ЦветиЮли Публикувано: 2 февруари, 2020 Публикувано: 2 февруари, 2020 Моля кажете какъв е вариантът да се стигне от летището Бергамо до Малпенса и каква е цената? Ако може и малко по- подробно пояснение 🙂
Мирослав Василев Публикувано: 2 февруари, 2020 Публикувано: 2 февруари, 2020 Гледам, че има директен автобус от летище Бергамо до Малпенса, цената е 18 евро и се пътува около 2 часа. Ето и от къде може да се закупи. 1 1
ЦветиЮли Публикувано: 2 февруари, 2020 Автор Публикувано: 2 февруари, 2020 А дали може на място да си вземе билет? Вуйчо ми ще пътува, а той е слабо казано неориентиран, т.е. ако е удобно да ми кажете и от къде точно трябва да го хване автобусът?
Мирослав Василев Публикувано: 2 февруари, 2020 Публикувано: 2 февруари, 2020 преди 10 минути , ЦветиЮли каза: А дали може на място да си вземе билет? Вуйчо ми ще пътува, а той е слабо казано неориентиран, т.е. ако е удобно да ми кажете и от къде точно трябва да го хване автобусът? Автобусите се намират точно отсреща, след като се излезе от терминала. Предполагам, че може да се закупят и на място, вероятно на по-висока цена. Според мен, по-удобно е да взема билет в аванс, да се разпеча и те на място ще му покажат, кой е автобуса. Това е лично мнение, разбира се. 1
Мирослав Василев Публикувано: 2 февруари, 2020 Публикувано: 2 февруари, 2020 Погледнете тук, линията се изпълнява от Orioshuttle и доколкото разбирам, на летището спира на платформа №7.
ЦветиЮли Публикувано: 3 февруари, 2020 Автор Публикувано: 3 февруари, 2020 Благодаря ви много за помощта. Последен изключително глупав въпрос.... а това платформа какво ще рече 😂 предполагам спирка?
Тони Публикувано: 3 февруари, 2020 Публикувано: 3 февруари, 2020 Излиза от най- дясната врата на летището и е точно срещу платформите а автобусите. Изглеждат ето така. Търси номер 7. 4 1
Zaro Публикувано: 3 февруари, 2020 Публикувано: 3 февруари, 2020 преди 2 часа, ЦветиЮли каза: Благодаря ви много за помощта. Последен изключително глупав въпрос.... а това платформа какво ще рече 😂 предполагам спирка? Перон.
iMari Публикувано: 3 февруари, 2020 Публикувано: 3 февруари, 2020 преди 3 часа, ЦветиЮли каза: Благодаря ви много за помощта. Последен изключително глупав въпрос.... а това платформа какво ще рече 😂 предполагам спирка? На български му казваме сектор 🙂 1
Дани Магелани Публикувано: 3 февруари, 2020 Публикувано: 3 февруари, 2020 Ние, порасналите, знаем какво е платформа, но децата , предполагам , свързват тази дума само с компютрите и се чудят.
dimitrov6 Публикувано: 3 февруари, 2020 Публикувано: 3 февруари, 2020 Преди няколко години,пътувах с шатъл от Малпенса до Бергамо и си бях взел отделни билети Малпенса-Монца-5 евро и Монца-Бергамо-10 евро,защото излизаше по-евтино от директен билет-18 евро.И без да слизам от автобуса.Шофьора в началото ми се чудеше,защо за 3 евро правя такива комбинации.Но сега отделните билети са по 10 евро.
epetkov Публикувано: 3 февруари, 2020 Публикувано: 3 февруари, 2020 преди 1 час, dimitrov6 каза: Шофьора в началото ми се чудеше,защо за 3 евро правя такива комбинации. Един италианец няма как да знае, че за българина 3 евро са си пари 🙂 2 2
ЦветиЮли Публикувано: 3 февруари, 2020 Автор Публикувано: 3 февруари, 2020 10 hours ago, Тони said: Излиза от най- дясната врата на летището и е точно срещу платформите а автобусите. Изглеждат ето така. Търси номер 7. Благодаря ви много ❤️ Благодаря на всички за помощта ❤️ 2
ЦветиЮли Публикувано: 8 февруари, 2020 Автор Публикувано: 8 февруари, 2020 Пак съм аз 😁 , като взема от сайта билет, на email ли ми го пращат? Защото ми искат billing address и след това пише ship
dimitrov6 Публикувано: 8 февруари, 2020 Публикувано: 8 февруари, 2020 Ако е за Flixbus,махни чавката върху billing,и остави само мейл.И за другите фирми трябва да е така.Пращат го на мейла,и го има и в профила в сайта на Flixbus. 1
Мирослав Василев Публикувано: 8 февруари, 2020 Публикувано: 8 февруари, 2020 Предполагам, че купувате билета през Фликсбус, а сте избрали да платите с PayPal? Билета ви го изпращат до имейл адреса, който сте посочили, при данните за пътника. 1
ЦветиЮли Публикувано: 8 февруари, 2020 Автор Публикувано: 8 февруари, 2020 https://ecommerce.orioshuttle.com/#/trip/choose От този сайт
Мирослав Василев Публикувано: 8 февруари, 2020 Публикувано: 8 февруари, 2020 преди 35 минути , ЦветиЮли каза: https://ecommerce.orioshuttle.com/#/trip/choose От този сайт След като го закупиш, ще ти се появи в акаунта (My tickets). И вероятно ще ти го пратят на имейл. 1
ЦветиЮли Публикувано: 8 февруари, 2020 Автор Публикувано: 8 февруари, 2020 Закупих го успешно ☺️ А сега ново 20. От коя платформа защото по картата пише ама ....
ЦветиЮли Публикувано: 8 февруари, 2020 Автор Публикувано: 8 февруари, 2020 А и другото е, че самолетът каца в 14:55, а автобусът е в 15 и 15 .... но нямаше друг ... та дали ще успее да го хване ....
Мирослав Василев Публикувано: 8 февруари, 2020 Публикувано: 8 февруари, 2020 преди 5 минути , ЦветиЮли каза: А и другото е, че самолетът каца в 14:55, а автобусът е в 15 и 15 .... но нямаше друг ... та дали ще успее да го хване .... Никой не може да потвърди на 100%, но ако има паспорт може и да мине бързо, ако работят автоматичните машинки. преди 19 минути , ЦветиЮли каза: Закупих го успешно ☺️ А сега ново 20. От коя платформа защото по картата пише ама .... Този автобус по коя линия е?
Дани Магелани Публикувано: 8 февруари, 2020 Публикувано: 8 февруари, 2020 Преди 1 час, ЦветиЮли каза: А и другото е, че самолетът каца в 14:55, а автобусът е в 15 и 15 .... но нямаше друг ... та дали ще успее да го хване .... Не
neuromancer Публикувано: 8 февруари, 2020 Публикувано: 8 февруари, 2020 От летище Бергамо има непрекъснато автобуси към Милано Чентрале и оттам Малпенса, ако директния не успеете да го хванете. Билет на място, така си взимате за първия наличен.
Stryper Публикувано: 8 февруари, 2020 Публикувано: 8 февруари, 2020 Дано самолета кацне по-рано. Пътниците се извозват с автобуси и може да не успее да излезне от летището за 20 мин. 1 1
ЦветиЮли Публикувано: 8 февруари, 2020 Автор Публикувано: 8 февруари, 2020 И аз на това се надявам... 1 hour ago, neuromancer said: От летище Бергамо има непрекъснато автобуси към Милано Чентрале и оттам Малпенса, ако директния не успеете да го хванете. Билет на място, така си взимате за първия наличен. Ами да ама човекът е неориентиран 😁
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега