Прескочи до съдържание

Бергамо-> Малпенса- как?

Препоръчани мнения

Публикувано:

А и като проверявах във flix, това е последният който има възможен .... нещо не ми се връзва цялата тази работа ....

Публикувано:

Този билет,купения направо го сменете на Бергамо-Милано-10 лв и Милано-Малпенса-12 лв.Със сигурност няма да успее за директния автобус.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 9 часа, ЦветиЮли каза:

А и като проверявах във flix, това е последният който има възможен .... нещо не ми се връзва цялата тази работа ....

преди 54 минути , dimitrov6 каза:

Този билет,купения направо го сменете на Бергамо-Милано-10 лв и Милано-Малпенса-12 лв.Със сигурност няма да успее за директния автобус.

Има автобуси на всеки час. На място е лесно. Има пътуващи българи, ще го насочат. Миналата седмица видях шатъл Бергамо - Малпенца, пишеше на предното стъкло. Ще се справи човека. По-стресово е да се изпусне платен транспорт. 

• Харесвам 1
  • 4 години по-късно ...
Публикувано:

Здравейте, мили хора!

Аз се опитвам да сглобя сама почивка в Египет 18.03-28.03, имам питане дали има някакъв директрен автобус между двете летища? С пегасус видях билетите, но трябва да пристигнем посреднощ, затова гледам възможно най-рано да тръгнем от София с Wizz и пристигнем в Хургада.

During your stopover, you will need to change airport from Milano (Bergamo) to Milan Malpensa. As the passenger, you are responsible for the transport costs of changing airports.

После на връщане пак.

Досега все сме летяли от-до без прекачване

During your stopover, you will need to change airport from London Gatwick to London Stansted. As the passenger, you are responsible for the transport costs of changing airports.

Извинявам се за дългото обяснение 🙂 не съм сигурна дали повече желание имам да организирам до Египет сама, отколкото възможност да се справя.

Публикувано:
преди 13 минути , natalito78 каза:

Здравейте, мили хора!

Аз се опитвам да сглобя сама почивка в Египет 18.03-28.03, имам питане дали има някакъв директрен автобус между двете летища? С пегасус видях билетите, но трябва да пристигнем посреднощ, затова гледам възможно най-рано да тръгнем от София с Wizz и пристигнем в Хургада.

During your stopover, you will need to change airport from Milano (Bergamo) to Milan Malpensa. As the passenger, you are responsible for the transport costs of changing airports.

После на връщане пак.

During your stopover, you will need to change airport from London Gatwick to London Stansted. As the passenger, you are responsible for the transport costs of changing airports.

Извинявам се за дългото обяснение 🙂 не съм сигурна дали повече желание имам да организирам до Египет сама, отколкото възможност да се справя.

Виж нагоре в тази тема. Ако директния не те устройва, винаги може да се прекачиш в Милано.

За Гатуик и Станстед - Нешънъл експрес

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 38 минути , natalito78 каза:

Здравейте, мили хора!

После на връщане пак.

https://shop.flixbus.bg/search?departureCity=e66b26bd-758d-4c59-ad1f-eddf72800f3e&arrivalCity=40e324e7-8646-11e6-9066-549f350fcb0c&route=Бергамо-Орио+ал+Серио+(Летище)-Милано-Малпенса+(Летище)&rideDate=18.03.2025&adult=1&_locale=bg&departureCountryCode=IT&arrivalCountryCode=IT&features[feature.enable_distribusion]=1&features[feature.train_cities_only]=0&features[feature.auto_update_disabled]=0&features[feature.webc_search_us_veterans_promoted]=0&features[feature.darken_page]=1

• Харесвам 1
Публикувано:

@natalito78, в ибей продават кодове за 10-15-20% отстъпка за Фликсбус. Обикновено са около 2-3€, изпращат ги веднага и може да понамалите цената на автобуса.

Спойлер

image.png.a0eb5fc21a35565a5370c99b954ab4f3.png

• Харесвам 1
Публикувано:

И мен ме чака същото , но в обратна посока. Ще имаме достатъчно време , затова ще използваме https://shop.flixbus.bg/search?departureCity=40e324e7-8646-11e6-9066-549f350fcb0c&arrivalCity=40e098df-8646-11e6-9066-549f350fcb0c&route=Милано-Малпенса+(Летище)-Бергамо&rideDate=21.02.2025&adult=2&_locale=bg&departureCountryCode=IT&arrivalCountryCode=IT&features[feature.enable_distribusion]=1&features[feature.train_cities_only]=0&features[feature.auto_update_disabled]=0&features[feature.webc_search_us_veterans_promoted]=0&features[feature.darken_page]=1

И след това до летището - с някакъв друг превоз.

Турската версия на flixbus , няма такса обслужване.

• Харесвам 5
Публикувано:

купони за фликсбъс 10-15% давам без пари, ама понякога не вървят извън Бразилия (нищо че пише, че важат)

ако ви трябват, ЛС

• Харесвам 3
  • Браво 2
Публикувано:
преди 32 минути , Dora Popova каза:

И мен ме чака същото , но в обратна посока. Ще имаме достатъчно време , затова ще използваме https://shop.flixbus.bg/search?departureCity=40e324e7-8646-11e6-9066-549f350fcb0c&arrivalCity=40e098df-8646-11e6-9066-549f350fcb0c&route=Милано-Малпенса+(Летище)-Бергамо&rideDate=21.02.2025&adult=2&_locale=bg&departureCountryCode=IT&arrivalCountryCode=IT&features[feature.enable_distribusion]=1&features[feature.train_cities_only]=0&features[feature.auto_update_disabled]=0&features[feature.webc_search_us_veterans_promoted]=0&features[feature.darken_page]=1

И след това до летището - с някакъв друг превоз.

Турската версия на flixbus , няма такса обслужване.

Автобус 1 е до летището. Цената е 2-3€. Чекира се дебитна /кредитна карта, Револют. Хваща се от Централна гара (спирката е отсреща) или Porta Nuova, или където го хванете всъщност- може и от стария град (Citta Alta), че му е първа спирка там, а и до нея има и място за багаж с WC. 🙂 Точно срещу спирката, в крепостната стена да го кажа. Има 1, 1А,1В и 1С - с различни маршрути са. На 1-цата пише AEROPORTO ✈️. И на всяка спирка има разписание, като пак е отбелязано със ✈️ за летището. 

@neuromancer, преди се намираха без пари, имаше ваучер за отсъпка 3€ (така Колмар- Страсбург ни излезе без пари). Но това беше отдавна, отдавна... Сега само % и от ибей...

• Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.