Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Здравейте, радвам се,че ще ощастливя някой отново  😇

Get 10% back in Travel Credit

Book now! Valid until 6 March 2022.

Hi,

Planning on travelling soon? Get 10% back (up to € 100) in Travel Credit on your next booking. You can use Travel Credit for future stays at thousands of properties worldwide.

Happy travels!

Your promo code

PNZMXUZFW2

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Забелязвам, че когато се предостави код публично, няма никаква реакция след това от ползвалия го. Значи, спестил си до 100 евро от резервацията, свиди ти се да почерпиш виртуална бира, поне напиши, че вече е ползван. От уважение към общността! 

И понеже няма желаещи за код на ЛС и е грехота да изгори код, който сега не ми трябва, го споделям тук

Получете 10% обратно (до € 100) под формата на Кредити за пътуване за следващия ви престой 

ZX3ZKAEUUF

Изтича на 6 март 2022

• Харесвам 6
Връзка към коментар
преди 45 минути , Nik каза:

Забелязвам, че когато се предостави код публично, няма никаква реакция след това от ползвалия го. Значи, спестил си до 100 евро от резервацията, свиди ти се да почерпиш виртуална бира, поне напиши, че вече е ползван. От уважение към общността! 

И понеже няма желаещи за код на ЛС и е грехота да изгори код, който сега не ми трябва, го споделям тук

Получете 10% обратно (до € 100) под формата на Кредити за пътуване за следващия ви престой 

ZX3ZKAEUUF

Изтича на 6 март 2022

Не забравяй, че кодовете се следят и ползват освен от Магеланците, а и два пъти и половина повече гости и анонимни. Затова многократно молбите тук са да се изпращат на лични. В правилата на темата по- горе, много ясно е обяснено.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 3 минути , marycap каза:

Не забравяй, че кодовете се следят и ползват освен от Магеланците, а и два пъти и половина повече гости и анонимни. Затова многократно молбите тук са да се изпращат на лични. В правилата на темата по- горе, много ясно е обяснено.

Благодаря за напомнянето за правилата. Много кодове съм изпратила на лични. Но когато няма заявил желаещ за код, или аз нямам възможност да следя, го пускам публично. И не са само Гост тези, които не дават обратна връзка. Гост са нерегистрираните, а кои са анонимни? Винаги съм се чудила.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

За съжаление вече е използван... 

преди 18 минути , venelinnn каза:

Вашият промокод за 10% обратно:

W5TYRQM986

Минималната изразходвана сума е € 50. Резервирайте преди 6 март 2022.

Оферта за 10% обратно на максимална стойност € 100. 

Ако някой има излишен, може да се отърве от него като ми го изпрати 🤗

Връзка към коментар

Значи, съзирам аз вселенска несправедливост 🙂 Резврвирам разни апартаменти , естествено без код иииии след около 10 дена приятелка с която ще пътувам получава кодове непрекъснато. Аз ги споделям тук, защото ме е страх да променя резервацията и да изпусна хубавото място. Но изведнъж към групата ни се присламчват още двама и аз наложително вече трябва да променя резервацията..... е да ама сега код..нямаааа 🙂 Та финлано, и аз на  опашката за код, ако може 🙂

• Смея се 3
Връзка към коментар

Не съм получавала код от юни миналата година, а преди това всеки месец се появяваше. Излязла съм от селекцията потребители, но ако кажете как да противодействам, всичките ще ги изпратя🙂

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Имам код, давам на нуждаещ се 🙂

p. s. подарен е вече

Your 10% back promo code:

Offer of 10% back with a maximum value of € 100.Minimum spend is € 50. Book before 10 March 2022.

Редактирано от Sinka
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 18 минути , marycap каза:

Моля, ако може.

преди 20 минути , Sinka каза:

Имам код, давам на нуждаещ се 🙂

p. s. подарен е вече

Your 10% back promo code:

Offer of 10% back with a maximum value of € 100.Minimum spend is € 50. Book before 10 March 2022.

И вече го използвах! Много благодаря!😊

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.