Mauri Публикувано: 7 януари, 2014 Сподели Публикувано: 7 януари, 2014 (редактирано) Здравейте, Опитвам се да намеря билет София-Дъблин-София на 22-26.02.13 /важното е да съм там на 24 и 25.02.13/ Намирам много добри цени на Easy Jet до Берлин и Rayan Air от Берлин до Дъблин, но не са ОК връзките. Можете ли да ми помогнете? Благодаря и приятно препускане в годината на Коня! Редактирано 7 януари, 2014 от Mauri Връзка към коментар
Polina Публикувано: 7 януари, 2014 Сподели Публикувано: 7 януари, 2014 (редактирано) Каква сума си предвидил за билета? Луфтханса предлагат нещо според мен прилично за дати 21.02.2014-26.02.2014 за 425лв, което мисля никак не е лоша цена. Всичко зависи от бюджета, който си приготвил обаче и това с каква компания смяташ да пътуваш.. Редактирано 7 януари, 2014 от Polina 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 7 януари, 2014 Сподели Публикувано: 7 януари, 2014 Ей това виж за отиване, отворил съм тия варианти, които според мен са сполучливи. Може да се поразходиш за няколко часа из Брюксел. Само за 21, за съжаление за 22-23 скачат доста цените както виждаш до степен полета на Луфтханза предложен от Поли да е по-подходящ. За връщане единствения ти вариант кажи речи е прекачване в Лутън, пак може да се комбинира с няколко часа в Лондон... Но не знам дали разполагаш със съответното свободно време. Откъм традиционни авиокомпании, това което Поли е писала определено е най-доброто, бързи и удобни връзки с Луфтханза. Връзка към коментар
Mauri Публикувано: 8 януари, 2014 Автор Сподели Публикувано: 8 януари, 2014 Благодаря ви много, може би Луфтханса ще е моят полет! До скоро! Връзка към коментар
Препоръчани мнения