Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Публикувано:

Моля някой да ми изпрати код на лични, че трябва днес да правя платена резервация без право на анулиране. Благодаря Ви!

Публикувано:
преди 48 минути , Roje каза:

Моля някой да ми изпрати код на лични, че трябва днес да правя платена резервация без право на анулиране. Благодаря Ви!

Веднага едно кодче пътува и към теб 👍

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 13 часа, Боян Димитров каза:

Някой може ли да каже , защо аз не получавам кодове за отстъпка. В букинг съм левъл 3 , но досега не са ми изпратили нито един код. Има ли някаква тайна?

И аз съм така. 

Публикувано:

Your reward code

MGYW2MVZRC

Minimum spend is € 50. Book before 9 February 2022.

Offer of 10% back with a maximum value of € 100. 

Your reward code

VA9AM7DPEH

Minimum spend is € 50. Book before 9 February 2022.

Offer of 10% back with a maximum value of € 100.

Публикувано:
преди 21 часа, Боян Димитров каза:

Някой може ли да каже , защо аз не получавам кодове за отстъпка. В букинг съм левъл 3 , но досега не са ми изпратили нито един код. Има ли някаква тайна?

май никой не знае със сигурност по какъв алгоритъм раздават кодовете

Публикувано:

Аз много рядко ползвам букинг, всъщност от години май не съм и никога не бях получавала кодове, от една-две седмици почнах да ровя за нощувки и се скъсват да пращат, вече 4 кода минаха през мен (които видях, а може да съм пропуснала някой друг :D)... Нищо не съм резервирала, само гледам и добавям в списъци, а те пращат ли пращат...

• Харесвам 3
Публикувано:

Не знам дали има смисъл, защото молбата ми явно се подминава от споделящите кодове, но все пак да пробвам за трети път - моля за код на лично. Все пак работещите хора не можем да дебнем във всяка секунда дали някой е споделил код и поради тази причина фактически никога не можем да се доберем до неизползван код. Предварително благодаря, ако някой все пак реши да откликне на молбата ми! 

• Харесвам 3
Публикувано:
Аз пък честно казано не знам дали има смисъл да споделям кодове с хора, които едва ли не са се регистрирали вчера с цел да получат такива. И на нас, независимо дали сме работещи или не, не ни е цел в живота да дебнем кой кога е поискал код, ама дали е получил на лично, дали не е, дали всъщност на него случайно не са му пратили букинг в пощата (съмнявам се, че всеки докладва развитието по въпроса)... Лично мнение, но смятам, че който има интерес ще намери начин, без да звучи точно така...

А код в интерес на истината имам, само до утре важи, случайно го видях, понеже влиза в папка "Промоции", а нея по принцип изобщо не я поглеждам дори...

Your reward code

D7KTNK7PKR

Minimum spend is £45. Book before 10 February 2022.

Offer of 10% back with a maximum value of £90.

п.п. Сега поне е извънработно време, дано се вредите.

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 14 минути , searus каза:

Аз пък честно казано не знам дали има смисъл да споделям кодове с хора, които едва ли не са се регистрирали вчера с цел да получат такива.

Като го споделиш публично даже и нерегистрирани могат да го използват. :wink:

преди 22 часа, Divi каза:

Не знам дали има смисъл, защото молбата ми явно се подминава от споделящите кодове

Едва ли нарочно се подминава - предполагам тези, които имат кодове за споделяне, ги споделят с познати никове или с последния търсещ, но дори и аз като търсих код, получих само един, който не можа да сработи. Сигурно и мен са ме подминавали. :laugh:

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 9 минути , Mary каза:

Като го споделиш публично даже и нерегистрирани могат да го използват. :wink:

Пределно съм наясно. Те поне не мрънкат. 😉

• Харесвам 2
  • Смея се 3
Публикувано: (редактирано)
На 6.01.2022 г. в 0:25, Nik каза:

Аз си имам теория- търся каквото си търся и спирам. След ден-два-три ми изпращат код. Е, не е правило, но в повечето случаи е така. Но аз съм Genius 1, малка рибка.

Самоцитирам се, защото смятам, че тази стратегия работи. Поне при мен. Виждате колко често предоставям кодове тук. Е, когато на мен ми трябваше, нямах 😀.  

Днес ще дам 2 кода публично.

!!! Объркала съм темата 🤔. Моля модератор да премести мнението в правилната тема.

Вашият промокод за 10% обратно:

MDFU2596HA

Минималната изразходвана сума е € 50. Резервирайте преди 11 февруари 2022.

Оферта за 10% обратно на максимална стойност € 100.

Z9NQUWEMWC

Оферта за 10% обратно на максимална стойност € 100

Редактирано от Nik
Неправилна тема
  • Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 1 час, Nik каза:

Самоцитирам се, защото смятам, че тази стратегия работи. Поне при мен. Виждате колко често предоставям кодове тук. Е, когато на мен ми трябваше, нямах 😀.  

Днес ще дам 2 кода публично.

!!! Объркала съм темата 🤔. Моля модератор да премести мнението в правилната тема.

MDFU2596HA

Оферта за 10% обратно на максимална стойност € 100.

Z9NQUWEMWC

Оферта за 10% обратно на максимална стойност € 100

Използвах първия код.

Благодаря.

• Харесвам 1
Публикувано:
На 9.02.2022 г. в 20:01, searus каза:
Аз пък честно казано не знам дали има смисъл да споделям кодове с хора, които едва ли не са се регистрирали вчера с цел да получат такива. И на нас, независимо дали сме работещи или не, не ни е цел в живота да дебнем кой кога е поискал код, ама дали е получил на лично, дали не е, дали всъщност на него случайно не са му пратили букинг в пощата (съмнявам се, че всеки докладва развитието по въпроса)... Лично мнение, но смятам, че който има интерес ще намери начин, без да звучи точно така...

А код в интерес на истината имам, само до утре важи, случайно го видях, понеже влиза в папка "Промоции", а нея по принцип изобщо не я поглеждам дори...

Your reward code

D7KTNK7PKR

Minimum spend is £45. Book before 10 February 2022.

Offer of 10% back with a maximum value of £90.

п.п. Сега поне е извънработно време, дано се вредите.

Никой нищо не е длъжен да прави, но все пак темата е за споделяне на кодове между всички, които обичат да пътуват (макар че на практика май се споделят само между "избрани"). Аз от месеци търпеливо се опитвам да използвам код, без нищо да очаквам от никого, но все се оказва (още на десетата минута много често), че са вече използвани, защото явно има хора, от които трудно може да се вредиш. Забелязах, че доста хора започнаха да молят за код на лично и после да благодарят, че им е изпратен. Реших, че явно така се процедира. Очевидно обаче има някаква избирателност, щом след трикратни мои молби не се намери някой, който да откликне, а кодовете все се пращаха на други хора (поискали след мен) или се пускаха в темата (и пак не можах да се вредя от онези хора, които са изключително бързи). Затова вече се отказах, след като никой не иска да ми изпрати код точно на мен. 

И не - не съм се регистрирала заради кода. Регистрирана съм тук от близо 4 години 😉

• Харесвам 3
  • Замислям се 1
Публикувано:

@Divi не се фрустрирай , едно кодче пътува и към теб 👍

туй май не ти спечели никакви бонусни точки:

“Все пак работещите хора не можем да дебнем във всяка секунда дали някой е споделил код и поради тази причина фактически никога не можем да се доберем до неизползван код.”

• Харесвам 6
  • Браво 1
Публикувано:
Преди 1 час, Divi каза:

Никой нищо не е длъжен да прави, но все пак темата е за споделяне на кодове между всички, които обичат да пътуват (макар че на практика май се споделят само между "избрани"). Аз от месеци търпеливо се опитвам да използвам код, без нищо да очаквам от никого, но все се оказва (още на десетата минута много често), че са вече използвани, защото явно има хора, от които трудно може да се вредиш. Забелязах, че доста хора започнаха да молят за код на лично и после да благодарят, че им е изпратен. Реших, че явно така се процедира. Очевидно обаче има някаква избирателност, щом след трикратни мои молби не се намери някой, който да откликне, а кодовете все се пращаха на други хора (поискали след мен) или се пускаха в темата (и пак не можах да се вредя от онези хора, които са изключително бързи). Затова вече се отказах, след като никой не иска да ми изпрати код точно на мен. 

И не - не съм се регистрирала заради кода. Регистрирана съм тук от близо 4 години 😉

И все пак това е форум,  има общност, приятелства и симпатии. Ти си регистрирана, но не си си направила труда да си сложиш снимка, посетени държави, интереси, коментари за пътуване, отзиви, няма причина човекът с код да очаква ти да разкажеш после за пътуването си и по някакъв начин да се почувства съпричастен. По нищо не се отличаваш от бърз, неригистриран човек и няма логика да имаш предимство. 

П.П. По този повод да кажа, че ние имаме билети за Еквадор и пак ще съм благодарна за кодове, защото из този район ми допадна съпорта на genius 3 и ще си ползвам букинг. 

• Харесвам 8
  • Браво 1
Публикувано:
преди 22 минути , Lindt каза:

П.П. По този повод да кажа, че ние имаме билети за Еквадор и пак ще съм благодарна за кодове, защото из този район ми допадна съпорта на genius 3 и ще си ползвам букинг. 

Щом е за Еквадор -  Your wish is my command !

и към теб пътува кодче 🙂

• Харесвам 1
  • Шок 1
Публикувано:
В момента, stanislavpp каза:

Щом е за Еквадор -  Your wish is my command !

и към теб пътува кодче 🙂

Печаташ ги! 

Добре, че не си дописа Чили, че само тази страна не обмислях за пътуване за Великден.

• Харесвам 2
Публикувано:

Аз вече стегнах багажа за Коста Рика , а ти не се ослушвай , а започвай да душиш билети за там - ако Колумбия е раят на колибрите, Коста Рика е раят на птиците , маймунките , ленивците , термалните извори и водопадите…

Прочети малко за вулкана Arenal и Manuel Antonio 👍

• Харесвам 2
  • Браво 1
Публикувано:
преди 1 минута , stanislavpp каза:

Аз вече стегнах багажа за Коста Рика , а ти не се ослушвай , а започвай да душиш билети за там - ако Колумбия е раят на колибрите, Коста Рика е раят на птиците , маймунките , ленивците , термалните извори и водопадите…

Прочети малко за Arenal и Manuel Antonio 👍

Опитах се, но не вървеше планирането на Централна Америка. Исках да се качим над 4000 метра, а и ми се привиждат глетчери и сини езера. Ще имаме хубава облачна гора около Миндо и прилична джунгла около Баньос и Тена. Въобще екстра дойде този Еквадор, с много разнообразни височини и територии. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, stanislavpp каза:

@Divi не се фрустрирай , едно кодче пътува и към теб 👍

туй май не ти спечели никакви бонусни точки:

“Все пак работещите хора не можем да дебнем във всяка секунда дали някой е споделил код и поради тази причина фактически никога не можем да се доберем до неизползван код.”

Много благодаря 😊

• Харесвам 1
Публикувано:

Само да кажа, че току-що драснах един имейл на съпругата на @stanislavpp тъй като ги познавам лично.

То не бяха кодирани съобщения (кодове) за някакви нощувки на @Divi и полудиви ( @lindt, @kremy_ang ,...) 

@Roje умишлено го пропуснах... Нека Станислав да има аргумент да се оправдава, ... пък да видим дали ще му повярват...:wink:

:biggrin::biggrin:

• Смея се 10

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.