Прескочи до съдържание

Прекачване към вътрешен полет - САЩ

neuromancer

Препоръчани мнения

Публикувано:

За да няма пак не разбрали, ще го кажа още по-ясно, САЩ нямат нито транзитна политика за пътници, нито транзитни помещения на летищата и при пристигане винаги се минава през митнически контрол с багажа.

Освен това, горе ясно съм написал, че не само на определени летища в Канада, а още в Ирландия, Карибите и Абу Даби можете да минете предварителен митнически контрол и да пристигнете в САЩ като вътрешен пътник.  

• Харесвам 3
Публикувано:

Да репортна, минахме много бързо. Нямаше обаче никакви машинки и биометрия. От компанията настояваха, че багажа ще го вземем накрая, но си го намерих в Орландо и го пуснахме след изхода, обаче в Чикаго не дойде.

• Харесвам 2
Публикувано:

Извинявай за въпроса, но все пак, къде го пуснахте багажа? 

Питам защото на MCO можеш и просто да го пуснеш да го превозят до главния терминал, от където пак трябва да се вземе и е различно от re-checking-a... да съм сигурен просто, че багажът ти не те чака още там. 

Публикувано:

Веднага след митницата има въртележка за багажа, който вече е с етикети до крайната дестинация. Аз питах на всяка крачка и ми казаха там да го пусна, не казаха да го взимам после. То просто имаше много малко време може би.

Сега получих съобщение че са го докарали в хотела вече, ама ние не сме там, та довечера ще видя какво и как.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.