Прескочи до съдържание

За опасностите в Лондон и как да се опазим


dmovdid

Препоръчани мнения

преди 15 часа, Аzia каза:

А, най-голямата опасност, с която се сблъскахме, бе около 5 часа привечер, когато в Ситито приключиха работния ден, по улиците се изсипаха стотици хиляди препускащи като стадо бизони хора, не вървят спокойно, а направо подтичват - могат да те смажат и от теб да стане само лист магелански календар.

Потвърждавам,това е най-голямата опасност в Лондон,сравнението със стадо бизони е много точно.😳Това е най-осезаемия физически контакт,който може да ти се случи от раз в чужда държава,по едно време си мислех,че те така буквално си "свалят"жените 🙂

 

  • Смея се 2
Връзка към мнение
На 4.02.2020 г. в 16:44, dmovdid каза:

Но се зачетох по-обстойно за опасностите в Лондон и започнах да съжалявам защо въобще ще ходя там. Голяма престъпност, нападения с ножове, заливане с киселина и тн. Че и взех билети за един мюзикъл и ще се налага да се връщаме около 23 часа до хотела едната вечер.

Наистина ли е толкова опасно в Лондон и какви мерки да вземем за да се предпазим? Няма връщане на зад- всичко ми е с невъзвръщаема стойност. Чувствам се отсега много притеснен.

 

Ей, шегаджия/шегаджийка! Много четеш и новини гледаш! В този форум хората пътуват от Кабул до Хондурас и разправят колко нормално си било. 🙂 СПРИ ДА ЧЕТЕШ ГЛУПОСТИ, сипи си едно вино и весело изкарване.

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Да се включа и аз в успокояване на притесненията 🙂 

Тъй като Лондон ми беше по някакъв начин "работна" дестинация в продължение на години, всеки месец. Никога, никъде не съм се почуствала в дискомфорт или застрашена, ходейки сама.

Едно единствено изключение като неприятно изживяване имам преди доста години - станцията на метрото на Bond street беше затворена за ремонт, а трябваше да хвана първото влакче за Хийтроу в 5,40 някъде сутринта, през зимата - тъмничко е. Най-близката подходяща спирка беше Hyde Park Corner. Вървях по Park Lane и когато влязох в станцията на метрото трябваше да заобиколя голяма група използващи го за спалня. Някои не бяха очаровани, че ги будя с куфарчето си на колелца, но се разминах само с мърморене и лоши погледи 🙂 

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.