lamerz1912 Публикувано: 17 февруари, 2020 Публикувано: 17 февруари, 2020 Утре ще ходя до Одрин, гледам че в Турция също го има лекартството.
Eva eva Публикувано: 17 февруари, 2020 Автор Публикувано: 17 февруари, 2020 7 minutes ago, lamerz1912 said: Утре ще ходя до Одрин, гледам че в Турция също го има лекартството. Дали ще Ви е удобно да проверите дали го има? Да ни спестите разходката до Сърбия 🙂 Същия ден ли се връщате? 1
lamerz1912 Публикувано: 17 февруари, 2020 Публикувано: 17 февруари, 2020 Вторник късно вечерта ще се прибера.
Василена Публикувано: 18 февруари, 2020 Публикувано: 18 февруари, 2020 На 16.02.2020 г. в 8:57, Василена каза: В Испания го има , само ще попитам днес дали е с рецепта. В Испания този медикамент е спрян от началото на 2020. В нета пише едно , но като проверих на място се оказа друго . Съжалявам много , че не мога да помогна . 1
master_of_germs Публикувано: 18 февруари, 2020 Публикувано: 18 февруари, 2020 Аз май нещо четох, че Астра-Зенека отдавна са спрели производството на нолвадекс, и ще го има по света само до изчерпване на произведените количества. На пазара има достатъчно други препарати с тамоксифен. Имам един познат в компанията, май отдавна не сме пили бири заедно, та е време да му звънна... 3
Lyubina Публикувано: 18 февруари, 2020 Публикувано: 18 февруари, 2020 Не е спрян окончателно. Но при толкова много генерци едва ли имат интерес да го произвеждат. Подозирам, че само у нас се разпространява плашеща информация как генеричните лекарства не вършат работа 😊. Това обаче е тема, която няма място в този форум. 5
Djulka4 Публикувано: 18 февруари, 2020 Публикувано: 18 февруари, 2020 Здравейте, издирвам въпросното хапче за свекърва ми Нолвадекс. Дали някой скоро време ще пътува за Турция за да ни снабди с това хапче. Колкото е възможно повече опаковки. Много ви благодаря предварително. На 17.02.2020 г. в 12:38, lamerz1912 каза: Утре ще ходя до Одрин, гледам че в Турция също го има лекартството. Здравейте, може ли координати за връзка с вас относно доставката на хапчето за свекърва ми.
Георги Публикувано: 18 февруари, 2020 Публикувано: 18 февруари, 2020 Очевидно спирането на това лекарство в България ще предизвика вълна от търсене, въпрос на време е и някой да открие търговска изгода. Не искаме да сме платформа за целта, да не говорим че и регулациите в областта са изключително строги и не искам да рискувам проблеми за нещо, което не е директно свързано с целта на форума. Темата се заключва, ако някой иска да добави полезна информация за заместители, които се намират на българския пазар, нека ми пише или да докладва темата. 3 1 1
Препоръчани мнения