Прескочи до съдържание

Ограничения при пътувания, свързани с Covid-19

Препоръчани мнения

Публикувано:
На 17.11.2020 г. в 17:07, feel_the_rush каза:

https://www.royalcaribbeanblog.com/2020/11/12/heres-how-sign-be-volunteer-royal-caribbean-test-cruise

Royal Caribbean търсят доброволци за тестови круизи. Може да се запишете на линка

Благодарско. За други желаещи да се запишат да кажа, че при мен самият линк към формата за записване се отвори само с US IP.

• Харесвам 2
Публикувано:

Аз отворих с немско, но приема само американски телефон за връзка, макара да писах, че искам да се свържат с мен по мейл.

• Замислям се 1
Публикувано:

Круизите вероятно ще са мини круиз до техният частен остров  на Бахамите, където ще се симулира бабъл обстановка - има голям резон да е само за резиденти .

• Харесвам 3
Публикувано:

На мен ми прие Бг номер, в линка от ФБ страницата им.

Рече, че ще ми пратят мейл или ще ми ДЖвъннат, кат ме изберат:))))))

• Харесвам 2
Публикувано:

Май програмистите на компанията късно са се усетили да ограничат - вчера успешно се записах от българско IP и с български телефонен номер 🙂

Royal Caribbean да не се правят, ами още отсега да заделят един етаж за магеланци - тъкмо да им е по-шарена аудиторията за теста. Айде наш'те!

• Харесвам 9
  • Смея се 4
Публикувано:
преди 14 минути , Георги Матеев каза:

Май програмистите на компанията късно са се усетили да ограничат - вчера успешно се записах от българско IP и с български телефонен номер 🙂

Royal Caribbean да не се правят, ами още отсега да заделят един етаж за магеланци - тъкмо да им е по-шарена аудиторията за теста. Айде наш'те!

Пък аз се записах, преди малко:)))От таблета - щото, нали съм компютърно неграмотна, тия гимнастики с АйПи не ги мога:)))

То, вярно, че в момента, не съм в Бг, ама тел. номер, си е моят:))))

И Сър Антъни  записах, и него го прие:)))

• Харесвам 5
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 1 час, Яничка каза:

И аз си се записах. Не може неквоси там IP да спре закъсал магеланец 🙂

Ти па, ще ме умориш:)))

Толкова сме я закъсали, да ни ожали човек:))))))

Публикувано:
преди 2 минути , AlexandraKo каза:

Толкова сме я закъсали, да ни ожали човек:))))))

Ааа, ще ме извиняваш, ама магеланци си имат стандарти 🙂

• Харесвам 1
  • Смея се 2
Публикувано: (редактирано)
преди 1 час, Alexander каза:

Аз писах, че искам северна Европа, не вярвам да тръгват от САЩ за Норвегия.

Хммм..., в регистрационната форма, която аз попълних, нямаше възможност да се заявява такава информация. 🙄

Да не би да има различни формуляри? 

Редактирано от Miralex
  • Харесвам 1
Публикувано:

На мен ми дава грешка на  телефонния номер. Не мога да разбера как да го въведа. 

иначе на въпроса на @Miralex

Where are you interested in cruising? 

се избира дестинацията

Мирослав Василев
Публикувано:

За да се попълни правилната форма, трябва да се цъкне на линка в текста, за да те пренасочи към страницата за попълване.

Иначе, това отстрани, където попълваш информация, къде искаш да ти бъде круиза е ако искаш да получаваш информация за различни круизи.

• Харесвам 3
Публикувано:

Попълвах го от телефона си. Цъкнах на линка и ми се отвори регистрационна форма със съвсем кратичка информация - колко души ще пътуваме, имена, телефон, мейл, код на държава и номер от РК /какъвто може и да нямаш/. Изпратих го и получих потвърждение, което мога да запазя като скрийншот и с което ме уведомиха, че ще ме информират по телефона или по мейла, ако ме изберат. Стана лесно. 

Интересно ми е, дали това е правилната регистрационна форма...

Публикувано:
преди 37 минути , Miralex каза:

Попълвах го от телефона си. Цъкнах на линка и ми се отвори регистрационна форма със съвсем кратичка информация - колко души ще пътуваме, имена, телефон, мейл, код на държава и номер от РК /какъвто може и да нямаш/. Изпратих го и получих потвърждение, което мога да запазя като скрийншот и с което ме уведомиха, че ще ме информират по телефона или по мейла, ако ме изберат. Стана лесно. 

Интересно ми е, дали това е правилната регистрационна форма...

И аз това се питам...

Публикувано: (редактирано)

Здравейте, да ви попитам тази оферта за това пътуване дали е осъществива според вас?

На входа на Доминиканската реп.не искат тестове ,но от България за Испания е задължителен.

Отправих си въпросите към ТА разбира се,но да се допитам и до вас 🙂

(оферта на ТА за почивка в Доминиканската република)

Редактирано от neuromancer
моля без линкове към български агенции
Публикувано:
Преди 1 час, moli84 каза:

Здравейте, да ви попитам тази оферта за това пътуване дали е осъществива според вас?

На входа на Доминиканската реп.не искат тестове ,но от България за Испания е задължителен.

Отправих си въпросите към ТА разбира се,но да се допитам и до вас 🙂

(оферта на ТА за почивка в Доминиканската република)

Без PCR тест въобще няма да ви пуснат да излетите от България към Мадрид - тоест тест ще трябва задължително за влизане в Испания, независимо, че най-вероятно ще е само за няколко часа.

Офертата иначе е напълно осъществима.

Публикувано:
Преди 1 час, Георги Матеев каза:

Без PCR тест въобще няма да ви пуснат да излетите от България към Мадрид - тоест тест ще трябва задължително за влизане в Испания, независимо, че най-вероятно ще е само за няколко часа.

Офертата иначе е напълно осъществима.

Благодаря

Публикувано:

Исландия анонсира безплатен Covid тест за пристигащите в страната между 01.12.20 - 31.01.21,  който ще елиминира необходимостта от 7 дневна карантина :

https://www.holidaypirates.com/travel-magazine/iceland-are-now-offering-free-covid-19-tests-to-travellers-entering-the-country_37536

• Харесвам 10
  • Браво 2
  • Замислям се 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.