Георги Публикувано: 5 април, 2013 Сподели Публикувано: 5 април, 2013 С оглед по-добра съвместимост със всички браузери и класически шрифтове смених основният на Verdana. Лично на мен ми е малко несвойствено сега, защото май посвикнах с другия, но мисля че голяма промяна като цяло няма. Но докладвайте все пак. Ако има много оплаквания другият шрифт мога да го върна и ще работи и при потребителите с Opera, като цяло той беше шрифта по подразбиране в избрания скин и за това го бях оставил. Връзка към коментар
Duke Публикувано: 5 април, 2013 Сподели Публикувано: 5 април, 2013 Мен ако питаш, съдържанието на написаното във форума, а не шрифта е определящо за развитието му, но както и да е... Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 5 април, 2013 Сподели Публикувано: 5 април, 2013 Докладвам с това -> :moufan: :moufan: :moufan: ))) Връзка към коментар
Георги Публикувано: 5 април, 2013 Автор Сподели Публикувано: 5 април, 2013 Мен ако питаш, съдържанието на написаното във форума, а не шрифта е определящо за развитието му, но както и да е... Определено. Ама защо да не го направим "и бира чадо, и бира" Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега