Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте

преди 18 часа, venelinnn каза:

...и още 

Получете 10% обратно (до € 100) под формата на кредит за пътуване за следващия ви престой

VG1AS99TZM

Изтича на 25 януари 2022

Използван е, не от мен. Някой дали все още предлага код? Моля, на лични. Благодаря!

Публикувано:

Привет на всички! Споделям кодове от тази сутрин - незнайно защо Букинг са ми изпратили два 🤩 . Изтичат на 26 януари 2022. 

Кодът на наградата ви RD815EY7S3 

Кодът на наградата ви GBQ5AF4ZPD

Минималната изразходвана сума е € 50. Резервирайте преди 26 януари 2022.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 17 часа, deian каза:

Здравейте

Използван е, не от мен. Някой дали все още предлага код? Моля, на лични. Благодаря!

Благодарности на venelinnn за кода, който ми изпрати и вече използвах! Успех и на другите колеги-магеланци 🙂

Публикувано:
преди 28 минути , DoReMi каза:

Привет на всички! Споделям кодове от тази сутрин - незнайно защо Букинг са ми изпратили два 🤩 . Изтичат на 26 януари 2022. 

Кодът на наградата ви RD815EY7S3 

Кодът на наградата ви GBQ5AF4ZPD

Минималната изразходвана сума е € 50. Резервирайте преди 26 януари 2022.

Благодаря за кодовете! Успях да използвам втория 🙂 

Публикувано:

Да споделя и днешния код от Букинг , ако някой има нужда от него .

Кодът на наградата ви   1Y562S8BYT

Минималната изразходвана сума е € 50. Резервирайте преди 27 януари 2022.

Оферта за 10% обратно на максимална стойност € 100

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 5 минути , Ivko каза:

Дава ми, че е използван. Пишете ако го ползвате да се знае…

Не забравяйте, че тук четат и нерегистрирани потребители, които можа да си използват кодовете без да виждаме че са го направили

• Харесвам 4
Публикувано:

Според мен е по-добре който има нужда от код, да го заявява в темата, а който има възможност, да му праща на лични и после потребителят да си редактира мнението и да благодари на изпратилия кода 🙂

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Публикувано:

Вашият промокод за 10% обратно:

97AKZBBBDX

•                                                                                                                                   Минималият разход е € 100
  •                                                                                                                       Резервирайте преди 10 февруари 2022
Публикувано:
преди 35 минути , Илиана каза:

Вашият промокод за 10% обратно:

97AKZBBBDX

•                                                                                                                                   Минималият разход е € 100
  •                                                                                                                       Резервирайте преди 10 февруари 2022

Благодаря, но вече направих резервацията, ако на някой друг му е нужен нека се възползва, въпреки че вече най-вероятно е използван. 

Публикувано:
Преди 1 час, Цвете каза:

Имам нужда от код, ако някой има излишен, моля да ми го прати на лични! Благодаря!

Получи ли код? Мога да ти изпратя.

Публикувано: (редактирано)

Имам два кода. Ако на някой му е необходим, ще изпратя на ЛС.

Двата кода са изпратени.

Редактирано от Nik
допълвам
  • Харесвам 1
Публикувано:

Моля, някой да прати на лично код за отстъпка. Нещо не мога да се доредя до публично споделените. Ако получа повече от един, ще ги изпратя на други заинтересувани

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• sveto.slav.s
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.