Прескочи до съдържание

Ограничения при пътувания, свързани с Covid-19

Препоръчани мнения

Публикувано:
25 minutes ago, tch said:

С други думи го пишете бЕгал сезона поне за тази държава

Untitled.png

Аз лично на морето най-не обичам тълпата. Ако някой централно ми махне тълпата, макар и с някакви не чак толкова удобни мерки, аз бих бил ок. Това лято може би ще е най-спокойното на популярните плажове 🙂

• Харесвам 9
  • Браво 1
Публикувано:
преди 24 минути , tch каза:

трябва предварително да си резервираш място

И като свършат местата? Ще е малко като запазването на шезлонг в хотела с кърпа сутрин рано, после се връщаш да си доспиш...

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 6 минути , bobole4e каза:

И като свършат местата? Ще е малко като запазването на шезлонг в хотела с кърпа сутрин рано, после се връщаш да си доспиш...

Тепърва ше се вземат по-конкретни решения. Но поне в репортажа се говореше точно за резервация като в заведения с точно определен час и т.н. Според е много вероятно да разделят деня на предиобедна и следобедна сесия и да се плаща за всяка една от тях. Пък, който иска да си спи в хотела.

Но скоро ще има по-подробна информация. Днес са разговорите на Германия с всички значими плажни дестинации в Европа и би трябвало да има малко по-уеднаквени критетии.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 26 минути , Topfly каза:

Това лято може би ще е най-спокойното на популярните плажове 🙂

Ако изобщо се добереш до места на плажа.

• Харесвам 1
Публикувано:
Just now, tch said:

За сега съм оптимист. Авиокомпаниите залагат за лятото много по малък капацитет, което означава, че ще има по малко туристи. При по малко туристи, вероятно няма да е проблем да се вредя 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 55 минути , tch каза:

преди 53 минути , Topfly каза:

За сега съм оптимист. Авиокомпаниите залагат за лятото много по малък капацитет, което означава, че ще има по малко туристи. При по малко туристи, вероятно няма да е проблем да се вредя 🙂

Именно. Много по-малко туристи, особено самолетни. Плажовете едва ли ще да претъпкани. А и аз където ходя по принцип не са, така че едва ли ще има билетчета за баня.

Публикувано:
Преди 1 час, Topfly каза:

Аз лично на морето най-не обичам тълпата. 🙂

И аз!  Всъщност - не само на море, а въобще, малко социопат си падам. :rolleyes:

Цитат

Ако някой централно ми махне тълпата, макар и с някакви не чак толкова удобни мерки, аз бих бил ок. 

Имам предложение за теб, при това е  без никакви специални мерки ... А и нали Wizz пускат полети BUD-AUH.  :smile3:

Това беше края на есента - ноември месец. :smile3:

DSC09529_30_tm_nat.jpg.0aab2c8b8d3ab1e4c3fb63e0d3bfdfb0.jpg

• Смея се 4
Публикувано:
преди 2 часа, bobole4e каза:

Резервациите (плащанията) ще се правят онлайн през апп , още преди 5 год в Наксос    ми направи впечатление как скандинавските пенсионери си плащаха за местата на първа линия по плажовете..

• Харесвам 3
Публикувано:

Здравейте, имам едни билети за Шри Ланка с Етихад през декември, ама въпросът ми не е за отменяне или нещо такова. Ша са лИти 😄

Обаче вчера понеже от Етихад ми вдигнаха статуса (без да съм събрал милите) и реших да си запазя едни хубави места с много място за краката (там дето крякат бебетата). Като отворих схемата на самолета и тръгнах да си избирам място и ми направи впечатление, че средните места не ми дава да ги пазя. Става дума за Боинг 787, който е с конфигурация 3-3-3 и ми дава да запазвам във всяка тройка само крайните места. Освен това ми направи впечатление, че цените на полетите им от октомври нататък са се вдигнали с около едно 15-30%. Още е само спекулация, но е много вероятно да не пълнят средните седалки и да са вдигнали цените.

grafik.png.f1b042d0b8144afab1564972896a4c66.png

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 5 минути , ivailo_radev каза:

Здравейте, имам едни билети за Шри Ланка с Етихад през декември, ама въпросът ми не е за отменяне или нещо такова. Ша са лИти 😄

Обаче вчера понеже от Етихад ми вдигнаха статуса (без да съм събрал милите) и реших да си запазя едни хубави места с много място за краката (там дето крякат бебетата). Като отворих схемата на самолета и тръгнах да си избирам място и ми направи впечатление, че средните места не ми дава да ги пазя. Става дума за Боинг 787, който е с конфигурация 3-3-3 и ми дава да запазвам във всяка тройка само крайните места. Освен това ми направи впечатление, че цените на полетите им от октомври нататък са се вдигнали с около едно 15-30%. Още е само спекулация, но е много вероятно да не пълнят средните седалки и да са вдигнали цените.

И на мен това ми направи впечатление!Аз гледах да купя за 21 ноември но с Emirates мулти сити и цената беше 935 евро на човек, а допреди една седмица беше 632 евро. А с катарците изобщо не ми позволява мулти сити (3 отсечки е билета) та и аз не мога да разбера какво се случва. Също така и погледнах двупосочен Дюселдорф-Сингапур и ахнах....923 евро 🙂

• Замислям се 1
Публикувано:

И аз видях тази неприятна тенденция. Само преди седмица билети за Бангалор бяха с цена около 400 евро, а вчера ми поиска 680

Публикувано:

Вчера на сайта на Катар се бяха вдигнали на теория (снимките, където показва възможно най-ниската цена) но вътре на търсене имаше още евтини, та разни приятели си напазаруваха за всеки сулчай, ако тази тенденция се запази. 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:

Доста е логично ако няма да пълнят самолетите най-ниските цени да ги няма...

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 24 минути , Георги Матеев каза:

Пътуваме до Гърция и Сърбия без карантина от 1 юни.

Усещам, че на втори юни ще махам от някой плаж 🙂

Остава отворен въпросът какво ще правиш на 01.06 😄  А  и с тая жега предишните дни не ти пречеше и по-рано да откриеш сезона, поне в БГ

• Харесвам 3
  • Смея се 2
Публикувано:
В момента, bad kid каза:

До 14 юни пътуването до Гърция е разрешено само по работа или посещение на роднини..последно....(за сега).

Е, сега всички ще се окажем с гръцки корени :laugh:

• Смея се 3
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 3 минути , Мари Николова каза:

Никога!И без това избягвам да ходя по Егейска Македония!

• Харесвам 1
  • Браво 1
Публикувано:
преди 2 часа, Мари Николова каза:

Без майтап. И без това имам 23% гръцка кръв, според ДНК теста, който си направих преди 2 години. Само остава да намеря някой трети братовчед в Солун сега. 😂

Явно на Балканите новините са добри и вие излизате вече от този карантинен кошмар. Но, в Испания, въпрeки драстичния спад на нови случаи, както и на умрели от вируса, днес испанският парламент одобри удължаване на карантината до 7 юни, като предложението на правителството беше дори за удължаване на карантината до 27 юни директно! Реално, най-строги си остават мерките в Мадрид, Барселона и части от Кастия и Леон. Тази идиотия сериозно започва да ми писва!!!!!!!!!!!!!!!!!! Колкото и да обичам живота в Испания сериозно започвам да се замислям за семейна евакуация в Канада за няколко месеца, особено ако не отворят университетите през септември.

• Харесвам 5
  • Шок 1
  • Браво 1
  • Замислям се 1
Публикувано:

Някой има ли инфо за Турция? Днес четох, че от юни се отварят границите без карантини и тестове за Сърбия, Гърция и Румъния, но за Турция нищо.:(

Публикувано:

В Гърция ще се влиза свободно от 15 юни, а в Сърбия още от 1 юни

Пътуванията до Гърция с туристическа цел, без да има нужда от карантина при влизане и връщане от страната, ще се разрешат от 15 юни, а за Сърбия още от 1 юни, каза днес министърът на транспорта Росен Желязков пред Би Ти Ви. Влизането в страните ще става след попълване на декларация.

• Харесвам 6

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.