Прескочи до съдържание

Тайланд и Малайзия през Април , да нагласим програмата

Препоръчани мнения

Публикувано:

В Черас съм ходила няколко пъти до Икея, не го познавам много този квартал. Не беше близко до нас, но в тази Икея имаше по-малко хора. В другата до нас беше нещо страшно през почивните дни. Като цяло е по-далеч от центъра и в някои части е доста старо. Не е страшно от гледна точка на безопастност. Спирка Черас е удобна за връзка с даунтаун. Ако използвате Граб, ще е супер! 
Влакът от летището спира на Централна гара. Оттам ще трябва да правите смяна на ЛРТ-то, ако искате да използвате градския транспорт или да хванете граб. Ако пък ще хващате Граб, направо си го хвани от летището, по-голяма кола за 4 човека и направо ще ви закара до апартамента. И по-бързо, и по-удобно, че и по-евтино!

Публикувано:
преди 5 минути , DaBo каза:

В Черас съм ходила няколко пъти до Икея, не го познавам много този квартал. Не беше близко до нас, но в тази Икея имаше по-малко хора. В другата до нас беше нещо страшно през почивните дни. Като цяло е по-далеч от центъра и в някои части е доста старо. Не е страшно от гледна точка на безопастност. Спирка Черас е удобна за връзка с даунтаун. Ако използвате Граб, ще е супер! 
Влакът от летището спира на Централна гара. Оттам ще трябва да правите смяна на ЛРТ-то, ако искате да използвате градския транспорт или да хванете граб. Ако пък ще хващате Граб, направо си го хвани от летището, по-голяма кола за 4 човека и направо ще ви закара до апартамента. И по-бързо, и по-удобно, че и по-евтино!

Винаги съм се чудила, защо ползват влака? Нито е евтин, нито гарата е на удобно място, но може би греша.

Публикувано:

Ние го използвахме много често. Гарантираш си точно време на пристигане на летището, не зависиш от дъжд и задръствания. Освен това е на една спирка от офиса на мъжа ми, където оставяхме колата. Оставяли сме колата и на летището, когато сме летели с Еър Ейша, защото паркингът на техния терминал е на нормални цени. След още две спирки беше нашият апартамент. Много често пътувахме за уикенда с по-късните самолети след като мъжът ми свърши работа. Да живееш на едно място е много различно от това да си турист там за няколко дни. Ние сме ходили с кола, с влак и с граб. Просто решавахме според всеки конкретен случай - в колко часа е полетът, в кой ден е (петък вечер е ад), от кой терминал летим, за колко време летим и т.н. Туристите имат две пътувания - от и до летището.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.