Gentleman Basta Публикувано: 6 януари, 2014 Сподели Публикувано: 6 януари, 2014 Здравейте и от мен, Не знам какво да кажа за себе си. Във всеки случай обичам да пътувам и да чета (фентъзита основно). Често правя нещо и после го мисля (като например факта, че екранното ми име не се събра, но забелязах чак след като си написах паролата и цъкнах "промени"). Туй то, лека ви вечер! 2 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 6 януари, 2014 Сподели Публикувано: 6 януари, 2014 Здрасти! Тук фразата "обичам да пътувам" е вълшебната парола. 1 Връзка към коментар
Gentleman Basta Публикувано: 7 януари, 2014 Автор Сподели Публикувано: 7 януари, 2014 Да, предполагам всеки се шокира като го прочете написано тук 2 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 7 януари, 2014 Сподели Публикувано: 7 януари, 2014 Хич няма да се притесняваш, тая игра с екранното име я играх цял ден Айде, добре дошъл Връзка към коментар
Георги Публикувано: 7 януари, 2014 Сподели Публикувано: 7 януари, 2014 Има май ограничение от 15 символа, да не стане така някой да си публикува война и мир в екранното име, сещам се за един Капитан, който обича да експлоатира подобни волности Айде добре дошъл Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега