Прескочи до съдържание

Кристиансунд, Норвегия


Silviya.B

Препоръчани мнения

Здравейте, 

От много време моя приятелка ни кани на гости в Норвегия. Проблемът е, че градът в който живее ми е като в мъгла. Някой може ли да ми обясни как е най-евтино и удобно придвижването до Кристиансунд?.Дали с полет до Осло и от там друг. Или кацане някъде другаде. Или пък самолет + ферибот, сухоземен транспорт. 

Много пъти ми уточни да не бъркам Кристиансунд с Кристиансанд, защото е допускана грешка и ще ида в съвсем друга посока. А и кое ли е най - подходящото време за посещение на Норвегия? 

Благодаря на всички, които ще ми обърнат някакво внимание 🙂

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Ех, не че ще ти помогна с поста, ама точно щях да ти за видя за Кристиансенд, който е уникално красив, топъл, курортен морско град. Но, и... сунд съм сигурна, е прекрасен. Дано спецовете от форума ти помогнат! Успех! Норвегия е невероятно красива! 

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Че какво му е на Кристиансунд....Градът до така интересният океански път. 

Ако намериш изгодно до Осло, после има Осло- Трондхайм полети мисля по няколко пъти дневно. От там може да ви прибере. Според мен ви е най-удобното летище.

  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Сега видях, че И Кристиансумд си има летище и има 4 пъти на ден полети от Осло, отделно има и от Берген и от Ставангер. Нищо му няма, в... Сенд съм била, а тук, за съжаление не. Виж Scandinavian airlineс за вътрешните полети. 

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Според мен  най - доброто време, като климат ,  за посещение би бил между 10.07 . и 10 08. минус - плюс една седмица. Би било чудесно да знаем от първа ръка, какъв прозорец би отворила по този въпрос вашата приятелка, която живее там. 

Щом има  директни полети между Осло и града, значи това е най - удобния вариант за придвижване. До Осло най - бюджетно би било пътуване през Лондон  ( Ryanair ) или Будапеща ( Wizz Air ). 

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.