svetozar_gv Публикувано: 12 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2020 Налага ми се да се откажа от пътуване, за което съм закупил самолетни билети. Оправих запитване до компанията и получих следния отговор: Airline cancellation fee: GBP 80.00 per person Our administration fee: GBP 55.00 per person Total costs: GBP 135.00 per person. If you want to proceed with the cancellation, please respond to this e-mail and state clearly which passengers it concerns. Това означава ли, че за да ми бъде кенселиран полета трябва да заплатя тази сума, или същата ще бъде удържана от билета. До сега не ми се е налагало да отменя полет. Затова ще съм ви благодарен за малко помощ. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 12 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2020 Общо взето ще ти удържат тези пари и ще ти върнат остатъка. Може и просто да не летиш без да се разправяш 1 Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 12 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2020 Би трябвало да върнат летищни такси и е въпрос на сметка дали си струва упражнението. Low cost превозвачите не връщат нищо при закупуване на най-ниската опция за билети. 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 12 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2020 Предполагам си ги купил през посредник, затова има две такси. Връзка към коментар
svetozar_gv Публикувано: 12 февруари, 2020 Автор Сподели Публикувано: 12 февруари, 2020 преди 33 минути , neuromancer каза: Общо взето ще ти удържат тези пари и ще ти върнат остатъка. Може и просто да не летиш без да се разправяш Благодаря ви преди 26 минути , neuromancer каза: Предполагам си ги купил през посредник, затова има две такси. Да, през посредник са - Budget Air Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега