Прескочи до съдържание

София-Дъблин 22-26.02.14

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

Здравейте,

Опитвам се да намеря билет София-Дъблин-София на 22-26.02.13 /важното е да съм там на 24 и 25.02.13/  Намирам много добри цени на Easy Jet до Берлин и Rayan Air от Берлин до Дъблин, но не са ОК връзките.

Можете ли да ми помогнете?

Благодаря и приятно препускане в годината на Коня!

Редактирано от Mauri
Публикувано: (редактирано)

Каква сума си предвидил за билета?

Луфтханса предлагат нещо според мен прилично за дати 21.02.2014-26.02.2014 за 425лв, което мисля никак не е лоша цена. Всичко зависи от бюджета, който си приготвил обаче и това с каква компания смяташ да пътуваш..

post-21-0-44636400-1389124482_thumb.jpg

Редактирано от Polina
  • Харесвам 1
Публикувано:

Ей това виж за отиване, отворил съм тия варианти, които според мен са сполучливи. Може да се поразходиш за няколко часа из Брюксел. Само за 21, за съжаление за 22-23 скачат доста цените както виждаш до степен полета на Луфтханза предложен от Поли да е по-подходящ. 

2014-01-08_00-29-34.png

За връщане единствения ти вариант кажи речи е прекачване в Лутън, пак може да се комбинира с няколко часа в Лондон...

2014-01-08_00-32-06.png

Но не знам дали разполагаш със съответното свободно време. Откъм традиционни авиокомпании, това което Поли е писала определено е най-доброто, бързи и удобни връзки с Луфтханза. 

Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.