Polina Публикувано: 7 януари, 2014 Сподели Публикувано: 7 януари, 2014 Да си ни все така жива, здрава и щастлива! Имай незабравима година... Да не спираш да мечтаеш и да пътешестваш и най-сетне да ти остане време да запишеш албум с творчеството си пък макар и на VHS. :P Весел празник! 1 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 7 януари, 2014 Сподели Публикувано: 7 януари, 2014 хахах мерси Поли И на дует с Веско Маринов ще съм доволна Връзка към коментар
Duke Публикувано: 7 януари, 2014 Сподели Публикувано: 7 януари, 2014 Честито и от мен, да си жива и здрава и все така усмихната! Целувки: http://www.youtube.com/watch?v=fZ2AoCUFsjY 1 Връзка към коментар
Зани Публикувано: 7 януари, 2014 Сподели Публикувано: 7 януари, 2014 Честит рожден ден и от мен! Здраве, късмет и много пътешествия! 1 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 7 януари, 2014 Сподели Публикувано: 7 януари, 2014 И на дует с Веско Маринов ще съм доволна Какъв Веско, какъв Маринов? За теб само дует с Роби! Честит рожден ден, и година пълна само с приятни емоции, здраве, и сбъднати мечти! (Гледайте наистина да не объркате VHS с BetaMax, че ефекта ще е неочакван и поразителен ) 1 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 7 януари, 2014 Сподели Публикувано: 7 януари, 2014 Честит рожден ден! Много здраве, щастие, любов и интересни пътувания! 1 Връзка към коментар
cck Публикувано: 7 януари, 2014 Сподели Публикувано: 7 януари, 2014 Ч.Р.Д. Всичко най-хубаво пожелавам 1 Връзка към коментар
Мрън Публикувано: 7 януари, 2014 Сподели Публикувано: 7 януари, 2014 Честито, жива и здрава и все така чаровна! Хайде, тази година пожелавам сама да си избереш луковици на място и мноого магнити. 1 Връзка към коментар
Пожето Публикувано: 7 януари, 2014 Сподели Публикувано: 7 януари, 2014 Ели, честит рожден ден, мила, желая ти много щастие, любов, шеметни сценични изяви и сбъднати мечтани дестинации 23 е чудесна възраст, наслаждавай й се! 1 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 7 януари, 2014 Сподели Публикувано: 7 януари, 2014 Честито, жива и здрава и все така чаровна! Хайде, тази година пожелавам сама да си избереш луковици на място и мноого магнити. Още другата седмица отивам да си ги избера Връзка към коментар
Elena Публикувано: 7 януари, 2014 Сподели Публикувано: 7 януари, 2014 23 е чудесна възраст, наслаждавай й се! Да и аз много й се радвам Връзка към коментар
Брани Публикувано: 7 януари, 2014 Сподели Публикувано: 7 януари, 2014 Какъв Веско, какъв Маринов? За теб само дует с Роби! Честит рожден ден, и година пълна само с приятни емоции, здраве, и сбъднати мечти! (Гледайте наистина да не объркате VHS с BetaMax, че ефекта ще е неочакван и поразителен ) ще бъде за ценители само! Връзка към коментар
Брани Публикувано: 7 януари, 2014 Сподели Публикувано: 7 януари, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=A9dGRmEr4i8 !!! 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега