Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Публикувано:

Аз да си споделя, че през настолната версия хотелът, който исках, ми даваше цена 470 лв. През апликацията бяха 456, но искаше плащане веднага, иначе пак ставаха 470 лв. И тогава влязох в инкогнито режим и магически цената стана 440 лв и с плащане през декември, и сега.

• Харесвам 8
Публикувано:

Добре де, аз да попитам … каква е формулата с тия кодове? Аз съм уж ниво 3 , а до момента само веднъж съм получавала код. 

Публикувано:
преди 39 минути , liliya каза:

Добре де, аз да попитам … каква е формулата с тия кодове? Аз съм уж ниво 3 , а до момента само веднъж съм получавала код. 

Аз получих 6 кода, 3 от тях  в рамките на 10 дни, но не ми трябваха и ги пуснах в групата. Един от тях използвах , и точно днес ми върнаха 10 % от цената за нощувки. Пише ,че се идползва в рамките на година за нощувки,атракции и такси наето от букинг. Не се връщат по карта, а е като кредита в уиз например ,но с по дълъг период.

Ще се радвам, ако някой ми пише на лични с код 🙂

Публикувано:

Аз само веднъж съм получавал. И се наложи да анулирам резервацията после... А почти всички резервации ги правя през буукинг. Нямам никаква представа как решават на кого да пратят код.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Миланка
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.