Прескочи до съдържание

Въпроси за Као Лак


dtsekova

Препоръчани мнения

Здравейте!

включвам се с въпрос за Као Лак. Тъй като доколото четох из темата масово св избира за престой и отправна точка до различни екскурзии и острови.

Били сме в Тайланд , на о. Пукет, но бях бременна и пропуснахме всякактв тип екскурзии тогава.

Сега вече с дете на 2 год се спряхме на Као Лак, заради по-спокойното място и хубавите плажове, искаме почивка. Интересува ме дали, ако отседнем там, ще има какво да правим с детето. Предимно планираме почивка, но ще посетим и ако има интересни места. Видях, че има парк за динозаври, паркове, слончета. Чудя се далече ли ще бъде да отидем до Тайгър кингдъм и до Пукет Фантасий. Ако да - има ли други подобни атракциони по-близо до Као Лак?

Как са цените в района за храна? 
някой да е отсядал в хотел The sands Khao Lak? в дъждовния период, например Юли месец, късмет ли е времето или вали за малко и за кратко и предимно нощем в тази част на Тайланд? 
всякакви съвети, мнения и впечатления за Као Лак ще ми бъдат от полза. С дете предполагам, че пак няма да ни огрее за екскурзийте до различните острови или бъркам?

ще съм благодарна, ако някой се включи с каквото и да е инфо по темата 🙂
 

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.