Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Публикувано:

в американската версия винаги са поне 6%, понякога и повече (допреди 1-2 дена бяха 8%)

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)

Аз нямам уиз кредит и не съм споменавала него до тук.. 

Представям си:

Минавам през topcashback, ползвам код от букинг и ползвам натрупани в букинг кредит точки наведнъж.

ПП

Към момента се сблъсквам със следното:

В профил, в който нямам натрупани букинг точки получавам осезаемо по-ниска цена. 

В профил с точки - цената е по-висока.

През мобилната версия на букинг сякаш не мога да мина през топкешбек първо. Греша ли?

Редактирано от Sju
Публикувано:
преди 13 минути , Sju каза:

През мобилната версия на букинг сякаш не мога да мина през топкешбек първо. Греша ли?

Можеш, като трябва да влезеш в сайта на букинг от телефон (през топкешбек). Ако се ползва приложението не дава кешбек.

преди 13 минути , Sju каза:

Представям си:

Минавам през topcashback, ползвам код от букинг и ползвам натрупани в букинг кредит точки наведнъж.

Доколкото съм забелязал, ако влезеш в букинг през топкешбек или друг подобен сайт няма поле за въвеждане на код. Възможно е в някои ситуации да го излъжеш, не знам

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 11 минути , Sju каза:

1.Минавам през topcashback, ползвам код от букинг и ползвам натрупани в букинг кредит точки наведнъж.

2,

Към момента се сблъсквам със следното:

В профил, в който нямам натрупани букинг точки получавам осезаемо по-ниска цена. 

В профил с точки - цената е по-висока.

3.През мобилната версия на букинг сякаш не мога да мина през топкешбек първо. Греша ли?

1. Не става - ще липсва полето за код

2.  Номерата на Букинг - трябва да се проверява за най-добра цена

3. Влиза се през топ кеш бек в Букинг

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 4 минути , neuromancer каза:

Можеш, като трябва да влезеш в сайта на букинг от телефон (през топкешбек). Ако се ползва приложението не дава кешбек.

Аха, ясно. Тествах вариант без мобилно приложение, но променя цената към по-висока.

Публикувано:

При последната ми резервация забелязах, че ако минавам през топкешбек цената е малко по-висока.

Но после разгледах по-внимателно и се оказа, че ако не минавам, ми дава по подразбиране цената без право на отказ, а иначе ми дава по-високата цена със право на отказ, като цената със право на отказ беше еднаква и в двата случая. Не знам дали винаги е така. Бе въобще голяма играчка е това.

В темата за Агода има куп интересни неща, за съжаление при мен в Агода има много малък брой хотели и не си заслужава да човъркам.

Публикувано:
преди 26 минути , neuromancer каза:

Да, да, играчка е. И това с натрупаните точки е същата гавра като тази, която описваш- изчезва най-ниската, невъзвращаема цена. Джиниъс, левъл3 - по-високи цени от новосъздаден профил. 

С Агода и другите сайтове никога обаче не случвам на по-ниски цени дори и с кодове. А сега имам бонус точки за хабене...

Публикувано:

Получете 10% обратно (до € 100) под формата на Кредити за пътуване за следващия ви престой

thumbnail?appid=YMailNorrin&downloadWhen

G8P8KVVETG

Изтича на 8 юни 2022

Заповядайте!

Публикувано:

kremy_ang

G8P8KVVETG

Изтича на 8 юни 2022

Благодаря !

преди 27 минути , kremy_ang каза:

Получете 10% обратно (до € 100) под формата на Кредити за пътуване за следващия ви престой

G8P8KVVETG

Изтича на 8 юни 2022

Заповядайте!

Благодаря !

Публикувано:
преди 4 минути , Individuala каза:

Q7FM3DANZM валиден до днес 08.06.2022

Този код е изтекъл

Публикувано:
преди 1 час, vl_stamboliev каза:

Този код е изтекъл

Това с кодовете на букинг върти лоши номера, защото са валидни до еди-коя-си дата, но не включително 😉

• Харесвам 1
Публикувано:

https://www.topcashback.de/bonus/booking-bonus-juni 

10 евро допълнително кешбек на Booking.com от Topcashback.de.
Минимална стойност на резервация: 30 евро нето.

Хората, които все още нямат акаунт, могат да получат бонус за регистрация и/или реферал (5/10 евро) 

• Харесвам 4
Публикувано:

Привет, моля за код на лично съобщение. Трябва да направя резервация на голяма стойност.

Публикувано:
преди 2 часа, darinamarinova каза:

https://www.topcashback.de/bonus/booking-bonus-juni 

10 евро допълнително кешбек на Booking.com от Topcashback.de.
Минимална стойност на резервация: 30 евро нето.

Хората, които все още нямат акаунт, могат да получат бонус за регистрация и/или реферал (5/10 евро) 

Къде се виждат тези 10 евро, защото аз направих стъпките за регистрация, приех това за 10-те евро, но после не знам как да продължа. На booking пише 4% кешбек и дори накрая ми вдига цената спрямо тази в приложението на booking. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 12 минути , mary_shery каза:

Къде се виждат тези 10 евро, защото аз направих стъпките за регистрация, приех това за 10-те евро, но после не знам как да продължа. На booking пише 4% кешбек и дори накрая ми вдига цената спрямо тази в приложението на booking. 

@mary_shery От линка, който изпратих на мен ми излиза това. За съжаление понякога вдига цената - това го прави с всеки topcashback, curve, wizz - особено за по-изгодни оферти за скъпи места за настаняване. 

Clipboard01.jpg

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• valpan
    • valpet
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.