Прескочи до съдържание

здравейте Магеланци

Препоръчани мнения

Здравейте Георги и всички Магеланци,

малко ми е развълнувано, не съм много пишеща, но токлова съм радостна от съществуването ви, че не мога да не споделя. Прекарах 31 декември и няколко дни след това с вас, смях се с глас, пътувах,, разказвах на близките си хора за вас, абе.... като любов от пръв поглед май. Нямам много опит -най-далеч до Испания съм стигала, но всички пътешестия сама съм организирала- мислех че е по фин причини, но сега по-скоро не бих предостъпила на никой това удоволствие. Страх ме е от самолети, пътувам с автомобил, но Георги сякаш смени глрдната точка. Ако някой може да даде толкова много любов на металните птици, сигурно и аз мога да ги приема.

Къде гледам - най-далеч до Патагония. Ако някой знае колко струва кафето или каквото и да е за тази земя, ще се радвам да пише.

Още ще се радвам на всяко пътуване за 20 евро, до всяка точка на европа, особено ако правят хубаво кафе. 

Това е накратко.

Георги, респект! Ще пиша и ще питам!

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Добре дошла!

Аз също се радвам на всяко пътуване, естествено и на тези по 20 евро, дай боже да има повече такива дестинации, точно си взех билетите до Киев за по толкова в посока.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Добре дошла!

Аз също се радвам на всяко пътуване, естествено и на тези по 20 евро, дай боже да има повече такива дестинации, точно си взех билетите до Киев за по толкова в посока.

:) завидях на посетени държави ;)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Имаме доста теми посветени на ...туризъм - концертен, фестивален, защо да не направим такава и за Кафе туризъм, къде и колко струва кафето. Ама го оставям на вас, аз не консумирам :) Колкото до самолетите, днес цял ден ми скъсаха нервите, малко любов/омраза е, важното е чувствата да са силни. 

Айде, добре дошла :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.