг и Агода.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

И аз предлагам да се изпращат на лични кодовете, особено, ако някой е писал, че търси. Видно е, че редовно не се  отбелязва, когато ги ползва някой, може да са външни и да не могат, а  и предпочитам да давам кодове на хора от форума.

Аз последните 1-2 пъти не можах да намеря код, когато дадох също никой не сложи иконка и след това други писаха, че е невалиден.

• Харесвам 10
Връзка към коментар

И аз съм ЗА изпращането им на лични съобщения.

Аз все още не съм намерил код, ако някой има ще съм му благодарен да ми го метне на лично съобщение.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Ами не е ли ясно, че ако сложиш кода публично го взима който превари. Ако не искате да го вземе който превари, пишете, че имате код и пращате на желаещия, то си е написано горе и така си тръгна в началото...

• Харесвам 7
Връзка към коментар
преди 1 час, Дани Магелани каза:

Невалиден е.

Ако някой има излишен код, моля да ми го изпрати на лични!

Явно някой го е ползвал и не се е отбелязал

изпратиха ми още

трябва ли ти

Връзка към коментар
преди 54 минути , Barfly каза:

Кодът на наградата ви

Y244UEF71T

Минималната изразходвана сума е € 100.

Оферта за 10% обратно на максимална стойност € 100.

Интересно. И този, и един от личните ми съобщения от вчера ми излизат като изтекли. Може би booking не прецизира причините, поради които отхвърля код, а си изписва едно и също съобщение. 

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• Individuala
    • venceremos
    • rik4o
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.