Прескочи до съдържание

Хотел в Канкун и сайт за резервация

Oshko

Препоръчани мнения

Препоръчайте някой all inclusive в хотелската зона, пепел ми на езика 🤮 мразя all inclusiv-ите, но такава е сделката, децата се кефят на басейни и шведска маса, така че 3 дни ще сме така, после се пускаме да обикаляме.

Гледах през tui.de има по-изгодни оферти, отколкото през букинг.hotels и т.н. като цяло, ще разгледам и през другите немски сайтове.

Идеи за други тур оператори? Може би американските и испанските са силни в Канкун, но не знам кои са. Идеи за сайтове?

Връзка към коментар

Ошко, може да се наеме апартамент от AirBnb в комплекс със басейн. Ние навсякъде - Канкун - града, Плая дел Камен и Мерида бяхме в супер луксозни имоти под наем и почти private басейни. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Ние бяхме в Live Aqua - невероятен хотел, но е само за възрастни. Виждам, че ще сте с децата, така че няма да стане там. Провери във Hotwire, от там запазих хотелът, сиугрно ще имат и опции за семейства.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 1 час, Oshko каза:

Гледах през tui.de има по-изгодни оферти, отколкото през букинг.hotels и т.н. като цяло, ще разгледам и през другите немски сайтове.

Идеи за други тур оператори? Може би американските и испанските са силни в Канкун, но не знам кои са. Идеи за сайтове?

Виж в ab-in-den-urlaub.de

Може да има нещо интересно и в urlaubspiraten.de или urlaubsguru.de

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 1 час, stanislavpp каза:

Не съм ги ползвал , но за Мексико “най-силни”  от грингосайтовете , са applevacations , виж и cheapcarribean.

Подкрепям @stanislavpp за сайтове за резервация - често пускат големи намаления или промоции.

А за конкретен хотел погледни https://www.barcelo.com/en-us/barcelo-hotels/hotels/mexico/riviera-maya/

Има и делфинариум в района на комплекса.

Мисля,че @AlexandraKo също беше там миналата година.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.