Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Публикувано:

Hello and Czesc Guys,

I am Piotrek, and I don´t want to translate my kindly voucher request into your language, but if it´s possible, I would like to humbly ask you for booking code, I will be very grateful to you and I firmly believe that I will return it to you somehow.

Thank you in advance.

Piotrek

Публикувано:

Здравейте, малко глупав въпрос, но не разбирам на какъв принцип се получават тези кодове. Имам ниво 3 на Genius програмата им, но не съм получавал код или пък  виждал опция за генериране. 

Ще съм ви благодарен ако някой би ме осветлил по въпроса.

Публикувано:
преди 17 минути , alhio каза:

Здравейте, малко глупав въпрос, но не разбирам на какъв принцип се получават тези кодове. Имам ниво 3 на Genius програмата им, но не съм получавал код или пък  виждал опция за генериране. 

Ще съм ви благодарен ако някой би ме осветлил по въпроса.

Няма правила или трикове за получаване на кодове. Поне тук не сме ги разгадали публично🙂

До миналия юни всеки месец ми пращаха код. Оттогава спряха. Всъщност един път са ми пратили, но не съм разбрала, защото нямах мейл за код, а само съобщение в профила.

Публикувано: (редактирано)

Първата стъпка е да се активират опциите в профила в букинг за получаване на промоционални мейли. Дали ще започнат да идват кодове обаче, не е гарантирано.

Това, което ми прави впечатление е, че в момента, в който мине резервацията, в която е използван код, идва нов. 

ПП Чисто любопитство към новорегистриралите се специално да търсят кодове в тази тема - как достигнахте до темата, та сте толкова много без други включвания?

Редактирано от Sju
Любопитство
Публикувано:
преди 10 минути , Sju каза:

Първата стъпка е да се активират опциите в профила в букинг за получаване на промоционални мейли. Дали ще започнат да идват кодове обаче, не е гарантирано.

Това, което ми прави впечатление е, че в момента, в който мине резервацията, в която е използван код, идва нов. 

ПП Чисто любопитство към новорегистриралите се специално да търсят кодове в тази тема - как достигнахте до темата, та сте толкова много без други включвания?

Аз съм абониран за всичко и досега не са ми пращали код. Принципа им на изпращане е странен.

А относно новите потребители в темата, вероятно google ги препраща тук, ако търсят неща свързани с букинг и тн.

Дани Магелани
Публикувано:

Моето скромно мнение е, че ако не резервираш активно в Букинг, имаш шанс за получаване на кодове.

Ако резервираш често, никакъв шанс. При мен е така. Нито един код не са ми изпратили до момента.

Явно не е добре да си лоялен към платформата!

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 18 минути , Дани Магелани каза:

Моето скромно мнение е, че ако не резервираш активно в Букинг, имаш шанс за получаване на кодове.

Ако резервираш често, никакъв шанс. При мен е така. Нито един код не са ми изпратили до момента.

Явно не е добре да си лоялен към платформата!

И това не е принципа, имам 5-6 профила, които не ползвам, но само в един получавам кодове от време на време. 

Публикувано:

Имал съм периоди, в които съм резервирал преди две години доста и не съм получавал кодове. Последните две години резервирам рядко и пак не получавам.

Може би и това колко често резервираш не им е фактор.

Имат си списъци явно, някакъв алгоритъм и, ако попаднеш в тях - пращат ти. На какъв принцип влизаш в списъка, няма да отгатнем 😄 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, lio каза:

А относно новите потребители в темата, вероятно google ги препраща тук, ако търсят неща свързани с букинг и тн.

Чак пък толкова досетливи накуп 😄

Да речем, че въпросът ми беше и някакъв опит за комуникация, да натрупат повече от едно-две мнения, но мълчат и си чакат кодовете 😉

• Харесвам 4
Публикувано:

Мисля си, че има някаква връзка с това колко често правиш резервация чрез тях. Аз не бях ползвала букинг дълго време и съответно нямах код. Точно преди месец ми беше резервацията чрез тях и днес видях, че са ми пратили.

Интересно беше, че не ползвах букинг дълго време и междувременно ме повишиха на ниво 3 😁  (тук не знам каква логика имаше). 

Аз лично предпочитам airbnb. 

Имах една дълга кореспонденция за разминаващи се суми с букинг преди плащане. Не ми направи добро впечатление, че "крайна сума за плащане" я възприемат като не крайна. В Мелбърн ме оставиха да се спасявам пък, дори не ми върнаха сумата за първата нощ от резервацията. 

Блиц от мен и леко мрън  🙂

• Харесвам 4
Публикувано:

Как качват нивото на Genius, до колкото виждам за определен брой резервации, които достигнеш ти качват нивото, като си отиде всеки в профила, който е по-ниско от 3-то ниво трябва да му пише след колко резервации ще го качат на следващото.

Иначе имам пресни сравнения от последните дни за резервации за едни и същи апартаменти/хотели, за едни и същи дати и всичко, сравнението е между Букинг и Аирбнб. Изненада, Букинг дава по-ниски цени. Предлагат се същите места за настаняване при едни и същи условия, но букинг дава по-ниска цена.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 19 минути , lio каза:

Предлагат се същите места за настаняване при едни и същи условия, но букинг дава по-ниска цена.

Точно поради тази причина се реших миналия месец да направя чрез тях резервацията. Даже беше с плащане на място. При това тото с полетите и разликата в цената, нямаше как да не се приема тяхната оферта. 

Иначе за качването на нивото наистина не знам как се случи. Спомням си даже  като видях имейла и коментирах с мъжа ми " гледай, даже без резервация ми вдигнаха нивото. Вероятно им липсвам" 😀 Ще ровя по-късно в профила си. Дали има ниво 4? 

Публикувано:
преди 3 минути , maia_sg каза:

Точно поради тази причина се реших миналия месец да направя чрез тях резервацията. Даже беше с плащане на място. При това тото с полетите и разликата в цената, нямаше как да не се приема тяхната оферта. 

Иначе за качването на нивото наистина не знам как се случи. Спомням си даже  като видях имейла и коментирах с мъжа ми " гледай, даже без резервация ми вдигнаха нивото. Вероятно им липсвам" 😀 Ще ровя по-късно в профила си. Дали има ниво 4? 

Мисля, че максималното за момента е 3.

Може и за нивата да са нелогични като за кодовете, знаеш ли. Веднъж така, веднъж иначе 😀

• Смея се 1
Публикувано:
преди 8 минути , lio каза:

Мисля, че максималното за момента е 3.

Може и за нивата да са нелогични като за кодовете, знаеш ли. Веднъж така, веднъж иначе 😀

Може да са си намалили в даден момент изискванията за ниво 3 и тогава да съм попаднала вече в графата. Ако идеята им е да стимулират хората да резервират, такъв подход би свършил работа, може би. 

Само можем да гадаем 😀

• Харесвам 1
Публикувано:

Имаше някаква промоция за вдигане на нивото "да видите колко полза има", ама пак не знам на какъв принцип ги раздават

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Individuala
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.