dankatar Публикувано: 30 януари, 2020 Публикувано: 30 януари, 2020 Здравейте, отиваме на 14.02. Програмата сме я направили разнообразна за 10-те дни. Притеснява ме обаче, като гледам дългосрочната прогноза в международните сайтове, че дават само облаци и гръмотевици. Така ли е по- принцип?
Дани Магелани Публикувано: 30 януари, 2020 Публикувано: 30 януари, 2020 За февруари не мога да кажа, но до 31 декември м.г. времето беше прекрасно за плаж. Много рядко - кратки превалявания.
mariya* Публикувано: 30 януари, 2020 Публикувано: 30 януари, 2020 Днес се прибираме от Бали. Прогнозата беше за ежедневни валежи. Всъщност за 8 дни валя 3 пъти за около 30-40 мин. Изсъхва веднага. Никакъв проблем с времето 👍 1
master_of_germs Публикувано: 30 януари, 2020 Публикувано: 30 януари, 2020 В момента съм в Бали. Днес валя доста, но, честно казано, то е много, много по-хубаво, когато вали и особено след дъжд. Общо взето от осем дни ни валя в четири, като дъждовете са предимно следобед, за около час. Винаги може да се свържете нейде за късен обяд. Само днес вали повече. То зависи и къде сте. В планините и в северната част на острова вали повече. А ние сега сме баш там.
T.E.Lawrence Публикувано: 30 януари, 2020 Публикувано: 30 януари, 2020 На Ява през февруари беше кошмарно, толкова дъжд не бях виждал през живота си. На Бали уж валяло по-малко, ама през дъждовния сезон не съм ходил. Не разчитай на тези прогнози, особено толкова напред. Може и да имате късмет. 🙂 1
master_of_germs Публикувано: 30 януари, 2020 Публикувано: 30 януари, 2020 преди 1 минута , T.E.Lawrence каза: На Ява през февруари беше кошмарно, толкова дъжд не бях виждал през живота си. На Бали уж валяло по-малко, ама през дъждовния сезон не съм ходил. Не разчитай на тези прогнози, особено толкова напред. Може и да имате късмет. 🙂 Ние утре тръгваме към Ява 😆 Но, да, на прогнози и за ден напред е трудно да се разчита. А и в десет различни сайта гледах десет различни прогнози за Бали 😎
T.E.Lawrence Публикувано: 30 януари, 2020 Публикувано: 30 януари, 2020 преди 1 минута , master_of_germs каза: Ние утре тръгваме към Ява 😆 Но, да, на прогнози и за ден напред е трудно да се разчита. А и в десет различни сайта гледах десет различни прогнози за Бали 😎 Ами късмет! Аз Прамбанан го гледах до коленете във вода. Как се събра толкова на това огромно място не знам. Оттогава към Индонезия най-рано напролет ходя. 🙂 2
Shlosera Публикувано: 12 февруари, 2020 Публикувано: 12 февруари, 2020 От 11 до 21.01.2020, при ежедневни прогнози за дъжд и гръмотевици, валя само на 11ти и на 12-ти през нощта и препръска няколко пъти, но дъжд от типа без стопанско значение. През другото време прекрасно време. Заради прогнозата, ден преди тръгването не бях направил никакви резервации, а програмата беше само ориентировъчна.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега